Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor nekem is ez volt az uccsó köszönésem hogy ne szpemeljek..(ezt csak azért mondom hogy nem vagyok bunkó csak nem akarok szpemelni)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
4. lettem a bajnoksagban nelkule, most ujrakezdtem es probalom beepiteni a csapatba, csak nem tudom hova, most megint leraktam a padra mert Emre lesz Parker mellett és Solano jobb oldali kozeppalyasnak alkalmasabb jol ad be
itt jegyezném meg az engem szpemmernek tartónak hogy köszöngetni pölö nem szoktam
és ez volt az utolsó
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
mer gondolkozok hogy megvegyem-e
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A meccs végére bettettem Robikát 😄
CSAK a Fradi
most nem sértõdök meg ha kikapod a hszem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
nem toom
sztem ne add el mert elég jó kis pléya, ha el kapja a fonalat jól megy neki
es Arsenal ellen keszulok, aki altalaban bucira veri a fejem es most szeretnek vmi jobb eredmenyt
sztem õ is tök rednes.. itt nem Kepperrel és Frankóval van gond szvsz :|
szép az ha ez ember büszke az eredményeire, de te nem büszke vagy hanem beképzelt.
http://www.cmfaq.com/fmfaq/v5/tactics.php
http://www.cmfrenzy.com/fm2005/tactics/index.php
http://www.sugarcaffeinesleep.com/fm2005/fmtactics.php
és akkor most mi a lóf@szt csináltok már jópár hsz óta??
Szar Bayern, szar Bayern :)
komolyan azt hiszitek hogy nekem az örömet okoz ha szpemelek?
vagy zavar hogy jóba tudok lenni emberekkel?
mást ne mondjak uccsó 20 estéból kb 15ön buliztam. az sg nem a világ srácok
eddig 2-3-1-4 hasznaltam kicsit atalakitva , csak sok golt kaptam
hozz magaddal még 5-6 embert aki így vélekedik és talán lesz is valami változás...
Szinte az összes topiklakó benne van az offolásban, és szinte senkit nem zavar.
CSAK a Fradi
régen nem volt ilyen..