Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
hellószia

szevasztok!

20227!

fernando torres
de még nincs rutinja , sokat hibázik
hát te tood

ez az elsõ FM...

BUDA > miskolc.

saviola83
_Nem most kezdtem már régóta játszok.A régi FM-ekkel is nyomtam.De nem megy valahogy.Van den borrét muszály játszati mert nincsenek jó védõim

fernando torres
hát figy sztem van den borre- t még ne jáccasd még túl fiatal
és sztem 4-5-1--t jáccas 1 csatárral és 1 tkpk-val

fsgh
Aha! De ha most kezdted a játékot akkor miért nem egy jobb csapattal??
Pl:Betis,Deportivo,Inter.....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

saviola83

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

saviola83
Már kezdtem a newcastle-lel is de velük is csak 17. lettem.Sok takikát szoktam játszani.

fernando torres
dobj 1 képet a taktikádról

fsgh
és ugye ez az elsõ csapatod?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

saviola83
Chievo

fsgh
te most kivel vagy?

saviola83
Az a baj hogy nem csak tõlük kapok ki.Hanem mindenkitõl😊

sideris
lejjebb írtam,a taktikát mind a team tactic-ot,és mind az egyénre szabott egyenként beállított taktikát állítsd be úgy,ahogy gondolod...pl.: rákattolsz a taktikai térképen a középhátvádre,és ott személyre állítod hogy szoros emberfogás,fusson e elõre a támadással,mennyire huzodjon vissza,és minden ilyet! MINDENKIRE egyesével állítsd be! idõ de megéri!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

fernando torres
és itt az istencsászár

fernando torres
palermo ellen nem szégyen kikapni 😛PPPPPP

saviola83
Már nem is merem leírni de megint kikaptam.Hazai pályán a Palermo ellen 0-1 re.Kapuralövési arány 3-18 hazai pályán.Nem is tudok mit mondani.Sideris te hogy ap...ba tudtál annyit kapura lõn a milan ellen.Én a taktikát vagy az edzéstervet rontom el vagy mit?Már tényleg nem tudok mit csinálni.Teljesen tanácstalan vagyok.CSak megyek elõre a napokban játszom a meccseket és sorban kapok ki.

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
köszi fönök, én is pont azon az oldalon találtam meg

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
életem egyik.....

sideris
<#eljen>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
http://www.corefm.net/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30

innen szedd le Fõnök,ha kell!

gabber_saviola
grat <#eljen>

hát még én fõleg a tegnapi duplája után 😄D htx,köszönöm szépen gabber és nem szívesen de grat fernando =P

BUDA > miskolc.

fernando torres
életem legjobb meccsén vaok túl
jobb voltam 1 ronaldinhoval 😄, vagyis 4el 😄

fernando torres
fred rulz imádom <#eljen><#worship>
amúgy gratula

gabber_saviola
köszönöm szépen, rákeresek

meg is van 😛

Frau a legnagyobb láma de félpályánál kapott egy labdát végigcselezte magát a pályán és kurva nagy gólt lõtt

BUDA > miskolc.

sideris
blacker...szerintem is rohadt jó...

gabber_saviola
jó a szkin, mi a neve?

sideris

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ezt a tetves egy gépet,unalmas h a milánt nem lehet megverni soha...és persze ki a meccs legjobbja? Dida....

fernando torres
tuti hogy nem jó a taktikád

sideris
nyugi,én most zsinorban 4szer nyomtam otthon döntetlent csak kisebb és mögöttem álló csapatokkal...ennyi!

saviola83
Na a köv meccsemen is kikatam a siena-tól 2-0 ra.Kapuralövés 15-3 oda.Egyik lövésünk sem ment kapura.

fsgh
fügetlenül attól hogy realal vok HAJRÁ!!!!
Nekem most 11 olyan cool csatárom van hogy el kéne adni vagy 4et mert nem fogják bírni a padot(vagy még assem..)

fernando torres
hát jah
nemsoká barca - real huu fosok
mind2etten 100%.sak vagyunk
jó kis meccs lesz

sideris
Bolondok....ahelyett hogy nyomnánk ezerrel és jól éreznénk magunkat ebben a topikban,nemde,Torres Úr?<#law>

fernando torres
nah pontosan
és ezért vannak berágva <#nemtudom>

Terminátor14
na jó, akkor sziasztok 😄D

CSAK a Fradi

sideris
kösznés az ALAP!

fernando torres
én meg nem vaok bunkó ha nekem köszönnek én is visszaköszönök, és jól esik ha

fernando torres
hát pedig ez nem is olyan jó védõnek inkább kpk-nak

gabber_saviola
én is maradok a köszönésnél, mert szeretem ha üdvözlök vagy üdvözölnek

franco
igen, csak nem szép mindent gabberre hárítani
egyébként szvsz nem baj ha köszöngecc. az a sok ha mind a 30 topiklakó köszönget

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

báttyó02
nézegettem régebbi Köbenhavnos mentésembõl játékosokat,az tuti hogy õt most megfogom venni megint:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

megtisztelõ hogy köszöntél htx.

BUDA > miskolc.

ha a köszönés szpem akkor szpemmer vagyok nem para..ha gabber papának nem tetszik majd úgyis törölni fogja a köszönést, de ettõl függetlenül is fogok mindenkit üdvözölni,addig amíg a házigazda azt nem mondja h kussoljak mert már unja törölgetni a háeszeimet ^^

BUDA > miskolc.

sideris
sztem gyengus! az értékei jók,de nem nagyon jó nálam...

Terminátor14
wowwww 😄
Remélem a többiek is követik a példádat...

CSAK a Fradi