Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Fred bemutatkozott:

<#worship>

zaki
persze, hogy nem. kéne?

franco
vip rulez

jó keret nagyon. nem személytelen a mentés?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

zaki
itt egy kép a keretemrõl. és jön 1-2 nap múlva Fred. a két kölcsönjátékos megint az atleticonál van. + 1 szupertehetséges francia középpályás, aki jövõre vaslzeg már a felnõtt keretben lesz, vaslzeg totti fog elmenni

franco
hát nemkicsit
az alábbi csatárok koptak ki mellõle:
saviola, maxi lopez, CAVENAGHI

bojinovot pedig megtartottam

fsgh
Zaki,Franco:Háát ti tudjátok..Ha van tapasztalat hogy jó..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
<#wow1><#taps><#worship><#ravasz1><#nyes><#nevetes1><#wilting>

zaki
hát, nálam most 5 évvel késõbb már elég penge... már a Chelsea-ben tolja

franco

franco
31

fsgh
Sztem ha már a realal vagy vehetsz bojinovnál jobb csatárokat is...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
hány éves má ott?

zaki
ha egy játékos az u21es keretben van, akkor mér ne mtudom behívni a felnõtt vlogatottba? <#conf><#confused><#confused><#confused>

franco
mármint a Te realodé😄

nálam speciel az atleticoé😄 winkler és arregi mellett (mind2 generált)

franco
nem látom a problémát

franco
ha az ugrás érték alacsony akkor le is fejelik

zaki
hát, õ a real egyik alappillére... iszonyatosan jól játszik... jó vétel <#taps><#worship><#eljen>

StephenKing
Nekem a játékban föleg a védelemmel van sok bajom nem igazán "harapnak" a védõk ha rávezetik a labdát általában át is játszák öket,meg simán lefejelik egy-egy beadásnál hiába 19-20-as a fejelési tulajdonságuk, elég sok beállitást kipróbáltam már meg elég sok védõt is de ez mindig probléma volt.Nem tudom mit csinálok rosszul esetleg valakinek valami ötlet??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

saviola83
Na elsõ meccsemen nyeretm 5-0 ra a bilbao ellen.5 lövésem ment kapzra csak.A Bilbao 25-öt lõtt kapura.az elsõ félidõben 10 perc alatt rúgtunk 4-et.Leszedtem egy edzéstervet a cmfranzy nevût.Lehet hogy ez valami cheat.Mert ha igen akkor törlöm mert így nem akarok nyerni.Vagy most csak nagy szerencsém volt.Valaki mondja meg hogy a cmfranzy nevõ edzésterv a cheat?

fsgh
Na megvettem c.ronaldot 26 millió fontért:-D

zaki
megtudnám, csak nincs értelme... Tevez-Cavenaghi tavaly nagyon jó volt, lõttek ketten összesen 61 gólt, Ronaldot eladtam a Lazionak, Raul majd ha visszavonul, megveszem Podolskit is.(olyan 2-3 év múlva) most jön Fred

Franco: nincs eu-s útlevele, de nem gond, mert a csapatban már mindnekinek van 😊

Sysfox
Vedd meg mindkettõt! (istencsatársor)

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Szerencsére nem vették fel, hogy nem akarom elengedni õket! Jó helyük van nálam...<#wink>

Sysfox
Majd írd be, ha sikerül leigazolni Babelt. Kíváncsi vagyok, mennyiért sikerül. És az is érdekel, hogy hogyan teljesít.

fsgh
Bojinov?Reálba??

franco
izé, frednek van eu-s útlevele?

franco
torres? bojinov? pazzini?

nálam még fred sose volt, de podolski megér annyit simán

fsgh
Én leteszem a voksom Fred mellet:-D

zaki
ááá megvan, Fredet veszem meg Ronaldo helyére, vagy Podolskit... ti melyiket választanátok? ugyanolyan árban vannak (20 millió font)

zaki
jól tetted <#eljen> ha rendszeresen rúgja a gólokat, akkor megérdemli azt a magas fizut <#eljen>

Franco:

Pandev és Donovan iszonyatosan drága 34, ill 38 millió font... lol
Farnerud, Katan nem elég jó, a másikat meg nem is találtam a játékban...

McFrost: Ben Arfa 48m font körül van, Ceci, Tuncay nem olyan jó...

hát nem tudom... most adom el Ronaldot, 33 éves lesz, lelassult már, igaz, tavaly még 20 bajnokin lõtt 8 gólt, de a Cavenaghi-Tevez csatárkettõs nagyon jó volt...

