82686
-
MainDuck #78053 Na ezek az erdmények hogy jönnek össze? Nézed a meccset vagy csak kommentár? -
MainDuck #78052 Na ezek az erdmények hogy jönnek össze? Nézed a meccset vagy csak kommentár? -
MainDuck #78051 És mit finomkodjak rajt? Ami kevésbé fejlődik?
Az edzőknél kizárólag a mezőnyjátékosok edzés a fontos tulajdonság? -
#78050 Igaz, az égiek is velem voltak. Két tizenegyes és öngól formájában. Ilyen öngólt még nem is láttam. Leandro addig tökölt, amíg Meriem kiszorította a szögletzászlóhoz, és onnan hazaadta. A ladba gurult lassan, a kapus mellett 10 cm hely volt, ő elmélázott és mellette begurult a labda. Hihetetlen volt. -
#78049 Úgy indultam neki ennek a meccsnek, hogy ha győzök, akkor továbbjutok. Győztem.
-
#78048 de jó, csak finomítani kell rajta -
#78047 hi!
nálam asszem van vagy 8 edző és mindenki munkában van
orvos vagymi neve van, nah abbol is sok van nálam -
MainDuck #78046 Allor az az edzéskép amit benyomtál nem jó? -
#78045 Amúgy helló! -
#78044 Mennyi a jó sok?
És tényleg, egy feladatra mennyi edző az optimális?
És egy edző mennyi feladatot tud elvégezni egyszerre?
-
#78043 a mezőnyjátékosok edzése -
#78042 persze :P ,nálam a támadóknak nem csak a támadást kell tudni.....nem szégyen Bozsinovnak ,ha vágja a védekezést :P
ez az edzéskép még béta volt, sokat változott már -
MainDuck #78041 Ganxta: Én várom nagyon...
Gabber: Mije legyen 19 vagy 20?
Egyáltalán mik a fontos tulajdonságok az edzőknél? -
#78040 gabber: az a vicc hogy támadó edzésednél is a védekező csik a legmagasabb :) és nállam is ugyanez van ha az összes edzést támadásra állitom fölény stb. akkor is védekező csik lesz a legmagasabbb :)
majd rakok fel én is képet én most egy mindenre jo edzést tolok :) -
#78039 sima edző legyen sok az a tuti , de csak olyan aki 20 vagy 19 es -
MainDuck #78038 De hát Mezey nagyon ért a szakmához!!! :)
Na haddjuk!
A segédedzőkkel mi a helyzet? Minél több van annál jobb? -
#78037 az a gáz, ha a 2.edző belerondít az edzésbe, akkor nem az lesz amit te beállítasz -
MainDuck #78036 Tehátakkor ne az asszisztens irányítsa az eddzést (Mezey Gyuri bától megvonom a lehetőséget :)) és ezeket állítgassam be? Ha jól értelmezem...
Köszönöm. -
#78035 csokiáll
[gabberdolgozóban]
MainDuck-nak:
-
#78034 A fórum alján van egy kereső. Keress rá, már nem emlékszem mikor volt. -
MainDuck #78033 Hol lehet ehhez hozzájutni? Nagyon érdekelne! -
#78032 Volt itt a fórumon egy edzésterv, én azt használom. De többek szerint az edzés nem annyira fontos, legalábbis rövid távon nem. -
MainDuck #78031 Valamit az edzésről tudsz mondani? -
#78030 Nos igen, ez igaz. De eleinte én is így kezdtem, hidd el. -
MainDuck #78029 Igen, ezt elfogadom! De az nem létezik hogy a Honvéd gyengébb mint teszem a Baktalórántháza, mégis elhúzzák a nótámat felkészülési meccsen! -
#78028 Az a különbség, hogy a Milannal mondjuk van nálad erősebb csapat kb. 1, míg ha a Genoaval játszol, akkor van kb. 25 erősebb csapat. És azért erősebb csapat ellen nehezebb nyerni gyenge csapattal, mint erős csapattal egy gyenge ellen. -
MainDuck #78027 Hát nem tudom... Mi a különbség? Szerintem teljesen mindegy egy fél éve megpróbáltam Angliába szintén kis csapatta igaz ott is elruháztak... -
MainDuck #78026 Már hogyne lenne! Vadócz meg Polyák habár nem túl gyorsak, de vannak... :) -
#78025 Először kezdj valami nagyobb csapattal (Barcelona, R.Madrid, Milan, Juventus stb..), amíg belejössz a játékba. Utána már jobban megy a kisebb csapatokkal is. -
#78024 Első játékra a Honvéddal elég kemény, jótanács: először próbálj védekezőbb taktikával kontrára játszani gyors szélsőkkel már ha vannak egyáltalán a keretben ilyenek. -
MainDuck #78023 És van-e valami jótanács? (ezeken kívül) -
MainDuck #78022 Honvéd -
#78021 Szerintem mindenki így kezdte. Kitartás és sok játék szükséges hozzá, aztán majd jobb leszel. -
#78020 Melyik csapattal játszol? -
MainDuck #78019 A helyzet az, hogy nálam nem nagyon tudnának mit fejelni! :)
A gombjaim csak nagyon ritkán mennek túl a félpályán... :( -
#78018 Jó reggelt! -
#78017 Én is az 5.0.5-tel nyomom, a védelmet sikerült jól összerakni nagyon masszivak lettek mostanában, inkább a támadójátékkal van bajom de majd igazolok egy-két jólfejelő csatárt és remélem megoldódnak a gondok. -
#78016 'reggelt
igen 5.0.5 ezzel mondjuk nehezebb is már mint régebbi pach-ekkel. de nembaj :) -
MainDuck #78015 Jó reggelt!
Egyszerűen hihetetlen milyen béna vagyok! Egyszerűen képtelen vagyok bármiféle erefmény elérésére...
Ti milyen patchhel nyomatjátok? 5.0.5? -
#78014 Reggelt!