82686

• G.Freeman

nálam Crespo nem latszik a képen de ö idén már nem épül fel, illetve Appiah és Tudor akik egész évre kölcsönbe mentek

Realnal viszont még vagy 10 jatekos bevethetők és 5-7 milliot érnek nem rossz egyik se

gondolom akiket legiosnak ir azok is megjonnek BL döntöre

velemeny?:)
  • zaki
    áááá, faszom kivan! 93. percben egyenlítenek, már megint leikszeltem otthon, ilyek miatt nem leszek ott a végén a kupás helyezésen...

ja, és Defoenak volt egy gólja, amit les miatt nem adtak meg...
  • G.Freeman
    oké, pill

közben elvertem a Bologna-t és a Fiorentina döntetlent jatszott igy kis lelegzetvetelnyi elonyhoz jutottam 3 forduloval a vege elott

Juve 86 pont
    Fiorentina 84 pont
    AC Milan 84 pont

• zaki
    áááá, a védelmem alappillére King lesérült egy hónapra nem lehet ott majd az arsenal, és a cselzi ellen sem
  • zaki
    benyomsz egy képet a keretedről? meg a real keretéről is? :)
  • G.Freeman
    Crespo serulese ota, masfel honapja 3 csatarral megyek, es par hetet 2 csatarral, de megse probaltam ki Chelsea taktikat ( 4-3-3 es 1 igazi tamado elol tamado kozeppalyasokkal korulveve)
  • G.Freeman
    öszinten szolva BL döntö nem izgat annyira, REal kerete brutal eros

olasz kupa donto visszavago is nehez lesz, mindket esetben örülök hogy eddig is eljutottam egyaltalan ugy hogy egyszer se toltottem vissza a jatekot es igy sokat benaztam foleg takikakkal meg cserekkel

viszont a bajnoksagot nagyon meg akarom nyerni, még 4 mecs, konnyu ellenfelek, és ha nyerek akkor mar pontszamban senki nem bir megelozni mert most elso vagyok ugye, és a golaranyom jo
  • zaki
    úgy értem télen, szal jövőre

sok szerencsét a bl döntőhez
  • G.Freeman
    jövöre igazolsz az nem sokat segit:)

angol csapatok benak:P negyeddontot alig eltem tul, erre elodontoben 2-0 + 3-0 Arsenal ellen, ls megyek BL döntöbe Real Madrid ellen, az huzos lesz :)
  • zaki
    pú, jó kis meccs volt. pedig már 4-2-re is vezettem, de a végén örültem az 1 pontnak Defoe egy isten, nem tudok jobb jelzőt rá mondani, 8 meccs 12 gól... góllövő listán utána csak 5 gólosok vannak :D remélem nem sérül meg... meg gáz, hogy túl sok gólt kapok... kéne pár bekket igazolni jövőre

• G.Freeman
    na elirtam, BL elodonto visszavago

donto 1 meccses ugye:)
  • G.Freeman
    kikaptam, azt hittem több honapnyi vezetés után elvesztem az első helyem erre pont most veszit a 2. is :)

szerdan BL donto visszavago hazai palyan 2 golos elonnyel, és pihentettem a kulcsjatekosokat

bajnoksagban még 4 meccs van hatra, konnyu meccsek és a golaranyom nagyon jo...

cross the fingers :)
  • G.Freeman
    de hatul van a Chelsea...

Tottenham keretét nem ismerem de elég jó helynek tünik a 3.
  • zaki
  • G.Freeman
    ha nem szoktad hasznalni akkor mind1:)

Bajnoksagod allasarol is berakhatnal kepet
  • zaki
    msn-em van, de nem szoktam használni :P

[email protected]
  • zaki
  • G.Freeman
    egyébként miutan nagynehezen atvertem magam AC Milanon, BL elodonto elso meccsen Arsenal ellen 2-0 nyertem idegenben, Milan utan gyengécskének tünt :)

