82686
-
#74112 Tényleg Zaki, te abbahagytad a Tottenhamet? -
#74111 Robbie Keane-s háttér Spurs fanoknak :P -
#74110 Ja, ezen a meccsen tényleg adu volt Adu. Keveset játszik nálam a csávó, de most is két szép gólt szerzett. -
#74109 kell egy robbie keanes háttér? :) -
#74108 Köszi. Igen, van pár Tottenham-es emberke itt. Bár páran már más csapattal játszanak. Én kitartok a Spurs mellett. -
#74107 Szegasztok srácok!
Igaz, hogy csak egy előkészületi meccs volt, de nekem teccett.:)))
-
#74106 És a visszavágó. Pihentettem a fél csapatot, készülva a MU elleni Liga Kupa döntőre. Sajnálom a vereséget, de fontosabb a MU elleni meccs. Az UEFA-ban meg jöhet a PSV! Az a PSV, aki csak idegenben lőtt góllal tudta kiverni a Serie A 10. helyen álló csapatát, a Leccét! Akkor talán nekem is van esélyem továbbjutni.
-
lineker #74105 gratula, látom itt nem csak én vagyok egy Tottenham-es :) -
#74104 A meccs előtt lesajnáltak, hogy talán be tudok gyötörni egy gólt. Nehezen ment a meccs, nem?
-
#74103 ez a stone skin, a háttér meg a nikefootball.com-ról van :) -
#74102 Abramovics nálam is megvette Ronaldinhot, azt hiszem 50m dollárért. És nem is nagyon játszik a Chelsea-ben! -
lineker #74101 hú de jó szkined és háttered van, bár rühellem a reált :) -
#74100 Barcelona nagyon lol... xavi 1 évre, larsson 7 hónapra sérült le. + eladták puyolt a juventusnak 25 millió fontért, ronaldinhot a cselzinek 37 millióért... abramovics azért még leigazolta adrianot is 50 millió fontért, biztos ami biztos :P -
#74099 tegnap kedtem egy új játékot a reallal
ők jöttek:
ők mentek:
a keret:
alul mokoena, felül cesar nem látszik
az eredmény:
Ronaldo 18 góllal (társ) gólkirály lett. bl csoportkörben 3. lettem, majd kiestem az uefa 1. körben egy idegenben lőtt góllal... spanyol kupában meg az elődöntőben...
ők már biztos jönnek:
ők mennek:
-
#74098 Hi all
Na felmondtam a szarkáknál és elkezdtem egy újat a chievo-val.Sajana mokoenát elhappolta előlem az Atl.Madrid.Sajna lejárt az átigazolási időszak de ha jól tudom akkor aki szabadon igazolható azt még lehet igazolni utána is.Jól tudom.Mondjatok már ilyan neveket akiknek az elején nincs szerződésük és érdemes leigazolni őket.Jah meg sajna kevés pénzem van 1,1 millió dollár.Na ebből a pénzből kellene vannem ha lehet több jó játékost.Adjatok tanácsot mondjatok már olcsó és viszonylag jó játékosokat.Óriás adtabázissal játszok.
Köszi -
#74097 Így állok most...Az a jó, hogy már csak egy nehéz meccsem lesz az Arsenal otthonában. A többi könnyebb lesz.
-
#74096 Ez tetszik...
-
lineker #74095 akkor rugtak ki mikor a gyenge teljesítményét kritizáltam. A játékos meg egy új szerzemény volt. -
#74094 Ja, mostmár rájöttem én is... -
#74093 ha hiányzik edzésről akkor unprof. behaviourért kell kritizálni -
#74092 Biztos szerette a vezetőség a játékost...Kis kedvencet nem megbüntetni!
Egyébként én is büntetek ha hiányzik valaki. Először csak figyelmeztetem, másodszor már 2 heti fizuja bánja. Ha továbbra is folytatja, akkor irány a B csapat. -
#74091 hát, én még ilyet nem is hallottam, hogy ezért kirúgjanak vkit -
#74090 nem szabad egyszerre több embert dícsérgetni -
lineker #74089 sziasztok
Kérésem lenne, mert elakadtam.
Nos van egy l péjám aki nem jelenik meg edzésen de ez már nem az 1. alkalom.
Én megbünettem az első lógásnál. A köv. lógásánál viszont kritizáltam a gyenge szereplését (mert nem igazán játszik jól a tarcsiban). Nos erre a vezetőség felbontotta a szerződésem. Ez bug? -
#74088 Ezeket a menedzsertulajdonságokat át kellene gondolni mégegyszer. Megdicsértem pár embert egy győztes meccse után, erre jön a hír, hogy a főnökök ironikusan fogadták, hogy ilyen kevés után is dicséret jön. Kevés? Vezetünk a bajnokságban, állunk az UEFA-ban és a FA Kupában, Liga kupa döntőt játszok. Ezért már járhat dicséret szerintem.
És erre a "stressztűrés" tulajdonságom 10-ről 4-re esett vissza, a "média kezelése" 19-ről 9-re zuhant, a "hűség" meg pár hét alatt 9-ről 15 lett. Most mi van? -
#74087 Yo reggelt all! -
#74086 jó reggelt
[játszik a reallal] -
#74085 Reggelt! -
#74084 19:00 Finished
Belarus 1 - 4 Italy »
Kutuzov 3'
Toni 5'
Toni 13'
Camoranesi 45'
Toni 54' -
#74083 neméppen -
#74082 na mi az, már csak én vagyok ébren? :D
szép kis fogás -
#74081 kb ennyit keres hetente Beckham :D -
#74080 na, leigazoltam Fyssast, meg Magnint, ketten kerültek összesen 266 ezer márkába :) -
#74079 csak beugrottam megnézni miket írogattatok és pár hozzászólás egyáltalán nem volt szimpi :((((
Zlatan játéka tényleg unszimpatikus volt,nekem sem tetszett.Nagyon szomorú vagyok hogy kikaptunk.De a Juventust miért kell utálni ezért?
na yo8 mindenkinek -
#74078 yo8! -
#74077 hmmm, én rákerestem, és nálam csak centerhalf... :( -
#74076 csoki az alvóknak -
#74075 Nah, mentem alukálni, mer' késő van.:)) Yo8 mindenkinek! -
#74074 na yo8, urak! -
#74073 chiellini