Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
<#szeret>#szeret>
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ha elõl a kis tányéron hátul pedig a legerõsebb fokozatban van a lánc, az keresztbeváltásnak számít? Én már sosem tudom mi az meg mi nem😊 Csak azért kérdem, mert cseréltem nemrég kompakt hajtómûre,ezért ki kellett venni a láncból 2 szemet, és most prímán mûködik minden,gyönyörû a váltás, csak a fent leírt állásban hozzáér elõl a nagytányérhoz a lánc.
A mérési pontosságot nem tudom mennyire befolyásolja, valószínûleg ha pár centit tévedünk(már ha a kerületet kéri az óra), nem lesz nagy a baj, csak ebben is igaz szerintem, hogy ha minél pontosabb, annál jobb😊
Bár most kezdtek kétségeim támadni... elég ciki hogy ezt nem tudom, tekintve hogy jó matekosnak tartom magam 😄
Amúgy az óra beállítása hogy befolyásolja a mérési pontosságot?
ezt hogy lehet beszúrni?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hallottam, h
július 01-tõl közterületen - úttest, járda tökmindegy - kötelezõ a neonzöld láthatósági mellény használata?
ellenkezõ esetben a rendõr s.ggbekúr egy 30 ezres csekkel
igaz a hír
Just do it :)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Lakásban nehéz lenne máshol, mondjuk én már akkor is ott tartottam volna szívem szerint amikor még családi házban laktunk😄 Télen mondjuk ott is volt.
Amúgy majd a falon lesz, csak még meg kell vennem ezt a fali akasztót

Plusz kitaláltam egy viszonylag "szép" megoldást,hogy a láncvilla festése ne legyen még jobban szétverve. Ráadásul az új lánctányérok ugye kisebbek szóval még közelebb került a lánc, úgyhogy muszáj volt meglépni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem adnak, és egyedül 34.9-esrõl van 28.6-ra, de az is 3-4e Ft. Annyit nem ér 😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Fotós haverom csinált pár képet a géprõl😊 Lesz majd még több is, ezt csak gyorsban csináltuk

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
28.6-os vázcsõ, 31.8-as bilincs elsõváltón. Esztergáltassak valami hézagolót, vagy létezik adapter? Mert én sehol senem találtam..