Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
huuuu nem gyenge <#eljen>

Sysfox
Leigazoltam még a koreai Park Ji-Sungot is, mert olyan középpályás akit szeretek. Tud játszani bal oldalon, jobb oldalon és középen is. Most ilyen emberekre van szükségem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fernando torres
nem vagyunk szarok mostanság 😄DDD

Iceman89
grat! 😊

Iceman

Iceman89
kerek 6 milláért igazoltam 😊 szerintem most már a 30 at is megüti 😄

Iceman

Iceman89

Iceman

Sysfox
Én is befejeztem az edzõmeccseket:

Tottenham - Leyton Orient 2:0
Jól játszottunk, de a kapu elõtt kimaradtak a helyzetek. Babel meg sérült. Látszik.

Malaga - Tottenham 0:3
Itt már úgy játszottunk, ahogy szeretném (majdnem).

Jöhet a Bolton elleni szezonnyitó...

fernando torres
Platini <#ejnye1><#ejnye1> te kis mohó 😄

Iceman89
ez szép 😄

Iceman

Iceman89
van hogy bal támadó középpályást jáccik, de csak akkor ha Vicentével van valami 😊 amúgy csatár 😊 lõt is pár gólt bajnokságban lõt 15 öt 😊

Iceman

Sysfox
Iceman, te aztán beindultál! Grat!<#taps>

franco
azé ha a barca nyert volna a 80. percig megõszültél volna😄
grat

esposito nálad csatár????

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

fernando torres
GRAT <#worship><#eljen><#taps>

Iceman89
na végeztem a bajnoksággal... az uccsó meccsen dõlt el minden, de mivel szerencsére a Barca kikapott így már biztos volt a liga elsõ hely, de hogy még nyertünk is ez szenzációs 😊

Iceman

fernando torres
thx zaki,sysfox
és zakikám te hogy állsz a madriddal?

Sysfox
Grat! <#taps><#worship>

fernando torres
csõõ

fsgh
Na én mentem!
Jo fmezést mindenkinek!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fernando torres
csácsá

JackDaniels
Üdv emberek.😊 Régen jártam erre, mostanság én is sokat melóztam, ma sem leszek sokáig, csak benéztem.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
😄DDDD

grat, naon belekezdtél <#smile>

zaki
ja

Iceman89
ja meg Sneijdert is meg akarom venni 😊

Iceman

fernando torres
heehe
4 torpedó kellett a sárga tengeralattjárónak is 😄DD

fsgh
Sztetek jó lesz a jobb oldali középpályám?:Quaresma,C.Ronaldo,Dario Srna

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

StephenKing
Már elsõ évben megvolt a bajnokság a másodikban a BL is, én Ronaldot vettem meg a csatársorba Aimar és Vicente szenzációsan teljesitett az átlaguk mindig 8 fölött volt.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Iceman89
menny a csudába, mennyi pénzetek van az egyenlegetekek, 100 milla? a Valencia is kezdett 52 millával 😊

Iceman

Iceman89
😄DDDDD kirúgták Vanderley Luxemburgot 😄DDDDD de szar... pedig 3. helyen állnak a tabellán 😊 a Barca után 1 pontal 😄

Iceman

Iceman89
szerintem is king 😊 a tottenhamban õ volt az év embere, pedig podolski ott sok rekordot felállított meg Van Bommel... Fredet meg akartam venni, de minek még 1 csatár? most vannak: Podolski, Tevez, Di Vaio, Mista, Mokoena, és Esposito... inkább a középpályát kéne erõsítenem... az a baj hogy Vicente minden meccse után olyan fáradt hogy pihentetni kéne, na meg Esposito is, a 2 legjobb srác a csapatba. Megveszem majd inkább Deislert, meg Schweinsteigert 😊

Iceman

fernando torres
<#worship>Laporta<#worship>

fsgh
persze láttam már az értékeiket csak tapasztalatokra vok kiváncsi...

zaki
ja

rákeresel és megvan oldva a probléma

BUDA > miskolc.

fsgh
én belsõ védõt szeretnék...ezek azok!?

zaki
a két holland. king sem rossz (nálam játszik)

fernando torres
king

fsgh
Szerintetek melyik a legjobb védõ?:
Ledley King,Kevin Hofland,Bouma,Cesare Natali,Julio César Cáceres
2007 októberében vok

zaki
érdekes, nálam tevez ontja a gólokat. na meg fred. õt most igazoltam le ronaldo helyet, nagyon jó bolt volt õ is 😊

zaki
ilyen velem is elõfordult, hogy csatár helyére betettem egy kapust, de fordítva még szerencsére nem 😛

fernando torres
vagy fred-et

fernando torres
vegyed meg david villa-t

Iceman89
mennyi idõ után? 10 év? 😄 megvettem Podolskit, nem teljesít, megvettem Carlos Tevezt, nem teljesít... 😞

Iceman

StephenKing
A Valenciával én is jókat játszottam csak egy idõ után már unalmas volt hogy mindent nyerek velük <#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

fernando torres
az csak akkor lenne 'nem mind1' ha nem, rakott volna be képet, de mivel megtette ezért mindenki tudja kitõl kapott 1 kiadós zakót 😄DDD 😛PPPPPP

Zolcsi01
BAYERN!!!!!!!! BAYERN!!!!!!!! nem bayer nem mindegy!!!! Utálom ha le bayerezik a MÜNCHEN-t!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Iceman89
Valencia 😊 Sajnos kikaptunk a negyeddöntõbe a Bayertõl, de szerintem ez nem ciki... nagyon ütõs most Bayer, le is akarom igazolni majd Schweinsteigert, és Deislert 😊

Iceman

fernando torres
hali

fsgh
Sziasztok!!

fernando torres
nah majd megbosszulom
most amúgy kivel vagy ? mert nem olvastam vissza 😛

Iceman89
csá! most vertem meg a Barcát 3-1 re, pedig õk vezettek 1-0 ra félidõben 😊

Iceman