82686
-
#78013 Bl negyeddöntőben remélem már az első meccsen eldöntöttük a továbbjutást.Peidg roni csak 1 félidőt játszott Xavi,deco,motta,eto',Zurawski el sem utazott a meccsre.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#78012 Én meg addig nem hagyom,amig minimum egyszer nem lehetek bajnok a Milán előtt a Fiorentinácskámmal.....szal lehet maradok még 30 szezont..... -
#78011 asszem még 2-3 évet lehúzok a Real Madriddal, aztán elmegyek vmi más bajnokságba nyerni :P -
#78010 Lenyűgöző!! meg a kedvességed is! :P -
#78009 jo8 Boss! -
#78008 szokásos év végi képek :PPP
bajnokság:
gólkirály:
átlagteljesítmények:
és idén nem kaptam ki egyszer sem 65 meccs alatt... szerintem most kéne abbahagyni a játékot :PPP -
#78007 téptem, csokiáll és yo8 -
#78006 na meg ti :PPP -
#78005 az, 7 bajnoki cím, 5 spanyol kupa, 3 bl, 5 spanyol szuper kupa, 2 klubvilágbajnokság, 2 európaiszuperkupa, minden 7 év alatt, már csak Ferguson eredményesebb nálam a világon :P -
#78004 Grat,de ez szinte már megszokott performanszié Tőled Zaki! :PP -
#78003 thx -
#78002 Nagyon nagy grat zaki. -
#78001 megvan a spanyol kupa is
-
#78000 köszönöm-köszönöm -
#77999 Gartula Mester! -
#77998 -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nagyon megy a fiúkank.Xavinak jót tett hogy kihagyta a juve elleni meccset. -
#77996 hát megvertem a cselzit, de nem volt egyszerű... ha nem Casillas lenne a kapusom, akkor mehettem volna a levesbe...
és most 3 nap múlva spanyol kupa döntő a Racing Santanderrel! -
#77995 Ez baszottjó!!!! legalább megmosolyogtat...ha már a gép egy rohadt csaló szarállat!!!! -
-
#77993 Nem baj ott akkor megint majd gyakorlok.De legalább ha együtt lesz meg a többiekkel akkor kb egyforma szintről indulunk.Az lesz az izgalmas az új játékban számomra hogy megtaláljam a 2006 ban kik az igazi nagyon jó játékosok aki pl fiatalok olcsóak.Én már ezt várom a legjobban. -
#77992 november
de szinte 100% hogy a mostani taktikád nem fog ott működni -
#77991 Kösz srácok a gratokat.A barcával megy már.Sokat segítettetek.Egyébként gabber edzéstrevét használom meg sok kis apróságot a taktikán minden meccs előtt és ez úgytűnik jól működik.Jó lenne ha a chievo val is menne.De lehet azzal már csak a 2006-tal fogom megpróbálni.Az kb mikor jön ki nem tudjátok? -
#77990 48 meccset nem kezdőként végig játszik, hanem csereként is, és sokszor cserélem le őt pl a 60. perc környékén, stb... -
erősités és a rotáció -
#77988 Grat! -
#77987 zsirul nyomod -
#77986 Elvesztettem....megint a milán geci!!!! persze hogy bressában ixelek,egy lövése volt,és egy-egy lett!!!!!! -
#77985 őszintén szólva mindig is wiltingeltem amikor ieneket írtál hogy "fred 48 meccsen 40 gólt lőtt" meg hasonlók
nálam ha valaki 30 meccset jáccik kezdőként akkor őt már túljáccatom -
#77984 -
#77983 basszus tevez, meg fred is teljesen kipukkadtak, elfáradtak a szezon végére, alig lőnek gólokat... -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Huh gyereke ez nagy meccs volt.Nagy izgalomma vártuk a visszavágót a juve ellen.Az első meccsen kikaptunk a delle alpiban 3-1 re itt nagyon rosszul játszottunk.A hétvégi bajnokin a legjobb csapatom játszott így a juve ellen nem az álltalam elképzelt lejobb 11-et sikerült a pályára küldenem.De mivel Mascherano és guarin nem játszhat a banokságban(még most sem tudom hogy miért nem játszhatnak miért nem tudom benevezni őket) így ők játszanak most a bl-ben.Xavi deco larsson marquez edmilson pihentek.Szóval egy elég felforgatott csapattal kezdtük a meccset.Ezt a meccset használta ki Zurawski arra hogy bebizonyítsa nekem hogy nem kidobott pénz volt az amit érte vizettünk ki az idény elején.4 parádés góllal eldöntötte a továbbjutást.1-et lőtt 30 méterről 2-t 25-ről egyet pedig az 5-ös sarkáról.szóval fantasztikusan játszott.Eddigi meccsein nem nagyon lövöldözte a gólokat bár azért lőtt 6-ot de csak elvétev igaz nem játszott minden meccsen.Túl vagyunk az idény legnagyobb és legjobb meccsén.Megmondom őszintén nem gondoltam hogy3-1 után továbbjutunk egy felforgatott csapattal de hálistennek a fiúk kitettek magukért.Mostmár akármi lehet az idényben el tudok képzelni a fiúktól mindent.
Bocs srácok ha hosszú voltam de ezt le kellett írnom mert nem semmi meccs volt. -
#77981 kitartás cimbora -
#77980 Kösz Mester! Azon vagyok!!!! -
#77979 hajrá Sideris -
#77978 Látom,mindenki úszik a sikerekben,csak én nem...bakker 1 ponttal megyek aMilán előtt de sztem megszopat a gép,pedig csak 3 meccs van hátra! -
#77977 ja, és még veretlen vagyok ebben az évben... :D olyen még sose volt, hog ynem kapok ki 1 évben egyszer se -
#77976 képeket Zakéé -
#77975 hajráhajrá képet:D -
#77974 mingyá végzek a 7. szezonommal... a bajnokságot most nyertem meg 4 fordulóval a vége előtt, 3-2-re vertem a barcát, spanyol kupa döntőben is valszeg ott leszek, a bl döntőt meg a cselzivel nyomom... eddig összesen 1 döntőt veszítettem el, pont a cselzi ellen a bl döntőt még 2006-ban... jó lenne visszavágni nekik...