Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
Na már a Juve és a Milan is akarja vinni Mokoenát közös tulajdonnal.

fernando torres
csak?
jaj már 2013 !! sorry

Én támogatom Kepper papa házigazdaáságt, met cejetem <#puszi> :Ð, de azzal egyetértek a sok "hi"-s köcsög elhúzhatna 😄😄 Kepper: rúgd szét a seggük 😄😄
gabber_saviola
30k

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"uralkodásod" nem tünt fel, elég viccesen hangzik az egész (megszolitva éreztem magam mint ide irkalo ember azert valaszoltam)

fontosabb kérdés taktikai segitseg kellene, mi a default és a te 4-4-2 közötti különbség? van két nagyon jo csatárom ( Luque és Owen) és közepes védõsorom meg középpályásaim (persze élcsapatokhoz képest közepes) és kellene vmi jó taktikai amivel Arsenal nem töm ki 6-0ra esetleg még 1 gollal nyerhetnék is😊
Rudee
Valaki repült, sorry.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
És mit vársz tõlem? Nem változik a véleményem attól, hogy mások hasraesnek a logóktól meg a válaszoktól. Rend volt 1 napig anno amikor írtad, hogy minden offolást törölsz. Aztán kezdõdött minden elõlrõl, pedig csináltatok egy külön fórumot is magatoknak, de az sem volt elég. A CM03-04 topikjában is megvoltak az ellentétek meg viták (elég a zaki-Guba párost említeni), de ott még ezekkel se sikerült szétbacni a topikot. Ha valami hozzászólás nem teccik, akkor törlöd, de a saját és nagy haverjaid offolásai mellett mégis szemet hunysz.
És azért hoztam föl a témát, hogy észrevedd hogy nem okítani kéne a többieket 1-1 kérés vagy jogos vélemény nyílvánítás után, hanem kicsit magadba nézni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

fernando torres
tényleg így pontosabb <#eljen><#worship>

saviola83
Na kikaptam a Juvétól is otthon 1-0 ra úgy hogy 19-2 volt a kapuralövési arány neki.Szóval esélyem sem volt.Peidg kontrákra áltam be 1 csatárral és irányítóval.De nekünk már úgylátom semmi sem használ😊

franco
gabber, az sg-n nincs demokrácia. akinek nem teccel rúgd szét a seggét. ennyi.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fernando torres
mennyiért adtad el nekik tevezt?
velem is így volt hogy 1-2 volt játékosom ellenem vmi iszonyat jáccott, és nem egyszer õk döntötték el a meccset (bojinovot eladtam, a romanak erre mikor a meccsre került sor õ küldött haza 1 mesterhármassal)

robotnyk
a birodalom visszavág
Terminátor14
Ha nem is a topiklakók, de a hozzászólások száma tényleg megfogyatkozna...

CSAK a Fradi

fernando torres
😄DDDDDDDDDDDDDDd

fernando torres
'régóta nem vagyok' - hát sztem meg pont te vagy a legalkalmasabb házigazdának
meg semmi problémám nem volt veled sõt......
szal ha nem te lennél a hg sztem 1 kicsit megfogyatkozna a totyiklakók száma

Terminátor14
Vitathatatlan, hogy az enyém a legjobb...

CSAK a Fradi

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
ha megvitattuk, hogy ki a legjobb házigazda, beszéljük meg kinek van a legjobb segge 😄
met qrva szpemmer vagy, np :d
báttyó02
de kurvára idegesit hogy nem beszélsz velem...
és komolyan mondom,nemvágom hogy mi miatt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
ez nem ide tartozik, nem csak ezért

báttyó02
egyébként ha szabad kérdeznem miért nem szolsz hozzám tegnap óta?
mert konkrétan nemtudom,egyedül az a vita volt,de ha te ezér nem beszélsz velem..

