82686

• asfa
    röhej de legalább nyertem
  • asfa
    kösz
  • Sysfox
    Grat Asfa!
  • Sysfox
    Passz, eddig ilyen nem vettem észre, úgyhogy nem tudom.
  • MainDuck
    És a kis gomb-nagy gomb kérdés?
  • asfa
    nah ez megvan
  • Sysfox
    hehe...velem együtt...
  • gabber_saviola
    csoki kisKanál :P
  • Sysfox
    Köfi, neked is grat (van miért)!
  • Kanál
    grat Zaki nagy vagy, és hi
  • Sysfox
    Azért az kicsit sok lenne 90 percen kereszül nézni egy meccset. Csak a helyzeteket mutatja nálam a gép. De az is elég. Szerintem meccs alatt elég jól lehet látni, hogy ki milyen játékos. Pl. mennyire pattan el tőle a labda, hogy lő távolról, stb..
  • MainDuck
    A meccsnézés alatt Én azt értem hogy bámulod-e a teljes meccset a 90 percig a zöld gyepet ahogy csúsznak a gombok?
    Télleg amikor valakiből kisebb átmérőjű gomb lresz olyankor azzal mi van? Elesik vagy mi?
  • asfa
    scout :DDD
  • MainDuck
    Mijaza fmszkút?
  • asfa
    kellet jol nyomja
  • zaki
    Gerát én is majdnem leigazoltam
  • gabber_saviola
    persze , én nagy fmszkút júzer vagyok
  • asfa
    szegény fradi
  • asfa
    na a keretem 1év és páran megkapják az állampolgárságot yee.és páran visszavonulnak :(((( zidane már megtette
  • MainDuck
    Akkor előtte megnézeted egy scouttal hogy mi leírása(description)?
  • gabber_saviola
    én posztra igazolok, szal mindeki ott nyomja ahova való
  • MainDuck
    Ahan.. Köszi ez hasznos infó!
    Az lenne a következő kérdésem: hogy a játékosoknak akiknek több posztjuk van pl.:V/VK B/J/K azoknak a játékos profilban van egy olyan hogy leírás és teszem azt középhátvéd az azt jelenti hogy azon a poszton teljesít a legjobban? Mert ha egy ilyen játékost mondjuk szélsőhátvédként játszatok olyankor rosszabb a formája... Ti erre felfigyeltetek?
  • zaki
    ja, egyébként hi, és grat Sysfox az eredményekhez
  • gabber_saviola
    csokiazérkezőknek
  • Sysfox
    Ja, és néha megrúgják a játékost, nem sérül meg, tud tovább játszani, de a fitnesz leugrik kb. 60%-ra. Ezért kell nézni a meccset, hogy ilyeneket észrevegyen az ember.
  • Sysfox
    90% alatt én sem teszek be senkit, de 95% alatt sem szeretem. De néha szükség törvényt bont ugye...
  • Sysfox
    Gyengén játszókat és aki elfáradt, azokat szoktam leggyakrabban lecserélni. Általában a 55.-60. perc táján cserélek először, az utolsót meg a 75.-80. percben.
  • zaki
    ha meccsen 70 alá csökken, akkor már lecserélem, ha tehetem. ha meccs előtt nincs 92%-os kondiban legalább, akkor nem állítom be a kezdőbe
  • MainDuck
    Az elfárad az kábé hány % alatt van elfáradva!
  • Tono34
    Vki elfárad, sérülés, vagy rossz teljesítmény.
  • asfa
    hy all
  • báttyó02
    jonapot :|\
  • MainDuck
    Erről jut eszembe! A cseréket milyen elvek alaapján végzitek?
  • Sysfox
    Ez legalább megvan. Balaban jó csere volt. Nem kellett volna az a két vereség egymás után (MU és Leicester)...

• Sysfox
    Ez engem is érdekel. Várom a képet! Köfi előre is.
    Az az igazság, hogy nem nagyon fejlődnek az embereim. Helyesebben csak a fizikai tulajdonságaik leginkább. Több piros van, mint zöld.
  • Sysfox
    Néha nagyon nem reális a gáma.
  • gabber_saviola
    este tolok pikcsört a mostani edzésemeröl

mezőnyjátékosokhoz olyan edző kell aki mezőnyjátékosokhoz való, kapusokhoz olyan edző kell aki kapusokhoz való persze
  • Sysfox
    Köszi!
    De reggel már elszállt az agyam! A Porto előtt a Leicesterrel játszottam és kikaptam 5:3-ra! Úgy jöttek át rajtunk, mint kés a forró vajon! Már az első percben gólt kaptam, 2:0 után rúgtunk egy gólt, akkor azt hittem kiegyenlíthetünk. De nem. Utána rögtön megkaptam a 3.-at is. Enke 4-est kapott a meccs után. Saja sérült volt sajnos. A Leicester jobb csapat, mint a Porto? Kérdezem én?
  • Sysfox
    Jó hogy nézem!!! Az a legjobb az egészben!
  • gabber_saviola