Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÕT ismeritek?

20227!

gabber_saviola
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=fm2005+italia&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Shotogan
hello az újaknak

szeva<#wave>

20227!

te,ez nem is olyan rossz :-))

20227!

asszem idén tarolni fogok..

20227!

hy Trnoki Koma és McFrost

sideris
plííz,még mindig fm italia címet lécciii!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola

csoki az érkezõknek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris
Hali all!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

McFrost
Estét Tesók ;-))

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Trnoki koma
halihó

ajjaj,húzzál bele!

20227!

sideris
hali! nagyon zötyög a szekér....mindenki oktat...8.helyen pillanatnyilag!

szevasztok !
Sideris,hogy állsz?

20227!

sideris
hahhóóó,plíz az olasz fm site címét adjátok meg,ha tudjátok!!

hy

sideris
Hello Everybody! valaki megadná nekem az olasz fm oldal címét?

Shotogan
szezon elsõ trófeája.nagyon nem kellett izzadnom,de ez a hálátlan Kompany a Juventushoz eligazolt kevesebb fizetésért mint amennyit ajánlottam neki...

Shotogan
bye

hy Shotogan és asfa

py Jack

JackDaniels
Na by, mentem dógozni.😊<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

Shotogan
Hi all! <#wave>

ehhez kellett a kiállítás is, de azért a cserélni tudó tehetcsségem is 😛PPP

asfa
csõ all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

robotnyk
de van, és ne játszuk le ezt mégegyszer, htxvm
zaki
akkorzsae

zaki
ne anyázz, kösz

JackDaniels
Grat! Cép erdmény.😊<#taps><#taps><#taps>

námtom hogy eze a helyes megfogalmazás, de lemostuk õket a pályáról 😛PPP

Adriano és Van der Vaart rátették a pontot az évi teljesítményükre

Adriano 30valahánygól lõtt, asszem 32-t 😄DD Van der Vaart meg a világ legjobb, anglia legjobb és bl legjobb játékosa lett, mégjo hogy nem adtam el anno a Barcának

báttyó02
csokolom

Forza Inter 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csöcspöcs

BUDA > miskolc.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Nesze, kell még? CSESZd meg A csapatodat! 😄DD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
csoki Szanicskoma

szia,szopacs,forza inter 😄DDDD

szanics
Szasztok!
Óbasszameg....... minnyá lejár a vip

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
a forma1 topikban íram, valami anti Reanult drukker egy mocskos kommentet írt és arra reagáltam ezzel.....

saviola83
Valaki segítsen már nekem légyszi mert nekem most valahogy nagyon nem megy a játék.Mondjuk eddig se ment.Pl most kaptam ki az MU-tól 6-0-ra 33-5 volt a kapuralövés oda(Newcasle-lel vagyok).Látom itt sokan közepes vagy kis csapatokkal nagy sikereket értek el és nem értem hoyg csináljátok.Gondolok itt a tottenhemre nézve itt az uccsó képeket.De már sok helyen olavstam hogy kis csapatokkal jó eredményeket értek el.Én nem akarok bajnokságot nyernijkapoot gól nélkül meg ilyenek de valamivel jobb szeretnék lenni.Kérlek titeket segítsetek.Mert már nagyon kezdem így megutáni ezt az egyébkén kiváló játékot.
segíthettek itt is vagy pedig msn-ben [email protected]

szia ^^ "mert te ilyen szar vagy......." ezt hol írtad kinek? <#idiota> 😄DDDDDDDDDDDDd

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
csoki all <#wave>

köfi Áki és Kanál, nekem is a barátaim vagytok

Ismer valaki Linux-os verziót, vagy valami infót Linux update-rõl?
zaki
:ddd

köcce 😄DDDDDDDDDDDDDDD

én a 2004-es bajnokságban kezdtem, mivel nincs fenn semmilyen update és patch se ugyhogy akárhányadik is lehetett volna, de amugy igazad volt <#idiota>

JackDaniels
Üdv emberek!

Elmehecc nyugodtan a BL döntõre, mert Göteborgban van a stadion.😄DDDD

jóvan bazzzzeee, én hülye hát ezt megislehet nézni, a mérkõzéseknél

Göteborg-ban van 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

jó csakaza meccs 3 hét múlva lesz és már jó lett volna megtudni hogy mégis hova megyek???!!!! - ha gáz akkor óvást nyujtok be a helyszin ellen, mert veszélyes 😛PPP

nekem az 1. tippem Ukrajna volt 😄DDDDD

hát nem, most fogom befejezni a 2006-2007, es bajnokságot

ill, már majnem beis fejeztem mivel 2 meccsel a vége elõtt a idegenben x-et jáccottam a cselzivel és ezzel bajnok lettem 😛