Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
hali iceman

Iceman89
hi <#wave>

Iceman

Sysfox
Hali! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fernando torres
szasztok managerek !

franco
hatalmas pirospont hogy kitaláltad mit akar a srác

nekem fogalmam sem volt

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
talán magasak a fizuk

franco
ha kevesebb ifi van az u18 keretedben nyilván több újat kapsz

ezért azt csinálom ha nem látok a pléjában semmit, akkor május táján felbontom a szerzõdését

ugyanazt az edzésmódszert adom nekik mint a nagyoknak

Sysfox
Velem egyszer elõfordult, hogy az utolsó negyedórára Van der Sart cseréltem be középsõ védõnek...Elnéztem...De nem kaptunk gólt, õ meg kapott egy szép 4-es osztályzatot...
<#idiota><#beka2>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

lál o: nálam csak az hogy kapust raktam be bal középpályásnak de el se kezdõdött a meccs már lekaptam

BUDA > miskolc.

StephenKing
igazán nincs mit<#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

saviola83
Így elb...ni.Véletlenül Larsont tettem be a kapuba valdes helyett.Ki is kaptunk a Deporól 3-0ra és csodálkoztam hogy az elsõ 5 percben 2 kapuralövés 2 gól.😞
Veletek forult már elõ hasonló?

saviola83
Köszi szépen.

StephenKing
A játékosok tulajdonsága lapon van egy olyan hogy az edzés hatása azt ikszeld be és máris megvannak a nyilak.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

😊

lopj,sikkassz

BUDA > miskolc.

inkább az edzés hatása, a másodikkal meg nem vágom it akarsz: "Gondolom ez azt jelzi hogy pl javult abban az értékben vagy romlott és ez gondolom a teljesítménytõl függ.Szóval van-e ilyen fájl és ha van akkor mi a aneve vagy honnan lehet leszedni?"

BUDA > miskolc.

és honnan szerezzek pénzt? mindent megnyerek pedig

tudom hogy hihetetlen de azért mert elköltötted

BUDA > miskolc.

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy most pont a real madriddal kezdtem el a 3-ik szezonomat és miért nincs pénzem?😊 pedig csak christiano ronaldot megy egy csatárt vettem olcsón és semmi pénzem nincs de miért?

saviola83
Ez már volt de nem válaszolt rá senki hátha most többen látják majd.
Srácok már sok helyen láttam hogy a játékos értékei mellett ott van egy zöld felfelé mutató vagy egy piros lefelé mutató nyíl.Gondolom ez azt jelzi hogy pl javult abban az értékben vagy romlott és ez gondolom a teljesítménytõl függ.Szóval van-e ilyen fájl és ha van akkor mi a aneve vagy honnan lehet leszedni?

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hello mindenki!

Tudja vki hogyan kaphat mégtöbb játékos az ifiben szerzõdést az új idény kezdetén?Hogyan lehet a fiatal játékosok mutatóit jobban növelni?
Köszi

<#confused>
gabber_saviola
faszán egyedül maradtam 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
csoki & yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
htx

prószálok alunni jó8

gabber_saviola
gart , jó vagy

franco
jaés köszi

franco
tehát torresnek összejött egy meccsen 6

#76785-re

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

franco

franco
bátran nyúlok a fiatalokhoz is

franco

franco

franco

franco
mostmár le se tagadhatom......

gabber_saviola
jelen

franco
vagytok még? nemsoká képek jönnek

franco
ezaz. szép volt

gabber_saviola
hajrá, és ráérzel a gammára

saviola83
Na úgy tûnik kezdem megérezni a beállításokat.Bár nem akarom elkiabálni.Majd ezeket kipróbálom a Chievo-nal is de majd csak késõbb ha a barcával megnyertem sokmindent.😊

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

gabber_saviola
Zakinak is mondtam, demót én sosem nézek .....

gabber_saviola
már bánom , hogy megvettem bozsinovot 29 milláért 😞

franco
akkor próbálgasd a 2006ot

nem nagyon látlak arrafele :C

gabber_saviola
nem harap mostanában a csapatom ......darálunk minden meccsen de kimaradnak a ziccerek 😞

gabber_saviola
"figyelem mit szed ki, azt az ablakot nem frissítem"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tudtam hogy itt sasolsz a háttérben

on: nem 😛

franco
figyelem mit szed ki, azt az ablakot nem frissítem

bár sztem felesleges akármit is kikapni

on: kell valakinek egy 2016os atletico mentés?😄

zaki
jóh, de ez tudatos volt... enniy belefér 😛 na lenyomok még egy meccset, aztán csá. barátságos meccsem lesz Paraguayban

gabber_saviola
basszus mots offoltam és nem csak 1 kommentet.....nah mingyá törlök

zaki
ok.

közben meg kikaptam a franciákkal tunéziától 2-1-r otthon, ez volt kb a 10. válogatott meccsemen az elsõ cumi :c

gabber_saviola
mentaprivi

alkalmazott 😛