82686

• szanics
    ő az D L/C, nálam világ életében balbekk volt, és mocskosul jól tolta.
  • zaki
    placente jó lenne nagyon, csak ő ugye megy a celtába jövőre, evra meg nem olcsó
  • zaki
    mondom balbekket
  • sideris
    evra,placente
  • sideris
    evra,placente
  • sideris
    nem,épp ezért már nincs is ott,csak ízelítőt kapott,hogy kedvet csináljanak neki,de mindegy,mindenki azt hisz amt akar,csak leírtam atörténést,ennyi
  • JackDaniels #74066
    Azt sem értem, hogyan jön ide egy Hrutka-rókarudi genyó senkiházi fasszopó ember. Minek kell egy ilyen nevet a magyar focival kapcsolatban emlegetni?? Mattheusnak van elég baja ezek nélkül is, csak sajna rá vannak uszítva, mint "szakemberek".
  • szanics
    De la Cuesta
  • JackDaniels #74064
    Jah, akkor szarjuk le a magyar focit.
    [nemazénvéleményem]
  • zaki

balbekket tudtok ajánlani? vmi nem túl drágát... realba kéne robi carlos cseréjének...
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    ezek szerint a gyerekkori barátod is aláírta a papírt...
  • szanics
    nakuss, mer azé figyelek! :D
  • sideris
    Elárulok valamit!! Nekem a gyerekkori legjobb barátom válogatott labdarúgó,Matajsz keze alatt lett válogatott....nem ismeri a játékosokat,Kovács Pétert a Vlaszákkal keverte a repülőn,Keneseivel vizet hozatott a Ciprusi tornán,aszitte hogy ő a staff tagja....Hogy bekerülj a válogatottba,alá kellett írni Hrutka-Vladan Filipovics menedzmenttel papírtr,hogy menedzselik,és így szabad az ut a válogatottba(pl.Takács,Kovács P,Hajnal).Ja és mégvalami! Hrutka a Kispesti kiesésért 18millát követelt,mert az neki JÁR....mivel bár nem tartotta bent a csapatot,szerinte jól játszott(elgondolkodtató) És erre felajánlotta a honvéd vezetőknek,lemond a pénzről,ha Vadócz mehet ingyen a fradiba...és akkor játszik a válogatottban is! plusz a szakértő stáb előnyei és referenciája: Hrutka -beszél 4 szót némeül és játszott 103 percet a lauternben....Szalai ócska tesitanár akit a BVSCből is kirugtak,amikor ott fociztam,mert 4 korosztályos válogatottra is azt mondta,nem kel(Polonkai,Füzi Ákos...stb) Ennyi!
  • JackDaniels #74058
    Ebben igazad van, de sajna csak ő nyerte meg a meccset a svédeknek.:)
  • zaki
    én nem a gólja miatt vagyok rá pipa, hanem azért, mert végig össze-vissza színészkedett, én személy szerit gyűlölöm az ilyen játékosokat. persze minden játékos eldobja magát, ha olyan helyzetben van, de ez amit csinált, az már kicsit sok volt. és elismerem, hogy kib*szott nagy gólt lőtt, és azt is, hgoy jó játékos. tottival ugyanez a helyzet. csak ő köpköd is ráadásul, + állandóan reklamál :P
  • gabber_saviola
  • JackDaniels #74055
    Ha most Gera Zoli nyomta vóna Ibrahimovics helyett akkor egy svéd gyerek mondaná ugyanezt. Nem kell anyázni, jelen pillanatban ennyit tud a válogatott, ami sztem egyéltalában nem kevés. Figyelembe kellene venni, hogy Matheus milyen változást hozott a magyar válogatott játékában és azokat kellene irtani akik ellene vannak!!!! Nekem játékosként is nagyon nagy kedvencem volt, de most szöv. kap. ként is az maradt. Ha valaki profi a magyar labdarúgásban, akkor Mattheus az, csupa nagy betűvel. Haggyák dolgozni és sok kellemes percet fog szerezni nekünk!!!!
  • GanXstaZoleeWrk
    szét fogom baszni a köcsögöt a csapataval egyutt nem lehet beallitani hogy mindenki ezt a buzit rugja szet? az se baj ha 11bol 10 emberem kiallitjak :)
  • báttyó02
    utálom a juventust ezzel a fasszopóval együtt
    dögöljenek meg
    biroval együtt...
  • gabber_saviola
    csoki!

ma kihagyon a logó és bannergyártásokat szorri.....
  • JackDaniels #74051
    Jóvanna! Jól jácottunk, de ilyen egy világklasszis! Egy megmozdulás, oszt nyer a csapat. Az FM-ben ezért igazolod le, nem??:)))))))
  • sideris
    GRATTT!
  • JackDaniels #74049
    Nosza!:))Csak vittem valamire.:)))))

• zaki
    hát nekem sincs most jó kedvem... ezt a buzi ibrahimovicsot meg ki is törlöm az fmből a gec!be :D
  • BlueMaster
    Yo8!

Nincs igazság a Földön... Nem ezt érdemeltük...
  • asfa
    yo8 all
  • McFrost
    yo8!

nagyon szomorú vagyok....
  • sideris
    nájt
  • Kanál
    cakát all
  • sideris
    Gabber! csinálsz majd logot,főnök?
  • sideris
    HI oll!
  • BlueMaster
    Megvan a 2. hely végre indulhatok nemzetközi kupában!
    Amúgy hajrá magyarok!!!!
  • derley
    óóó bazz! Magyar Kupa döntőt buktam:(( vidivel vatyok fradi ellen játszottunk, már 3-0-ra vezettem aztán lett 3-3, utánna meg 11-esekkel kikaptam....
  • McFrost
  • BlueMaster
  • fsgh
    mindenkire van pont 1 csere
    :-PPPP
  • JackDaniels #74035
    Konföderácijós Kupán eddig 2 győzelem: Bahrein - Anglia 0:3
    Dél-Afrika - Anglia 2:3
    Meg tele vagyok sérültekkel. Nagyon jó ez 22emberrel.:(
  • robotnyk
    akkor jöhet nekem is

[befizet]
  • McFrost
    nálam is volt Roneeynál 50!!! csak millióba....