Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
hi!

Ha itt van a párbeszéd a topikban, akkor talán más is okosodik ha vmit nem tudott volna.

Azokat a menürendszereket amiket itt találsz azok skinek, ezeket általában én "magyarosítom", mivel nincs benne ékezetes "ú" és "û" betü. Ezeket a skineket egy kis visszaolvasással megtalálod a topikban. Sok sikert a játékhoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
szasztok managerek

saviola83
nem vagyok titkos ember.CSak ott sokkal jobb egymás után írni és megkapni az üziket mint itt mondjuk tele írkálni a topicot egy párbeszéddel.Gondolom ennek a többiek sem örülnének.Na mindegy.Az a problémám hogy pl most a newcatlellel vagyok és ezzel a csapattal sem sikerül jól játszanom.Pl a palacet csakegy 90 percben lõtt góllal vertem meg ottho.Többet is lõttek kapura.szóval nem nagyon sikerül beállítanom a dolgokat.Kérnék egy kis segítséget meg tippet.Jah és ezeket az új menürendszereket amiket látok itt a topicban honnan lehet leszedni.Vagy nem is új csak nekem tûnik annak?

Sysfox
Így nem fogok továbbjutni..."Természetesen" 11-esbõl egyenlítettek.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Az elsõ BL meccsem a csoportkörben...

Sysfox
Sziasztok! Visszatértem... <#wave>

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
szigorúan bizalmas 😊

gabber_saviola
mé nem lehet ezt a diskurzust a topikban? vagy annyira titkos ember vagy vagy mi a szösz ? 😄DDDD

Trnoki koma
az msnnem mûködik.kérdezz itt

saviola83
Srácok.Azok segítségét szeretném kérni akik már nagyon benne vannak a játékban hogy ha lenne kedvük velem diskuráli különbözõ dolgokról a játékkal kapcsolatban az vegyen már fel msn-ben partnernek.Nagyon megköszönném a segítséget.
MSN:[email protected]

saviola83
Mondjátok már el nekem hogfy csináltok ilyen jó menüket a játékba?Nekem az eredeti van benne.Hogy csináljátok?Mit kell feltenni?

Trnoki koma
tudtok vmi jó idegenbeli taktikát?

jócakát all

BUDA > miskolc.

na megnyertem a bajnokságot is egyetlen egy fordulóban vezettem de az az utolsó forduló volt... 3 ponttal égeztem a gyõr elõtt :c

BUDA > miskolc.

sideris
FIORENTINA skint,plíííz!!! ha tudtok címet!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
nájt!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

asfa
na yo8 all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

sideris
😄DD köszi a poént!!! de egyébként nagy csávó lesz.....olcsó és tehetséges is! most éppen Gabber Palermoját vertük meg itthon kupában 2 simára...

franco
nem Rezek a léc...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ez volt az elsõ meccsem,most kezdtem! ja és bocsi MCFrost a kiév miatt 😄D

szeva,hogy állsz velük?
egyébként meg jóéjt, all!

20227!

sideris
Hello All! tudnátok skin letöltési lehetõségeket mondani? Fiorentina skin kéne...?? PlííZ!

na ha utolsó fordulóban a gyõr kikap a debrecentõl és én megverem az mtk,diósgyõr duót bajnok vagyok.. 14 pontos hátrányból :c elég zsír lenne mert idén még csak a táblázatot sem vezettem egyszer sem 😄

BUDA > miskolc.

32 éves, simán kéne fogadnia

BUDA > miskolc.

Terminátor14
nemtom mit csinálsz másképp, de nálam 24000nél megálltak 😞 És Griselas sem jött el, pedig 7-8-at adtam volna neki én is 😞

CSAK a Fradi

franco
semmit

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

nálam még soha nem volt ilyen :c Üllõi most 29 ezer férõhelyes 😄

BUDA > miskolc.

oh a franc verné belé az önkormányzati tagokba,ugyanis elutasították a stadionépítést ezek a majmok!
Mit lehet ilyenkor tenni????

20227!

7 ká per hét

BUDA > miskolc.

guarín,gunchev,arenas,netschiowzi,cosme,kovács p,feczesin,waltner,bedoya,anchico,gera,kurty, böõr, preciado,krastovchev,juhász,vanczák
és volt 18 távozóm

BUDA > miskolc.

Terminátor14
A Grisales csávó mennyit keres nálad?

CSAK a Fradi

Trnoki koma
névlistád tudnál adni?

20227!

leginkább kolumbiai pléjákat számszerint 8at de van 1 dél afrikaim is valamint 3 magyar játékosom akiket megvettem/ingyér szereztem

BUDA > miskolc.

és a két csatárom Calaio,és Perea:

20227!

most nézem hogy a 2. feyenordra is 14 pontot sikerült ráverni,hahha

20227!

meg a Grisales nagy pléjának tünik!

20227!

Trnoki koma
hali.kiket igazoltál le fradihoz?????

viszonylag megúszta a Feyenord,bár a végén meg majdnem x lett:

20227!

Sheva
csöcs gebber <#wave>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

kissé egyoldalú volt a küzdelem ^^ <#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

csöcs Sevcsenkó 😛

😄D grat na megnézted a kolumbiai spílereket?

BUDA > miskolc.

+ van a100, Calaío rúgta!

20227!

csõcsõ

BUDA > miskolc.

Sheva
hali all <#wave>

grat kanál az UEFA-hoz...<#eljen>

kezdtem egyet a kaposvárral holnap tobok képeket!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

inkább efemezzé sztem

20227!

1 hónapja szívom kábé megpusztulok bele de már nem érdekel :c

BUDA > miskolc.