Babaelt lehet, hogy leigazolom Ronaldo helyére, Rooneyt akartam, de olyan 70 millió font körül mozog, õt inkább most nem igazolom le <#idiota>

BlueMaster
Ragaszkodnak a klubhoz? Mert ha nem nem örülnek neki, hogy nem engeded el õket és az formahanyatlással jár... (ez is jó a játékban <#nyes>)

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Sysfox
A tehetõsebb csapatok megkörnyékezték a kulcsjátékosaimat...Hogy az a...Wright-Phillipset a Real Madrid, Carrickot a ManUTD. De nem engedem õket! Maximum csak horribilis áron.

Sysfox
Ahhh....Zaki mester! Megkötöttem Babellel az új szerzõdést. Kivásárlási záradék: 50m font! Nesze neked Liverpool! Le is mondott róla. Igaz, mostantól 275e fizetek neki havonta, de jóval többet kért (volt pofája).

franco
ez egyik se talált 😊

McFrost
Ben Arfa,Corvia,Tuncay,

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
PANDEV

donovan, karaca, katan, farnerud

zaki
egy olyan játékost tudtok ajánlani, aki fiatal, és hasonló képességekkel rendelkezik, mint Cristiano Ronaldo, és a be lehet vetni a középpálya, vagy a csatársor bármely oldlán?

vagy ilyen csak egy van? <#nyes>

Sysfox
Igen, a számok, amelyek jellemeznek egy játékost, visszatükrözõdnek meccs közben is. Ezt is szeretem. Pl. akinek jó a távoli lövése, az nagy gólokat lõ távolról.
Egy dolgot nem szeretek: néha indokolatlanul sokat lõnek távolról és méterekkel mellé, holott vannak jobb pozícióban lévõ embereim. Bár, ha gondolkodunk, akkor ilyen az életben is van. Mindegy, akkor is jó a meccs. De remélem azért fejlesztenek rajta, hogy még jobb legyen.

fsgh
Sziasztok!
Jaja én is így gondolom...hogy hányszor csaptam már a levegõbe fontos(nemfontos)góloknál:-PPP(és vágtam rá az asztalra amikor gólt kaptunk...)

BlueMaster
Ez is igaz, nem egy sablonra van ráhúzva minden. Még a játékosok mozgása sem, ha nem látnám a nevet meg a számot néhány játékosról akkor is megmondánám, hogy ki, mert van aki maga alatt vezeti a labdát van aki meg megtolja méterekre maga elõtt...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

McFrost
köcce, megoldotta magától...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Hali Asfa! <#wave>

Sysfox
Nekem az is tetszik, hogy két egyforma támadást még nem láttam... Mindig más, mint az életben. Ezért nagyon jó.

asfa
hy mindenki

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

BlueMaster
Sziasztok!

Teljesen egyetértek az elõttem szólókkal, én is így gondolom szinte látom a cselt, amit a játékosaim bemutatnak, csapkodom az asztalt a kihagyott helyzeteknél, asszem ez tényleg fanatizmus.

Sysfox
"Nagyon tetszik az, hogy teljesen magával ragadnak a meccsek. Fogom a fejem kimaradt helyzetnél, vinnyogok örömömben ha gólt rúgunk. Teljes fanatizmussal bírok a játék felé 😊))"

Ezt én sem tudtam volna szebben leírni! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik a meccsek szimulálása. Szerintem kis képzelõerõvel nagyon lehet élvezni a meccseket. Pedig tök egyszerû felülnézetes kis cucc. De teljesen bele tudja élni magát az ember. <#beka2>

de bizonyítani akar 😊))

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

jaaaaaaaaaaaaaa.....én hülye <#vigyor3>
3 meccsen volt kezdõ, de összességében nem tett mély benyomást a játéka. 6.79 az átlaga asszem. Viszont a Real ellen õ lõtte az elsõ gólt a 6. percben. 4 gólnál tart 7 meccs alatt ami nem rossz, de a posztján nem igazán villog. A szurkolók sem örültek, amikor leigazoltam.

Ja és leigazoltam egy Paul Mayo nevû kölköt is ingyé, és nagyon jól teljesít...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

hát úgy értem a csítpléját, hogy kurva jó és óccsó:Ð
Egyenlõre van nála sokkal jobb is a csapatban. A csítpléja nem komoly, ugye ? :-D