82686

• asfa
    venezuelával hát az argentinokat már kivertem
  • fsgh
    A döntőről mindenképp nyomj képet:-D
    Kiváncsi vok...Ki ellen jáccol?
  • asfa
    na punnyadás én tanultam azt lenyomtam ezt a meccset még
  • sideris
    Itt kezdődött minden,mert Del neri aszonta,nem vagyunk jók annyira,hogymegverjük őket...hát tessék

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Majd erre ez következett be a Rómánál...

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • asfa
    RONALDO
  • zaki
    ok :D
  • asfa
    kabbe
  • asfa
    jo az te.a KK becenév :DDD.hosszu a bátyámnak a vezetéknevéből származik egy becenév és mivel az öccs vok ezért alakitottam egy kicsit.Kis kocót jelent röviden de a KK-t szeretem
  • zaki
    ok. mi az a KK egyébként?
  • zaki
    most a hollandot. 1 évig nyomtam a portugálokkal, aztán 1 évig a franciákkal (kirúgtak, mert a 2. körben kiestem a vb-n.), most meg a hollandokat.
  • asfa
    amugy hivj csak KK-nak :DDDD
  • zaki
    gondoltam
  • asfa
    hát ja.csak azt nemtom mért nem lehet behivni embereket mert assuncao,dédé,edmilson is sérült és a védősorom fos meg a vkp sorom is.de amugy te kit irányitasz??mármint válogatottat
  • fsgh
    Jaja!(Gabber a logókirály csinálta:-DD)
  • asfa
    nah de jo baszki.csak ki ne rugjanak ha szopok
  • zaki
    Asfa jó neked, én is lennék szívesen brazil szöv. kapitány
  • zaki
    hi, jó ez a loko
  • asfa
    na ujabb siker
  • asfa
    nem.én nem töltöttem be a brazilokat mégis szöv.kap. vok ott
  • Csesza
    nem
  • Redvin
    Csak annal az orszagnal lehetek szov kap amelyiknel betoltottem a bajnoksagot is?
  • sideris
    Hello MARTINS! :P
  • asfa
    ja megvan a régi chelsea-s mentésemben ahol mindenkit összevásároltam (kemény game) és télleg nagyon jó
  • asfa
    csá martins
  • Sysfox
    Engem nagyon meglepett a teljesítményével az az igazság. Támadó középpályásként játszatom középen és tényleg jól nyomja. Örülök, hogy sikerült megszereznem.
  • fsgh
    Sziasztok!
    Mindenkinek gratulálok a sikerekhez(Gabber főleg neked...Bl...)
    Gabber:akkor mostantól Martinsnak fogtok hívni?(nekem jó:-))
  • asfa
    az szép télleg jo.cselezős meg gyors is
  • asfa
  • asfa
    na második siker az elsőben 2-0-ra vertük perut
  • Sysfox
    Én most igazoltam le Park Ji-Sungot. Komolyan mondom, nagyon jó játékos. Carrick cseréjének szántam, de kiszorított mindenkit. Nagyon jól lát a pályán, hihetetlen jó passzokat ad a csatároknak. És minden oldalon bevethető.
  • Trnoki koma
    na most lépek managerek,mert jön asszonypajtás és holnapig itt lesz.így csak holnap este tudok FM-ezni.pá
  • Kanál
  • asfa
    csá
  • McFrost
  • sideris
    Hello Managerek! Grat mindenkinek a szép sikerekhez...Neked meg Gabber...hát már az is kevés!
  • zaki
    ő is nálam tolja, nagyon jó játékos, de Sneijdert vedd meg szerintem, ő nem olyan drága. vagy Van Der Vaart. (mind nálam vannak )
  • zaki
    Fred is nálam nyomja, tavaly 54 meccsen 48 gólt lőtt,Ronaldo helyére vettem meg, azelőtt tevez lőtte a legtöbb gólt 1 évben, szám szerint 41-et. idén Fred 19 meccsen 13 gólt lőtt már. Cavenaghi is nagyon jó, ő is nálam tolja, bár ő csak a 4. számú csatárom, Raul most a csatárok cseréje. bár ő már 33, de azért még számíthatok rá.
  • Trnoki koma
    csaknem.pires helyére tudnál ajánlani egy jó irányító KP-t?! én julio baptista-ra gondoltam
  • zaki
    jaja, van választék, jól tettem, hogy a holland bajnokságot is bejelöltem játék elején... bár mikor francia kapitány voltam kb 3X nagyobb volt a játékoskínálat :)
    csakhát ugye emléxel milyen körülmények között estem ki a spanyolok ellen... és kirúgtak
  • zaki
    játék eleje óta nálam van. évi 30-40 gólt mindig meglövi. most pl ilyen formában van:

csak ki ne pukkadjon a szezon 2. felére...