Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeva
BUDA > miskolc.
szevasztok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak egy érdekesség, sry, aki tudta...
Rafa planning Baggies bid Tue, 30 Aug 2005 14:01
Liverpool are understood to be plotting a bid for West Brom ace Zoltan Gera to fill the vacant position on the right-side of midfield.
Reds boss Rafa Benitez has confirmed he is on the trail of a midfielder to patrol the right flank, with Hungary international Gera now understood to be at the top of his wish-list.
Benitez is keen to conclude a deal before the transfer window slams shut but is sure to face a tough task in wrestling the Baggies' star man from The Hawthorns.
Rafa planning Baggies bid Tue, 30 Aug 2005 14:01
Liverpool are understood to be plotting a bid for West Brom ace Zoltan Gera to fill the vacant position on the right-side of midfield.
Reds boss Rafa Benitez has confirmed he is on the trail of a midfielder to patrol the right flank, with Hungary international Gera now understood to be at the top of his wish-list.
Benitez is keen to conclude a deal before the transfer window slams shut but is sure to face a tough task in wrestling the Baggies' star man from The Hawthorns.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
huácsá all
BUDA > miskolc.
Szasztok!
Itt van Neked ellensúly... <#alien>#alien><#ravasz1>#ravasz1>
Itt van Neked ellensúly... <#alien>#alien><#ravasz1>#ravasz1>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Haliho managerz
Nállam Leandro jétszik bal szélsõ védõként meglepõen jó lazán végigmegy a pályán oldalt és golpasszokat ad a szerelése is jó és nem gyüjt sárgát ill pirosat sûrûn. 😊
este meglesz a BL döntõ ugy érzem 😊 bár még nemtudom ki ellen játszom de istenkirály lenne, vezetõség már beigért stadion és edzés lehetõség bõvítést is... Ha minden összejön meglesz a Serie A elsõ hely az olasz kupa gyõzelem és a BL is 😊
Nállam Leandro jétszik bal szélsõ védõként meglepõen jó lazán végigmegy a pályán oldalt és golpasszokat ad a szerelése is jó és nem gyüjt sárgát ill pirosat sûrûn. 😊
este meglesz a BL döntõ ugy érzem 😊 bár még nemtudom ki ellen játszom de istenkirály lenne, vezetõség már beigért stadion és edzés lehetõség bõvítést is... Ha minden összejön meglesz a Serie A elsõ hely az olasz kupa gyõzelem és a BL is 😊
GanXstaZolee#2709
nemtudom csak teszem az ajánlatokat ilyen 35m-okat de nekem van 3 😄
legalább romlik a morálja a Barcánál és csökken az ára
legalább romlik a morálja a Barcánál és csökken az ára
<#mf1>#mf1>
Na abzz aug 31 23:15-kor megvettem De Jongot az ajaxtól...húúú meleg volt
zsír gyülnek az Interesek<#vigyor1>#vigyor1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
námtom, velem még ilyen hála istennek nem fordúlt elõ 😛
Dédé(talán), Heinze, Grosso,
yó reggelt all 😛
yó reggelt all 😛
Miért van az hogy 5:1-nél kiakadt a meccs?Nem ment tovább,5.0.5-s patchem van
Na 1 év után újra elkezdtem managerezni 😛
Interrel természetesen aztán eladtam pár embert:
Vieri,Favalli,C.Zanetti,Farinos,Davids,Fontana
És még elakarom adni:Kily Gonzales,Karagounis
Jöttek:Mascerano,Cavenhagi,Mokoena,Vanden Borre
Figo nem akart eljönni a mocsok tul sok pénzt kért 😛
Szal vhogy most áll össze a csapat de ha vki tudna mondani egy jó bal védõt amxwellen és Evrán kívül meg R.Carlos meg ilyenek azt megköszönném.Olyan 6m fontig
Interrel természetesen aztán eladtam pár embert:
Vieri,Favalli,C.Zanetti,Farinos,Davids,Fontana
És még elakarom adni:Kily Gonzales,Karagounis
Jöttek:Mascerano,Cavenhagi,Mokoena,Vanden Borre
Figo nem akart eljönni a mocsok tul sok pénzt kért 😛
Szal vhogy most áll össze a csapat de ha vki tudna mondani egy jó bal védõt amxwellen és Evrán kívül meg R.Carlos meg ilyenek azt megköszönném.Olyan 6m fontig
Jóreggelt kivánok minden kedves efemezõ társamnak 😄D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Reggelt!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nos én is megyek pilledni
yo8 all
yo8 all
yo8
bár arra kiváncsi vagyok, mit fognak szólni hozzá a többiek...
