Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Iceman
\"Never say never!\" W Churchill
BUDA > miskolc.
Iceman
ha még hozzáteszem, hogy nincs makaay,pizarro,zé roberto és sagnol...
szerencsére most majd jön a téli szünet és jövõre remélem újúlt erõvel tudunk majd átlépni ellenfeleinken
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
sajnos kaptam kettõt idegenben a barcától, de így is örülök 😊
bár nem volt ez nehéz csoport

BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Iceman
Iceman
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
Iceman
bár mindig is tudtam azért jó hogy más is mondja 😄
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Iceman
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
én is kijöttem 1x velük, igaz elsõ szezonba elsõ lettem, de BL-selejtezõknél rögtön az elsõ meccsen kikaptam 😞 szval még Euro Cup ra sem jutottam ki 😞 második szezon meg uncsi volt... én csak 2700 Fontot tudtam egy srácnak adni heti fizunak, és az igencsak kevés zsé :/
Iceman
BUDA > miskolc.
gyorsan linkeld ide ezt skint!;-)
BUDA > miskolc.
Iceman
Cép eredmények!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
BUDA > miskolc.
Iceman
BUDA > miskolc.