Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha itt van a párbeszéd a topikban, akkor talán más is okosodik ha vmit nem tudott volna.
Azokat a menürendszereket amiket itt találsz azok skinek, ezeket általában én "magyarosítom", mivel nincs benne ékezetes "ú" és "û" betü. Ezeket a skineket egy kis visszaolvasással megtalálod a topikban. Sok sikert a játékhoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
MSN:[email protected]
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ez volt az elsõ meccsem,most kezdtem! ja és bocsi MCFrost a kiév miatt 😄D
egyébként meg jóéjt, all!
20227!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
CSAK a Fradi
BUDA > miskolc.
Mit lehet ilyenkor tenni????
20227!
BUDA > miskolc.
és volt 18 távozóm
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
20227!
20227!
BUDA > miskolc.
csöcs Sevcsenkó 😛
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.
grat kanál az UEFA-hoz...<#eljen>#eljen>
kezdtem egyet a kaposvárral holnap tobok képeket!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
20227!
BUDA > miskolc.