Olasz kupa elso meccs idegenben 1-1 szoval egy döntetlennel mar nyero lennek

Bajnoksagban viszont beértek pontszámilag, de holtversenyben azért még első vagyok több lőtt góllal:)
  • G.Freeman
    van icq-d vagy msn? mert ez igy eleg lassu :)
  • zaki
    na szevasz, Kanouté most sérült le 7 hónapra, csatárgondjaim megoldódtak
  • zaki
    pú nagyon sokat... én ha elkezdek egy játékot, azt több hónapig nyúzom... előző játékomban az Interrel kezdtem, 4 évig voltam ott (4 bajnoki cím+olasz kupa), majd elmentem az Arsenalhoz, ahol 2021-ig voltam (mindig bajnok voltam+4bl+fa+liga kupák)... rómával is játszottam vagy 20 évet, bayernnel is vagy 5-öt, ahonnan mentem celtichez, onnan portóba, ajaxhoz, barca, stb... te is nagy fm (cm) buzi vagy? :o
  • G.Freeman
    eddig hany ideny toltal mar le osszesen kulonbozo csapatokkal?
  • zaki
    most válogatott meccsek voltak, defoe 3at lőtt két meccsen, köv. bajnokin a citynek idegenben 2-t lőtt, így 8 góllal vezeti 6 meccs alatt a góllövőlistát és visszatért keane, köv. meccsen már 3 csatárral nyomom (két FC, és egy mögötte lévő amc, aki keane lesz)
  • G.Freeman
    most ketto serult belole es 3 naponta komoly meccs van szoval nem nagyon birja a maradek szusszal :(

most epp 0-0 jatszottam 20. helyen allo csapattal aki 43. perctol emberhatranyban volt, mintha ev vege fele jobban szivatna a gép...április 22 van
  • zaki
    hát, ha 4 ilyen kaliberű csatárod van, akkor biztos sír a szájuk, de nekem olyan nagy nevek nincsenek... legfeljebb kölcsönadom őket, hogy játékban legyenek
  • G.Freeman
    de ha van 6 jo csatarod akkor nem elégedetlenkednek hogy kezdőbe akarnak kerülni?

Nalam csak 4 van de azok is problemaznak, Trezeguet és Ibrahimovic ugye a kezdo paros es Crespo az elso csere szoval Del Piero akit igyekszem azert sokat bevetni es van is mar tobb mint 10 golja megis problemazik nekem hogy kezdo akar lenni, mi lenne ha még 2 csatart beszereznek...lázadás :)
  • zaki
    ja, meg jön adu, meg mokoena, csak a munkavállalásira várok
  • zaki
    Kanouté-ra számítok persze, ha baj van, mert azért ő nem egy rossz játékos
  • G.Freeman
    tehát 4 csatár az akira szamitasz? tobbit nem hasznalod?

kar hogy angol bajnoksagban vagy es nem az olaszban, pedig jo ennek a multi resze:)
  • zaki
    jövőre jön Davids, Jenas, szóval jó lesz ez. kell még egy-két bekk, meg egy jobbszélső, és akkor fasza lesz
  • zaki

itt a keretem. Toscano-ról képet láthatsz kicsit lejjebb (#72497) Kanouté nem játszik, úgyis elmegy a Sevillába, Midot el akarom adni, Keane sérült, Cavenaghi-Defoe páros meg jó nagyon. meg van két fiatal skót tehetség is, akiket kölcsönadtam
  • G.Freeman
    Zaki megmutatod a keretedben levo csatarokat?
    mennyit "tartasz"?
  • zaki
    áááá, nem hiszem el... egy palacet nem tudok otthon elverni (2-2), ilyenen b@szom fel az agyam, az előző fordulóban meg 4-2-re vertem idegenben az evertont... kurva ideges vok, mikor a hazai meccseket nem hozom...
  • G.Freeman
    Zaki hat ez eleg idegesito 89, 90 percben ket gol es egalra hozza csalo gep

en igy kaptam ki 3 lovese volt egesz meccsen az is felpalyarol erre 3-2 vereség, de most hazain 1-0 gyozelmet kiszenvedtem igy idegenben lött több góllal kivertem a Milant a BLből
  • zaki
    na, kicsit meglepődtem ezen a győzelmen

• zaki
    EZT NEM HISZEM EL!!!4

• G.Freeman
    bye
  • JackDaniels #72515
    Nah, yoccakát mindenkinek!
  • G.Freeman
    kikaptam Milantol BL meccsen 3-2re idegenben ugy hogy mind3 goljat a terfel kozeperol lotte hatvedekkel, kicsit se csalas ...:((

es Crespot lerugtak 2 honapra...
  • JackDaniels #72513
    Mindig a kiesőjelöltek ellen a legnehezebb nyerni. Most is vérthugyoztunk a végére, meg persze telebaxtak sárgalappal is.