Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Hülyegyerek, legalább az IP-d változott volna...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
msn:[email protected] bárki felvehet
66milka fontért vettem meg, kevesebbé nem engedték 😞)))), de megérte 😄DD
msn:[email protected] bárki felvehet

azért mondtam, hgoy biztosnági elmentéset is csinálj elõtte, meg te már vagy 10 éve toltod a gémet
most nemmegy, bulitime
csak annyi hogy a régi meccseket már nem hozza be , az eredmény látható csak hiába kattolsz nem jön be
án most úgy vagyok vele hogy mióta a keret 80-90%-a generált már nem nagyon vonz
és baromi sokáig tölt/ment
újat kezdeni meg már nincs értelme :C
várom mi lesz a 2006-ban 😄
Raúl meg másodvirágzását éli, pedig már inkább csereként számítok rá, most is a 2. félidõre állt be, és 4 gólt lõtt. idén ez volt a 8. gólja 12 meccsen (bajnokin)<#eljen>#eljen>
ha most eladod talán még pénzt is kapsz érte
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
BUDA > miskolc.