Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kanálnak meg annyit , hogy NHL rulz
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ez a taktikám... a nyáron a már említett Heitinga és Ferdinand érkezett... Rionak védtelen volt a szerzõdése és a hülyének is megérte 17 milláért <#smile>#smile>
Robinho 10, Julio Baptista 8
BUDA > miskolc.
Asfa hát sajna a non-vippel sajna nagyon sokat nem tudtam kezdeni, ez lett a max..., remélem tetszik
ergo ha ennek az évnek a végén se jó, akkor van gáz
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
egyébként legeneráltam a reallal, az én data updatemben Sergio Ramos DC és wonderkid....
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Kanál meg a Lyonnal alázott Franciaországba
grat nektek <#taps>#taps>