Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én másik totyikban buktam le.😊 Valami szorgos mod tapogat mindenfelé.😊) Baxa meg a mamáját.😊)
\"Never say never!\" W Churchill
bár arra kíváncsi lennék Punker hogy talált ide. lesz-e jelentkezõ?
/Jack ez nem neked ment, de csak 3 percenként szólhatok hozzá/
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
20227!
20227!
20227!
20227!
20227!
BUDA > miskolc.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sajnos megbotlottam otthon a 17. Twente ellen,az Ajax természetesen nyet így már 8 pont újra az elõnyük,vagyis esélyem szinte nulla..
20227!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nos,erre talán Gerappa sem gondolt volna 2005ben, kellõ idény eleji hangulatot adtunk nekik 😊)
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.