Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GanXstaZoleeWrk
ehh na majd en igazolok velük mindjart 😊))

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
Csesza a kérésed teljesítve (új betütípus és magyar "û" és "õ" betük használata)

LINK A LETÖLTÉSHEZ

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ok megcsinálom

Zoliee: már 2009-ben sem voltak nagyon jók, nem igazolnak sztárokat

asfa
na vége az évnyitonak<#buck>.mi ez a pangás<#fejvakaras>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=fajlinfo&lid=3177

gabber,ennek a szkinnek a betûmértét megtudnád növelni? mer én nem vágom hogy hogy kell csak elég kicsiek a betûk 😛

GanXstaZoleeWrk
Sampdoria nállad ennyire szar? kik vannak a samp keretében? Lehet 38 éves játékosokat nyomatnak 😊)

GanXstaZolee#2709

fsgh
mi ez a pangás?<#nemtudom><#oooo>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
a 8.ért megyek 😊

gratula, hanyadik bajnoki arany lesz zsinórban? :o

BUDA > miskolc.

fsgh
hali!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Grat!<#taps><#worship>

daf xf
Sziasztok!<#wave>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

gabber_saviola

csöcs

fsgh
Sziasztok!<#smile><#integet2>

a münchenben elért 0-5öt sajnálom nagyon összességében meg vagyok elégedve a srácokkal, hajszálon múlt

BUDA > miskolc.

ha mondjuk 3. helyen kiesek a bl csoportkörbõl és az uefában eljutok mondjuk a legjobb 8 közé és ott kiesek akkor kapok a bl és az uefa kupa tv-s közvetítési díjakból is?

BUDA > miskolc.

mukika
áhhh. csak 2-0 lett, mert a B csapattal álltam ki. mindenki fáradt volt már. rájuk fért a pihi. 😮)

<5 vörsip> na lökjed mennyire nyerted a kupát irígykedni akarok egy kicsit :o

BUDA > miskolc.

mukika
és nyáron olyan emberek jönnek ingyé' hogy jövõre béelt nyeünk. 😛

milyen gáz már 29.-én kupameccsem van aztán 31. már bl ráadásul muszáj gyõznöm az uefa kupához 2. helyen csak akkor juthatok toább ha a bayern 3-0ra veri a romat én meg 2-0ra az olympiakost

BUDA > miskolc.

mukika
Akkor erre most büszke vagyok. 😊))

GanXstaZoleeWrk
na ez nem volt szép!! Éééérjek csak haza rakok be képet én is!! 😊)))))))))))

GanXstaZolee#2709

lol kihagytak 2 11-est <#gunyos1> grr

derley
grat!

fernando torres
nekem ma :: beköltözés a koleszba, évnyitó , meg holnap suli

asfa
jo regglet all.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

kaptam egy 5öst egyszer nem lõttem kapura :c

BUDA > miskolc.

akkor grat a triplázáshoz 😄 és háj

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
hi!

az igen nagy eredmény....grat

mukika
hi!

Kupagyõztes, Bajnokcsapat!! 1 év alatt úgyérzem csodát tettem... 😛 És még a T Mobile Hallen kupa is meglehet, mert egy 2. osztályú csapattal játszom a döntõt. 😊))))

na eddig monitort tisztítottam szanics jóvoltából most viszont jön az fm és megyünk münchenbe egy kiadós zakóért :c

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

derley
😄DDDDDDDDDDDD

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

gabber_saviola
jesszusmária 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
Hajrá Fradi! Hajrá Fradi! Hajrá Fradi! <#hehe>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

boxert kell cserélnem 😞

BUDA > miskolc.

szanics
Miért? Neked elég annyi a dologhoz, hogy Hajrá Fradi?!?!?! Na akkor legyen gyereknap: Hajrá Fradi! még egyszer... 😄DD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

erre az utolsó mondatodra szanics ide fog élvezni.. páj

BUDA > miskolc.

ok
azért köszi

Ciao
Forza Roma !!
nem segítek mert még nem használtam 5.02-el el sem indul meg le kell szedni hozzá elõtte valami szart

BUDA > miskolc.

5.05-öm van, de nálam nem megy
valami ID-t kér
az meg mi?
bagy hogyan lehet használni
lécci segíts
csalás np de csak 5.05 el megy asszem

BUDA > miskolc.

mentésen belül írhatsz át cuccokat haverom használja 3 év alatt egy 6. osztályú csapatból bajnokot csinált

BUDA > miskolc.

valami editor
fernando torres
hali ,az mi?

ciao
valamelyikõtök használjs az mcfm-et?
gabber_saviola
nem gyengén jó lenne .....

fernando torres
szasztok managerek