Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
volt egy kép mikor 10:0-ra nyertél az kira volt grat <#taps>#taps>
Robinho 10, Julio Baptista 8

\"Never say never!\" W Churchill
BUDA > miskolc.
egyébként gondolkodom h kezdek egyet a Real Madriddal. mert nem a realt utálom ugye, hanem némely ott játszó spílereket. szal egy jó kis vérfrissítés után ellenék 2-3 szezonig velük
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
ahogy visszaolvastam láttam h készülnek különbözõ hátterek a játékhoz Gabber jóvoltából 😛
Realos háttér készült már? <#fejvakaras>#fejvakaras>
persze Beckham bevágta szabadot ahogy kell
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
éjjel gyárok egy lokót a csijévoba rakom
örülök hogy ibagazát megvetted, és hogy mokoena keveset játszott
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://www.kepfeltoltes.hu/050826/ballack_resize.JPG
itt a keret amivel idén nyertem
http://www.kepfeltoltes.hu/050826/keret_resize.JPG
és a tabella...
http://www.kepfeltoltes.hu/050826/tabella_resize.jpg
annyira kiváncsi mindenki ...... 😞
a kép a gumitopikomban megtalálható
gabber sorry a türelmetlenségemért, csak késõbb láttam amit a másik topikban írtál
és ne bántsátok egymást bobbival, õt is ismerem
(bocs az offért...)
de arra jó volt, hogy jobban megtudtam ki milyen ember.
gabber lécci téklistát ha már ennyit melóztam
megérdemled <#hehe>#hehe>
meséjjé :|
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Never say never!\" W Churchill
Fanco papa téged tuti hogy felnyomott vki ..
és grat a sikeres managereknek
asfa csinálom a lokod