😄
köszi a tipeet 😄
így már megtudom venni Fredet 😄
köszi a tipeet 😄
így már megtudom venni Fredet 😄
igen, de pénzt is szeretnék látni az üzletbõl
olyankor is kapok, ha magamraharagítom?
olyankor is kapok, ha magamraharagítom?
Hát ha nem megy kisebb csapatba, az gáz 😞
De ha van olyan embered, akit te el akarsz adni, õ meg nem menne, akkor haragítsd magadra, és máris elmegy 😄 (büntesd meg, szídd a médiában, esetleg tedd listára, csapat státuszt buheráld)
De ha van olyan embered, akit te el akarsz adni, õ meg nem menne, akkor haragítsd magadra, és máris elmegy 😄 (büntesd meg, szídd a médiában, esetleg tedd listára, csapat státuszt buheráld)
CSAK a Fradi
de volt már olyan, hogy a játékos nem akart elmenni
akkor mit tegyek?
mert én sem tudok eladni egy embert, akiért jöttek kisebb csapatok, de õ nem akar elmenni
akkor mit tegyek?
mert én sem tudok eladni egy embert, akiért jöttek kisebb csapatok, de õ nem akar elmenni
felajánlod viszonylag kis pénzért...és a nagycsapatok ajánlatát elutasítod, a kissebbekét meg nem.
CSAK a Fradi
de hogy tudod eladni, hogy õ is akarjon egy rosszabb scapatba menni?
mert bejelentkeztek kisebb csapatok is nagy(obb) játékosokért s nem fogadták el, mivel az nekik visszalépés lenne
mert bejelentkeztek kisebb csapatok is nagy(obb) játékosokért s nem fogadták el, mivel az nekik visszalépés lenne
ja még valami:
Ha esetleg eladod vkinek, akkor tegyél a szerzõdésébe minél magasabb ,,következõ eladásból származó bevételt'', vagy mit 😊 És akkor ha visszaveszed, akkor azt a szátalékot visszakapod.
Ha esetleg eladod vkinek, akkor tegyél a szerzõdésébe minél magasabb ,,következõ eladásból származó bevételt'', vagy mit 😊 És akkor ha visszaveszed, akkor azt a szátalékot visszakapod.
CSAK a Fradi
Egy dolgot tudsz tenni: Vársz...
Ha minden meccsen játszatod, megdícséred néha, akkor talán marad 😄
Ha ez nem jön össsze, akkor nekem van egy jó taktikám...
Gyorsan el kell adni vmi szar csapatnak...ottmarad fél évet, és örül, ha visszaveszed 😄 Nem egy pléjánál bejött.
Ha így sem akar maradni, akkor adj neki 1 éves szerzõdét, max pémzzel és max aláírásival. Ezt általában elfogadják, aztán meg már könnyebb hosszab idõre lekötni 😊
Ha minden meccsen játszatod, megdícséred néha, akkor talán marad 😄
Ha ez nem jön össsze, akkor nekem van egy jó taktikám...
Gyorsan el kell adni vmi szar csapatnak...ottmarad fél évet, és örül, ha visszaveszed 😄 Nem egy pléjánál bejött.
Ha így sem akar maradni, akkor adj neki 1 éves szerzõdét, max pémzzel és max aláírásival. Ezt általában elfogadják, aztán meg már könnyebb hosszab idõre lekötni 😊
CSAK a Fradi
ha elengendõ akkor biztos, hogy maradni fog
és nem feltétlenül kell neki nagyon sok
schweinsteiger szerzõdéshosszabbításánál 45,000£ akart
kapott 21,000 és boldogan aláírt 3 évre
szóval nem minden a pénz 😄
és nem feltétlenül kell neki nagyon sok
schweinsteiger szerzõdéshosszabbításánál 45,000£ akart
kapott 21,000 és boldogan aláírt 3 évre
szóval nem minden a pénz 😄
ja,gondolkodik,de nem tudok már több pénzt adni neki pedig nagyon kéne hogy maradjon (Kompany-ról van szó)
na yo 8 all további jo fm-ezést
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
hát nemtom
szerintem ha egy nagyon jó szerzõdést adsz neki, akkor elgondolkodik rajta, hogy maradjon e
vagyis szerintem ez tûnik logikusnak
szerintem ha egy nagyon jó szerzõdést adsz neki, akkor elgondolkodik rajta, hogy maradjon e
vagyis szerintem ez tûnik logikusnak