kapper papa 4ever 😄DDDDDDDDDDDD

szóval maradj 😛PPPP

gabber_saviola
azé várom Õt is ide (nyugi tudja hogy várom)

mirõl szólt amúgy a tegnapi vita? :Ð
Terminátor14
Hmm...ha jól sejtem, akkor Rudeenak is igaza van valahol, csakhát ezért nem te vagy egyedül a felelõs... Mondjuk nemtom, hogy pontosan mit írt...😊

CSAK a Fradi

gabber_saviola
mindenkinek a kommentjét várom

báttyó02
semmi gond nincsen,itt tevagy a lehetõ legalkalnasabb a házigazdaságra :|😄
de a tegnapi vitában nem neked volt igazad ..
ennyi szvsz

fsgh
összvisz kb hány komentet vársz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ezt meg ki mondta? met igaza van :😄😄D

gabber_saviola
Rudeet is várom a kommentjével .....<#wilting>

fsgh
minél hosszab annál jobb....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

saviola83
Hogy tehetek én is lógót magamnak?

saviola83
Azt szeretném kérdezni hogy az edzáéstervek beállításánál azok a zöld meg pisor csíkok akkor jók ha minnél jobban jobbra nõnek?Vagy azokat hogy kell értelmezni?

gabber_saviola
nem a tegnapi vitábol, régóta nem vagyok alkalmas

én sem vagyok tökéletes.....😄DDDDDDDDDDDDD

fsgh
Én azon a véleményen vok mint termi...Mindenképp maradj házigazda sokat segítesz másoknak lásd nekem logó meg mindenki másnak +a többi segítség...<#worship>

sideris
nekem nem lehet panaszom: mindig van helpés válasz! ja és tök jó logóóók 😛 ! Maradsz!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Terminátor14
Hát ha ez az egész a tegnapi vitából alakult ki, akkor be kéne látnod, hogy nem neked volt igazad...
Meg engem néha zavar ez a szarosozás, mégha csak pojénból mondod is. Bár már kezdem megszokni 😄

Na szóval asszem nekem nincs kölünösebb bajom veled. (ezen a két kis faxságon kívül..)

CSAK a Fradi

saviola83
Dehogy uralkodsz maradj nyugodtan házigazda.Sokat segítel másoknak.

saviola83
Jah meg még az bajom hogy nagyon sok játékos van nálam kölcsönben és kettõs játékjoggal.Ha ezek elmennek az év végén akkor végem van.

gabber_saviola
felmerült egy olyan probléma, hogy én ebben a topikban urakodok

kérem mindenkitöl hogy mondja el a véleményét az én házigazdaságommal kapcsolatban (pro és kontra). ha tényleg uralkodok itt akkor igérem hogy abban a pillanatban lemondok a házigazdaságrol.

saviola83
Azt hogy kell?

sideris
tedd be pléjmékernek...

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

saviola83
Sikerült megszereznek Giuseppe reinát a harthától.Nem fiatal de egy két idényre jó lesz.20-as gyors.Véleményetek róla?

gabber_saviola
kinézetre persze hogy nincs sok különbség az Én 442 és a difolt 442 között

saviola83
Játszok én tovább nem azzal van a baj csak a vezetõség meddig bízik bennem.

sideris
türelem,hidd el! nekem most megmuassam mit csinált a gép? 10.percben 1 piros és 4 sárgát adoot otthon fiorentinával vagyok,messina ellen vezettem igy is 2-0ra,de örültem,h 3-3 lett,mert még ajándék tizit is adott neki a gép,ennyi,mégsem orditok,ja és nekem is 2 millám volt igaziolni! intertotobol jutototam el az uefa legjobb 8ig....türelem

fsgh
kalou-ért(aki elég jól nyomja) a barca ajánlott 22millió eurot(24havi törlesztéssel) + samuel eto'o-t!!!!Nem tok dönteni....

Gabber tudasa nevü taktika érdekes, nekem tisztara ugy nez ki mint a default 4-4-2
saviola83
Van den borre és mokoena megvan.