Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem Bojinovot veszem meg, mert õ 3 meccs alatt 5 gólt lõt, Diego meg egyet sem 😊 az is igaz hogy diego meg nem csatár.. lol... na szval nem tok dönteni 😊
Iceman
Ballack qrva jó vétel volt. én nagyon meg vagyok vele elégedve. csak az a gáz, hogy nálam már 33 éves, de azért 2 jó éve még biztos hátra van.
kössz... csak 21 millám van 😊 Rufete-t eladtam 😄 szval még Ballackot is meg Deislert is leigazolhattam
Iceman
na szerintetek melyik srácot igazoljam le? Bojinov 19 de csak 185 a pot ability, Diego 20 és 190 a pot ability-je 😊
Iceman
csatárjaim: Di Vaio, Esposito, Mista, Carlos Tevez, Javi Guerrero, Mokoena...
középpályásaim: Vicente, Ballack, Deisler, Fiore, Aimar, Angulo, és még ugye Mokoena meg Esposito is lehet TKP 😊 na most döntsél 😄
középpályásaim: Vicente, Ballack, Deisler, Fiore, Aimar, Angulo, és még ugye Mokoena meg Esposito is lehet TKP 😊 na most döntsél 😄
Iceman
Na azt hiszem megérdemelten nyertünk a bajnoki 2. ellen.Megmutattuk a spanyol médiának hogy még nem lehet leírni a csapatot a bajnoki címért való küzdelem során.Külön kiemelném Zurawski játékát aki már meccsek óta fantasztikusan játszik.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
hey Iceman srác. Honnan lehet letölteni azt a skint, amit használsz?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Jóvóna, de most is az Arsenal-t kaptam ellenfélnek az elsõ kieséses körben. Nah, majd megláttyuk..))
Szegasztok, mentem dógozni.<#wave>#wave>
Szegasztok, mentem dógozni.<#wave>#wave>
\"Never say never!\" W Churchill
há nézd meg😄
5.0.5ben tuti van mindnek, direkt olyanokat írtam
5.0.5ben tuti van mindnek, direkt olyanokat írtam
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
dolgozik
BUDA > miskolc.
kreatív nik örülj neki ha megúszol egy napot ban nélkül o:
BUDA > miskolc.
<#zavart1>#zavart1>
Vannak olyan élőlények akik azt hiszik magukról sok mindent megtehetnek az életben\" legalább is azt hiszik. Vannak olyan élőlények akik nem Emberek, \"Ezek a Borg-ok\"!! Mind ez a Star Trek?!
ugye a barcával vagy? mer akkor van zsé
kapus: saja, de sanctis, lastuvka
v kp: xabi alonso, mascherano
csatár: cavenaghi, podolski
kapus: saja, de sanctis, lastuvka
v kp: xabi alonso, mascherano
csatár: cavenaghi, podolski
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
1re jobban kezdünk elszakadni az üldözõinktõl .....
tudtam hogy 1 kicsit meg fognak szorongatni

tudtam hogy 1 kicsit meg fognak szorongatni

Nekem egy jó kapus kellene lehetõleg európai vagy akinek van e-us útlevele.Valamint még egy jó csatár és egy jó védekezõ középpályás lehetõleg ugyanazekkel a kritériumokkal.Valaki tipp...
BL-T!!!!!!!!!
BUDA > miskolc.
jól... 5 év alatt 5 bajnokság, 4 spanyol kupa, 5 spanyol szuperkupa, 1 bl, 1 európai szuperkupa, és 1 klubvilágbajnokságot nyertem, most is vezetek a bajnokságban, 2009 november végén járok asszem, de most nem játszok, majd holnap, vagy még késõ este egy kicsit