Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan kérdésem van h sztetek aprilia rs125 v a hyosung GTR125-t érdemesebb megvenni?
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tõlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenõ KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
NEM TUDOM HOGY VEGYEK E SUZUKIT VAGY YAMAHAT MERT EZ EGYIK ISMERÕSÕMNEK VOLT EGY SUZUKI TSX MOTORJA. NA ANNAK AZTÁN MINDEN BAJA VOLT KUPLUNG GÁZBOVDEN VÁLTO TEHÁT MINDEN BAJA VOLT.
mosT NEM TUDOM HOGY A JAPÁN MOTOROK IS ILYEN (SZAROK) HOGY GYORSAN ELROMOLNAK VAGY CSAK TIPUS HIBA???,
VALAKI AKINEK VAN SUZUKIJE VAGY YAMAHÁJA
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Nem tudnátok ajánlani mijen motort vegyek kb 110 000 ft ig
50-125 ccm ig
a speedet endurot és a cross motort szeretem
thx
Szereztem kölcsönbe egy Honda CB 400-ast, és azzal simán megcsináltam a rutin vizsgát.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
2 hónapon bellül meg lesz a pénzem és motort akarok venni GSX-F 600on gondolkodom, van is 1 ismerõsömé, eladó. 2001es,21500km,600ccm Gsx-f,új lánc és fogaskerék,új olaj,új gumik elõl michelin pilot hátúl valami bridgestone. Ez lenne 1.2 milla!Na és ebben nekem az böki a szemem hogy miért 1.2 milla, ha ez a pár motor 1ike sem kerûl annyiba mint a fent említett!?
Én kicsit aránytalanúl magasnak találom az árát!
Mi a véleményetek, megéri ezt megvenni vagy nem?
Nekem így lett meg!
meg ezt a 750-es dolgot sen értem hogy az miért számít mind1 szerintem érthetõen elmagyaráztad neki
Lássuk sorjában:1. Az A korl. jogsi 250ccm és 25Kw határt szab.Tehát minden gép ami ezt meghaladja már nagy A-nak minõsül. Én 2éve CB 400-on tettem le a vizsgát.A Duna Pláza parkolója mögött van a tanpálya van vagy 4 cb 400-uk. De másholis ekkora gépeken nyomják. Szerinted mások , hogy tették le a rutint?
Csak kiváncsiságból a motoros iskola milyen motorokat használ? Ne mond,hogy mindenki a saját motorjával megy.
2.Ha van pénzed a motorra (1,798,000) nehogy már ne legyen a jogosítványra. Mást se hallani, csak, hogy hullunk mint a legyek te meg ezen spórolsz?
3.Nem konkrétan a motor súlyáról van szó, mert az én gixxeremmel sem tudnál végigmenni a pályán(én sem) hanem a kormányozhatóságról. Egyébként a te géped legfeljebb csont szárazon 210kg,a teletankolt tömege inkább 230.
4.Csak egy kérdés, hogy megvilágítsam, hogy miért vagyok kiakadva. Te mit szólnál ha egy motoros elütné a gyerekedet és kiderülne, hogy még jogosítványa sem volt? Érdekelne, hogy milyen drága a motorosjogsi? Nem hiszem.
Gondolom nem tréleren viszed oda a gépet. Ha nincs gyakorlatod(amit az utolsó mondatodból szûrök le) akkor inkább azon aggódj, hogy ne legyen gond az úton.
Végezetül csak annyit, hogy nem baszogatni akarlak de gondolt át ezt a dolgot(bár úgy sem fogod). A Te érdekedben.
Az lenne a kérdésem, hogy ha néha puffog az alapjárat az a gyujtáselektronika hibája? nem mindíg csak néha. nincs véletlen valakinek DT125höz gyujtáselektronikája? az árban megegyeznénk! [email protected]
Spedd bukót szeretnék venni,találtam egy jót,ami jól néz ki,és az ára ,mndjuk az túl olcsó.egy TAKACHI TK-100-as ról lenne szó.Szerintetek érdemes venni ilyet?vagy ha van valami jó ötletetek hogy mien jó speed bukó van 50alatt azt várom.

2004. októberében írtad, hogy esetleg utána tudsz járni, hogy bizonyos összegért az A kategóriás jogsit bepecsételik, és nem kell vizsgázni (nekem már van B-s jogsim). Ha tudsz ebben segíteni, akkor a [email protected] cimre írd már meg légyszíves, nagyon hálás lennék, és ha bármiben tudok segíteni, akkor viszonzom. Nagy szükségem volna a jogsira, mert itt porosodik egy csodaszép piros Suzuki Gsx 750 F típusú 2006-os moci, és már egyszer meghúztak rutinból (ekkora motorral nem bírtam megfordulni a bólya körûl lábletétel nélkül, és minden buktával hetekkel csúszik a jogsi), engedély nélkül meg nem merek kimenni hogy gyakoroljak, mert ha elkapnak a rendõrök, akár egy évre is eltilthatnak a vezetéstõl, és akkor erre a nyárra lõttek a jogsinak. Szóval ha bárki tud egy kis segítséget az írjon egy e-mailt, konkrét dolgokat ne itt a fórumon jelentessünk meg.
Köszönöm, Hps (Degu).
még aniy,hogy ha 250es mondjuk 45lovas,és a pípíron átírjuk 34lóra,akkor abba nem ködhetnek bele...nem?megtudják valahol nézni hogy igazából mekkora?mert ezért én mennék össze vissza az országba sztem,nem csak a városba használnám
nem akarom reklámozni h mire van jogsim de én is sasolok nagyon amikor motorozok...
én néztem ezeket a ZXR 250eseket de sztem nagyon oda vannak verve ált, és állítólag nem is mennek annyira mint ahogy azt mondják de ezt csak mondta nekem egy haver szóval nem tapasztaltam...600ért meg már akkor hülyeség nem 400ast venni ebbõl a típusból
Én ha most vennék motort 250ben akkor egy Kawa KLX-et vennék, az adtokat el lehet intézni..