Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ne mvalószínû, mivel a tottenham tizenvalahanyadik lett a 2004-es bajnokságba 😛

Iceman89
grat! de szerintem te nem 2005 ben jársz...

Iceman

ki lesz írva a város is nyugi

BUDA > miskolc.

Nya Ullevi nevû stadion az hol található??? csakazé mer ott jáccom a Bl döntõt?!

Manchester United - Tottenham Bl elõdöntõ

6-1 es összesítéssel jutottam tovább, a döntõben a Bayern München lesz az ellenfelem

Iceman89
igaz nem tudtam a hétvégén játszani, de azért 1-2 meccsre futotta 😊

Iceman

Iceman89
csá! 😄 az még rímelt is 😊

Iceman

csá

BUDA > miskolc.

Iceman89
mi történt veletek? 40 perces szünetek...

Iceman

Iceman89
hi emberek!

Iceman

megvan bocs és kössz

ez az Aurora skin, ha kicsit visszaolvasnál vagy alul a keresõben rákeresel ugyhogy Aurora akkor biztos kifogja adni . amugy pár oldallal ezelõtt kilett linkelve

bocs de ez milyen téma/skin?
linket is adhatnál 😄

báttyó02
szerintem annak van értelme ha egy kis szar csapatbol csinálsz egy világverõ klubbot

én pl. sose nyomtam még se Real-al se Inter-el,pedig kedvenceim

mindegy tetudod

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mert több ertelme van kiscsapattal szivni a verhetetlen nagycsapatok ellen? es allandoan azon idegeskedni hogy senki nem ir alá mert tul kicsi vagyok, es a jatekosok 50% el akar menni nagyobb csapatba több penzert

legalabb a jatekban ne legyunk csoro benak 😄 jo erzes ha rangos csapata van az embernek es 1-2 jobb jatekost is meg tud szerezni , hiresebbet aki TVben is lat

kihivas ugyanugy van benne, mert BLben Juve szintu sot erosebb csapatok rohangalnak

van ertelme kedvenc csapattal jatszani, mert jo idotoltes😊
báttyó02
nekemis

és? gabber a barátom :o

BUDA > miskolc.

báttyó02
offtopik e O__o

szívtál?

BUDA > miskolc.

báttyó02
hugeci na folytatom köbenhavnt!!!!!!2222222222222

csá

BUDA > miskolc.

báttyó02
nevedd sértésnek,de Juventus szintu csapattal szerintem nemsok értelme van ezt és ehhez hasonlo jatekokat tolni..

báttyó02
Juanapot!4333

szijamija all

BUDA > miskolc.

ugy latszik gep igy van beallitva , 1 verhetetlen csapat bajnoksag elen
Sysfox
Igen, a MU-val egyszerûen nem tudok mit kezdeni. A Liverpool, Chelsea, Arsenal trió kezd egyre kevesebb akadályt jelenteni, de a Manchester... Mondjuk élvezem is, hogy egy Tottenham-Arsenal meccsen én vagyok az esélyes és nem rémülök meg ha a Liverpoolhoz kell látodgatni. Jó érzés, hogy jó vagyok... <#nyes><#nyes>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Szeretem az ilyeneket...Amikor a "B" csapat is tolja neki rendesen. Igaz, a hátvédsorom nem "második ligás" volt, de a többi játékos kevesebbet játszik. Most megmutatták, hogy lehet rájuk számítani.

Sysfox
Egyre jobb a csapat. Pezzarossi megtáltosodott erre a meccsre. Eddig elég halovány volt. Frode Johnsent most igazoltam. Igaz 32 éves, de a középpályán és a csatársorban is tud játszani, ráadásul minden oldalon. Csereembernek ideális 1-2 évig. Ráadásul góllal mutatkozott be.

top3 meglesz, csak ManUTD-t ment el nagyon
Sysfox
Így állok most. Az elsõ háromban szeretnék végezni.

Sysfox
Arsenal, mi?

<#eplus2><#eplus2>

gabber_saviola
grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Eladtam Robbie Keane-t 35 millió dollárért a Chelsea-nek. Lejárt volna a szerzõdése és nem tudtam vele megegyezni. Inkább eladtam. Ennek a hatására viszont megduplázták a fizetésre fordítható összegemet!!! Plusz 45 m-ért igazolhatok!
Most megszerzem Podolskit! Eddig 220e/hó volt a max összegem, most 460e/hó! Tuti.

Sysfox
Így végeztem a csoportban. Sajnos nem sikerült a továbbjutás. Az Euro kupában folytatom, ahol a Young Boys lesz az ellenfelem.

gabber_saviola
1 helyzete volt a Pármának és azt bevarták, mi meg elszórakoztuk a meccset.....
a 32 éves Ronaldinho-t megérte félmilláért megvenni 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

lejart a szerzõdése ingyen szereztem ( 3 millios aláirás pénzt adtam csak)

nálam van most 61 milliot érõ és idén minden megnyerhetõ dijat megszerzõ Ibrahimovic, olasz golkiraly Trezeguet a már most jo de meg igy is csak 20 éves Sinama-Pongolle és két rutinos golvago Del Piero és Ronaldo

ki legyen a kezdõ paros?😊
gabber_saviola
nem vok zseni .... 😛

eddig minden tartalekost megprobaltam kölcsönadogatni hogy jatszanak
hogy ez nekem nem jutott eszembe <#idiota>

zseni vagy <#worship>
gabber_saviola
tarcsiba velük

mondom az egyik nagy efemes titkomat 😛, én egy hónapban annyi tarcsi-u20 meccset szervezek amennyit csak tudok .....és így nem panaszkodnak a tarcsiban lévõk és még játszanak, és még fejlõdnek is nem gyengén

csomo U20-bol kikerült jatekos van akikkel nem tudok mit kezdeni...
nem én raktam oda csak telnek az evek es nem vettem ki onnan senkit
gabber_saviola
az a klubvb az egy ajándék a managernek 😊

könnyen jön a zsé és nem nehéz megnyerni

gabber_saviola
nem olyanokat, én tisztelem a Sampot mert Zauli oda ment az idén a kedvenc csapatombol

gabber_saviola
u20 ban csak 20éves vagy alatti tud játszani, szal ha egy 20év felettit raksz oda az ott nem fog tudni játszani

GanXstaZoleeWrk
friss 33-36 éveseket? 😄DD

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Tegnap megnyertem a world club championshipet ha jol irom valami americána (MEX) csapat ellen ill Rivers llen toltam nem voltak vmi nagyon meggyõzõek. Viszont kaptam majd 2 milliárdot az meggyõzõ volt 😊

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
jaja 😛

mingyá adok ingyé pléjákat nekik

GanXstaZoleeWrk
sampdoria jön fel mint állat 😄D

GanXstaZolee#2709

U20ban jatszo 21-22 éveseket érdemes átrakni a tartalékokba ha feljonnek az ifik?