Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
Persze ezek mind jók de 600 000 ezer dollárból hogy vegyem meg ezeket a játékosokat akiket mondtatok.Most is kikaptam az atalantától 3-1 re.AMõgy hogy fejlõdjek mikor nem tudom mit kell csinálni
edzéstervet azt használom amit gabber
taktikákat is adott és nézéttek meg õ hol van és én milyen eredményeket érek el.

báttyó02
hát igen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
de mondjuk Legrottaglie is jó

Terminátor14
Jóh, hát túl sok értelme tényleg nincs, de már kezdem megunni a gamet...Kiscsapattal meg nincs kedvem elkezdeni újra, mert mire eljuthatnék egy normális szintre, addigra jönne az új Fm.

CSAK a Fradi

báttyó02
2-3évre tökéletes

báttyó02
én értelek,annyi hogy számomra ennek nemsok értelme van
bár azis igaz hogy kisebb csapattal mire elérnék egy bizonyos szintetmakkorra pl. Ronaldo már rég visszavonlulna 😄

Henchoz 30 éves és lassu , ha hosszu tavra tervez akkor is jo szerinted?
báttyó02
jameg Guarin!!

Terminátor14
Jóh, én is kurvasokat szenvedtem a Fradival, de 2010 körül már egész jó csapatom volt, most meg már (2016) a bl sem túl nagy feladat.. A Bayernnel meg csak azért játszom, mert van 2-3 játékos, aki nekem bejön, és õket szívesen kipróbálnám.

CSAK a Fradi

sideris
Szevasz Öreg! csak ahogy Leninke mondta: tanulni,tanulni tanulni! így lehet ezt a játékot is jáccani! én pl fiorentinával nyomom a 2.szezont, és még csak 8.helynél jobb nem voltam,sok a betli,de a játékoson kivül a taktikát,az edzzést és az egyénre szabott meccsközi instrukciókat is jól kell kiválasztani. ja és persze hírnév is kell,hogy jöjjenek az eredmények és a játékosok! akármilyen játékost vehetsz,aki nagy név,ha kicsi a csapatod híre,nem fog úgy teljesíten,mint elõtte,mert õ inkább hasonul a csapathoz,mint a csapat hozzá!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

en Newcastle-el nyomulok és tok jo hogy ha már elsõ 10be kerülök akkor a szurkolok es a vezetõseg is baromi elégedett😊 Juvénál már a második helyért is leszoltak
báttyó02
figy vedd meg ezeket a pléyákat:

elõre: Mokoena,Daniel Fredheim Holm
Kp: Éderson,Edvardo Roncatto
védõ:Henchoz(olcsó,és nagyon jó védõ nálam bevált),Vanden Borre

Ha nincs eros csapatod akkor probalj olcson szerezni 1-2 gyors csatárt és játsz kontrákra
báttyó02
hát nemtom...én eddig 6évet votlam a köbenhavn-ba,nehéz mert kevés a pénz,nemis jönnek nagy játékosok,meg max.3eun kivüli lehet...aztán multkor elkezdtem egyet a celzivel,de 10perc után hagytam a picsába mer semmi értelmét nemláttam,hogy van 60milliom,aztán bárkire ajánlok az jön..

franco
annyi jó van benne hogy meg tudod szerezni a kedvenc játékosaidat, ez ad neki tartósságot

meghát zaki real-fan

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Terminátor14
Azér kis pihenésnek jó pl a Fradi után 😊

CSAK a Fradi

báttyó02
ja ezzel egyetértek hogy nagycsapattal semi értelme menni

saviola83
Hát srácok nekem még mindig nem megy ez a játék.A Lecce ellen nem volt esélyem otthon és csak szerencsével lett 1-1.Szóval nem tudom ti hogy csináljátok ezket az eredményeket kis csapattal.Mondjuk aki a reallal meg a barcával meg az Mu-val van attól nem kérdezek semit mert olyan csapattal meg pénzügyi háttérrel én is 5 meg 6 nullákra vernék mindenkit csak nem dicsekednék itt hogy hú de jó vagyok mert rúgtam 6-ot a racingnak pl.Mert abban nincs semmi játék.Eleve jó a csapat megveszitek a legjobb játékosokat olcsón és nem csoda hogy szinte ki sem kapsz.Szóval olyanoktól kérnék még pár tanácsot akik kis csapattal érnek el eredményeket.Mert taktikát meg edzéstrvet máradtak gabberék de sajna azokkal sem sikerül elérnem sok mindent.Be kellne még állítaniom valamit?Vagy mit kell még csinálnom?

franco

fsgh
hali

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

milyen vót, ná láttam :o
franco
visszacseréltem hogy ne kapjak büntipontot

Terminátor14
Csocsi allez 😊

CSAK a Fradi

fsgh
Hali minden érkezõnek!
franco:Jó a logod:-PP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
aza logo 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hi

franco
ja és mindenkit puszilok

franco
03-04ben isten volt, itt felejtõs

sideris
hi all!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
csoki áll

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
csuma

asfa
csá

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
egy cd

alberto 15
hány mb a játék?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
nah két év alatt az elsõ komolyabb eredmény,és így is csak 9. vagyok!!!

sideris
jonapot Mindenki!

fernando torres
sajnálom a kiállítást mert biztos jó meccs lett volna

fsgh
hopp egy n betû lemaradt: ennyi

fsgh
hello

alberto15:Szerintem mindenképpen töltsd le mert engem játék enyi ideig még csak a Red Alert(1-2) kötött le anno...<#beka3>

alberto 15
thx
le fogom tölteni
mert szerintem tetszeni fog

fernando torres
hellószia

asfa
jo reggelt all

fernando torres
nem rossz, de a realodba azért gyenge amúgy nem rossz, csak lassúcska
szódával......

fsgh
Ehez az emberkéhez mit szolsz?

fsgh
hali

fernando torres
yoreggelt managerek !!

fsgh
Az hogy te irányitasz egy általad választot csapatot..Tudsz igazolni játékosokat eladni stb..

alberto 15
mi a lényege a játéknak?
mert még sosem játszottam ilyennel

fsgh
Jóreggelt mindenkinek!

zaki
basszus olyan gyõzelmi szériában vagyok, hogy nagyon... majd mutatok képeket, nemsokára vége a bajnokságnak. megyek is utána aludni, ma szinte egész nap csak managereztem

zaki
csõ. vki biztos volt már vele, mert emléxem rá