Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
csoki zaki, visszalapozol? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Szép!Grat<#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GanXstaZoleeWrk

asszem Krisztián kezd felnõni a feladathoz mind2 gólt kapuval szemben szerezte 1iket 20 másikat 25 méterrõl 😊 becsavarta mint a picsa csak pillogtam 😊

GanXstaZolee#2709

zaki
ja, és az 5.0.3-as peccs tartalmazza az elõzõ peccs javításait is, ugye?

zaki
Gabber tudsz mondani pár fm-es oldalt, amik pl a bannerban is benne voltak? most telepítettem újra a gémet, és újra fel kéne tenni minden jót (mezek, logók, facepakkok, faszom)

gabber_saviola
csöcs árkezök

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ok

fsgh
ha jó
"reggelt"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
szerintem ballackot vedd meg ha van rá pénzed nálam egy szezon alatt 30gólt lõtt és 40-et aszisztált....

muszály...., hosszú éjszakám vot 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

fernando torres
jó 2órát 😛PP

hali

ok akkor nem veszek senkit

😄DDDDDDDDD huácsá

BUDA > miskolc.

bazeg ne rinyájjá má!!!! senkit

amugy jó reggelt all 😛PPPPP

fernando torres
heinze vj?? õ vbk!
beckham kpb? miko kpkj

forintot nem vágom de hozzám jön a télen 1 milla fontért.. tartalékokat megunta és inkább visszajön a fradihoz :o

BUDA > miskolc.

én még kit igazoljak?

GanXstaZoleeWrk
Kössziii! 😊

ja és egy 11est hibázott Volpi azzal 2:0ra vezettem volna otthon...

A kedvenceim egyike kár hogy már csak pár éve van max 2-3.

Gerát néztem ki helyette nem sokkal gyengébb de még a jelenlegi 1,8B árának duplájáért se engedi a WB.

GanXstaZolee#2709

az igen baszki zsír vagy <#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

GanXstaZoleeWrk

ez meg már valami asszem hiába egyenlített Ronaldo 1:1re Genova-ban a nálluk elért 2-2vel én jutottam tovább 😊 Galaktikusok mentek a levesbe 😊 Ja mák mert mindenki felgyogyult a virusból erre a meccsre 😊

GanXstaZolee#2709

nekem valami tanács? kit igazoljak még?

szega Ferni

BUDA > miskolc.

fernando torres
hali managerek !!!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
nekem ez a madridi keretem + martins,robinho,owen, még kit vegyek? közzéppályára meg elõre a védelem majdnem kész van

egy csapat pont kijönne a sérültekbõl 😄

BUDA > miskolc.

GanXstaZoleeWrk
Nah ez a szopás

Inter elleni 2. forduló kupadöntõbe kerülésért.

1 jo kis virus....

A meccs:

Félidõben még vezettem is aztán Bazzani-t lerugták... fingot nem tudtam helyette küldeni mivel a csapat igy igy félig U20ból állt össze...

De idegenben lõtt góllal én jutottam tovább oléoléoléééééééééééééééééé 😊

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
szevasz

csáó htx ^^

BUDA > miskolc.

mukika
remélem is! majd késöbb játszom le, mert most mennem kell.

pájl!

szerk: grat a #71831-hez!

HT Miskolc
Az FM2005 bugjai

kérek mindenkit, h az általa ismert bugokat írja ide be, had tudja a HR tájékoztatni a Sigamest azokról...
halkan jegyzem meg, az nem bug, h 100 kapuralövésbõl 1 gólt szerez a csapatotok <#awink>

http://www.fmhungary.com/forum_viewtopic.php?24.1403

http://www.fmhungary.com

Besiktas lófasz simán gyûröd õket

BUDA > miskolc.

bazzeg behalok 0-0!!! lúcio elbaszott egy büntetõt, kurva jól játszottunk akár nyerhettünk is volna persze fasszopó bájern lerúgta 2 emberemet is 3-4 100%os helyzetet is kihagytunk azért kár, de igen csak meg vagyok elégedve a lövés-kapura arány 8-5,8-5 szal vagy kahn vagy arenas lett volna a meccs embere de a kivédett tizi miatt lett arenas.

BUDA > miskolc.

mukika
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! De Dosek, és Ilhan eltiltottak, mert begyûjtötték a 3 sárgalapot... a 2 gólvágóm. :CCCc

mukika
itthon 1-0. jön a Besiktas a döntõben. 😊

köfi ^^ rámfér, most jön a bayern ráadásul az esély arra hogy megnyerem a béelt tavaly még 60-1 volt idén 100-1 hez 😄DDDDD

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
hajrá-hajrá Kanál

derley
velem nagyon genyo a gép most. Basel ellen 6.percben lesérül Emre(3hét)(bal kp-ét játszattam vele). Berakom helyére CRonaldot aki a 15. percben lesérül(2hét).Innen lényegtelen ez a meccs, mert így is simán nyertem. Következõ meccsemre(Sheff Utd) felhozok egy csókát az U18-ból aki baloldali kp., mert már nem volt több balközepem. Erre a csávó a meccs 45. percében benyomja az unalmast(2 hónap). Na most szoptam a nagy faszt, mert az egész MU-ban nincs már baloldali közép és most jönnek a fontos meccseim.

bayern, roma idegenben nem para 3-4 gólos vereség, itthon 1-2 de olympiakos ellen egy idegenbeli döntetlen és egy hazai siker isten lenne

BUDA > miskolc.

derley
18 ponttal és 0 kapott góllal jutsz tovább.

grrrrr bazeg nem hiszem el megint milyen csoportot kaptam..tavaly a monaco, manchester,juve trió jött az Üllõire most a bayern, roma és az olympiakos...

BUDA > miskolc.

gyááá megvan a továbbjutás az idegenbeli 3-2 után az Üllõin 2-0-ra vertem a feyenoordot így 4-3 ide jöhet a béel csoportkör

BUDA > miskolc.

mukika
idegenben 1-1. majd itthon adok nekik remélem. 😊

fsgh
ha az edzéstervebe sok lövést teszek be akkor jobb lesz a helyzetkihasználásunk?

fsgh
szívesen!

asfa
ja értem kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
na akkor még 1x elmondom:-)
a képfeltöltés.hu-n mikor már feltöltötted a képet akkor a direkt linkjét ide kell
bemásolni a szmájlik gombtól 3-ra a képbe és ha bemásoltad akkor okéra nyomsz és kész!

asfa
nem nagyon

asfa
na ez is megvan henry-nak köszönhetõen

fsgh
nem sikerült nagyba betenni?

fsgh
nem baj jó ez :-PP