Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
edzéstervet azt használom amit gabber
taktikákat is adott és nézéttek meg õ hol van és én milyen eredményeket érek el.
CSAK a Fradi
bár azis igaz hogy kisebb csapattal mire elérnék egy bizonyos szintetmakkorra pl. Ronaldo már rég visszavonlulna 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
CSAK a Fradi
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
elõre: Mokoena,Daniel Fredheim Holm
Kp: Éderson,Edvardo Roncatto
védõ:Henchoz(olcsó,és nagyon jó védõ nálam bevált),Vanden Borre
meghát zaki real-fan
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
franco:Jó a logod:-PP
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
nah két év alatt az elsõ komolyabb eredmény,és így is csak 9. vagyok!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
alberto15:Szerintem mindenképpen töltsd le mert engem játék enyi ideig még csak a Red Alert(1-2) kötött le anno...<#beka3>#beka3>
mert még sosem játszottam ilyennel
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!