82686
-
#74351 ez a sok bajnokság nekem a gyengém :P
meg ha megtehetem hogy ennyivel tud menni a gém akkor mé ne :D -
#74350 este mikor alszom (5 órát) akkor is megy a gém :P
és reggel mentek megint
-
G.Freeman #74349 már késő, összes nagycsapat ráment azokra akiket kinéztem :( -
#74348 gabber basszus mi a pöcsöm ez a 46 nap? elmentél nyaralni és bennfelejtetted a gépet?? én 2016ban vagyok 9 nap gém után, mondjuk nincs is ennyi bajnokság FELESLEGESEN bejelölve
gordon: amint valakire ajánlatot teszel, azonnal vedd le a shortlistről (gyorslistáról) -
#74347 1gb geil dual kit 466mhz-n -
#74346 hogy bí el a gép ennyi bajnokságot?Mennyi memóriád van?Ha lesz több memóriám akkor én is több bajnokságot fogok bejelölni.Egébként van valami jó abba ha több bajnokság van bejelölve? -
#74345 nem véletlenül :P -
G.Freeman #74344 az összes CPU csapat azokat akarja leigazolni akiket én, Real madrid a millios sztarok helyett lastuvkát nézte ki, na persze... -
#74343 -
#74342 Na egy újabb vereség otthon az atalanttól 1-0-ra.Peidg mindent megcsináltam amit gabber mondott.Várom az eredményét.Remélem nem rúgnak ki hamarosan. -
#74341 nah már vissza is kerültünk a helyünkre :P
Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2005
2. Magyar válogatott
3. rFACTOR
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Fable - The Lost Chapters
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. GTA: San Andreas
9. Age of Empires III
10. Humoros és aranyos képek -
#74340 nem szégyen a jót tisztelni ezért mondtam
bár tényleg sokat ittam ma :P -
#74339 akkor nem a legnagyobb adatbázissal nyomod -
#74338 csak azt akartam mondani, hogy tényleg nagy spíler szal joggal ajánlod mer jófej vagy
egyébként penge vagyok igen :D -
G.Freeman #74337 ugy se, de ha "Guar" -t irok be és tartalomra keres akkor barmilyen i-vel meg kellene találnia, mosquera szinten hianyzik a többi megvan -
#74336 hosszu í-vel? -
G.Freeman #74335 jé nincs Guarin a játékosok között, pedig nagy adatbázissal játszok -
#74334 mert te Franco pengébb vagy mint én -
#74333 Na megint kikaptam 3-2 re otthon a cagliari-tól igaz80 percig emberhátrányba játszottunk.De most legalább küzdöttek a srácok.Egy rossz szó nem érheti őket. -
#74332 nálam már 29 :(
de jobbak az értékei -
G.Freeman #74331 allandoan szemn elott volt a bannerük azert gondoltam benézek oda mit irnak, masreszt a serülesektol felek, ez nem Juve ahol minden posztra van egy majdnem ua jo csere:) -
#74330 -
#74329 én sok pléjával nyomom és nem gyengén alkalmazom a rotációt
azért a Fifahungary-n sok a láma (nézem én is azt az oldalt) -
#74328 -
G.Freeman #74327 most allitom be a kapusedzést és nem látok pihenést, Fifahungary forumban azt irtak ha nincs pihenes akkor sokkal több lesz a sérült -
#74326 pont ezért kell neked Guarín ....... -
#74325 gordon: ugyan, spongyát rá
saviola: én amikor az 1860al kezdtem játékot (német 2), az inter és a valencia ellenében engem választott mokoena. nyilván irreálisan magas fizut kell neki adni
gabber: mer bolond vagy:D -
G.Freeman #74324 nekem kranjcar kell, a középpálya elég gyenge
védelem türhető a csatárok meg nagyon jók -
#74323 guarín? -
#74322 én meg 1 év alatt csináltam : logo (264 db kép) :DDDDDDDDDD -
#74321 Én mokoenát akartam megvenni de sajna ő az atl madridot választotta.Meg sajna csak 1,1 millió dollárom van.ebből nehéz venni játékosokat.Majd talán télen sikerül valakit.Meg a legjobb csatárom tiribocci is lesérült 3 hónapra. -
G.Freeman #74320 nem akartalak megbantani, azt a listát magamra értettem, amugy se gondoltam komolyan -
#74319 ahogy ezeket a neveket olvastam végigborsodzzott a hátam...
gordonnak: én nem írok hülyeséget, az irományaimnak súlya van
a logó pedig hozzátartozik az ember profiljához. nekem 8 hónap alatt 2 volt. thx to Gabber -
G.Freeman #74318 10 milliom van igazolni
most vettem észre vmit, nem u20 van hanem u18, elso kellemetlen meglepetes angoloknal:/ -
#74317 elférne nálad lazán guarín, mokoena, pezzarossi, radoi és lastuvka -
#74316 csoki Ákos barátom
-
G.Freeman #74315 CS - Fernando Cavenaghi,Hernan Crespo,Robinho,Fred, Freddy Adu, Tevez
K - Vicent Kompany,Gastón Fernández,Morten Gamst Pedersen,Niko Kranjcar,Thomas Sholcz
V - Daniele Bonera ,Antonony Vanden Borre
bár jó páran drágák ahhoz hogy most szerezzen meg, de közülük fog jonni vki, legtöbbjét tudom is hány millio euroért lehet elhozni, csak az a gáz ha érdeklödöm utánna pl Kranjcar akkor real rögtön le akarja igazolni és persze oda megy... várni kell 1 honapot addig senkit nem érdekel és akkor kell lecsapni rá :) -
#74314 :PPPPPPPP -
#74313 na yo8 all :\ -
#74312 jah ombre.....csicskák adják csak mert modik