Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
vagy ez? 😊 Kettõ közül melyik a jobb? 😊
http://ebike.hu/termekek/kerek/felni/26-coll-mtb/284+sun+rhyno+lite/
Sajnos azt nem engedi az oldal! Próbálj meg keresni más terméket (10.000 van már fent a testbike-on), vagy adj hozzá új terméket a kategórialapok alján levõ gombbal!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Talán titeket is érdekel ez:
Nyerd meg az 1 millió Ft összértékû Specialized bringák egyikét!
Ha igen, akkor van egy eladóm feketében 3800ért
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
olyan kormányt keresek ami görbített és közel egyenes háttal lehet tekerni, ne kelljen annyira elõre hajolni
tudtok ilyeneket ajánlani? merre lenne érdemes keresni?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Rendszerek
Nekem az egyik legolcsóbb van, Truvativból, durvább használatot is bírja, de gondolom neked sem versenyezni kell.
Szervizben kicserélik neked pár ezer forintért, de lehet te is szét tudod szedni, csak vigyázz a váz menetére 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Olaj... Szerintem a célnak bármilyen kenõolaj megfelel, én pl. hidraulikaolajat szoktam rakni rá(spec ez van😄), de mûszerolajat ha veszel, az biztos jó hozzá és nincs horror ára se.
És láncolajat milyet ajánlotok ? Ami mondjuk olcsó , és beszerezhetõ könnyen ?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Lényegébe, nem rosszak, de azért az árért, amennyibe némelyik kerül..vicc😊
Hervis asszem a Balance-t és a Scottot forgalmazza.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha azt kicsavarod, utána szét tudod húzni az egészet. Ha elasztomeres. Ha olajos, akkor tippem se nem van, gondolom ott folyni fog az olaj 😊
Kell valakinek Hayes Stroker Trail hátsó fék(18e), vagy Avid Elixir R elsõ(19e)?
Rajtam maradt egy hayes, nekem meg nem kell outihoz 😊
"Kell hozzá fékolaj, fecskendõ meg egy csõ.
behúzod a fékkart, rögzíted. (pl egy madzaggal oda kötözöd a markolathoz)
a fecskendõre rögzíted a csövet, majd felszívsz a fékolajból.
ráhúzod a csõnek a másik végét a féknyergen található légtelenítõ csavarra.
a légtelenítõ csavart megnyitod, kb 1/4 fordulat.
elvileg a dugattyúk abban a helyzetben maradnak mint amikor a fékkar teljesen be van húzva.
egy minimális olaj ki fog jönni a légtelenítõ csavaron keresztül ,illetve levegõ.
a levegõt addig ba..tatod míg a csõbõl el nem tûnik, és akkor szépen visszatöltöd az olajat, illetve egy pici erõvel nyomva is tartod a fecskendõt, míg elzárod a légtelenítõt.
fékkar kienged.
ezek után majd kisebb úton fog fogni a féked, mivel kijjebb vannak a dugattyúk, ergo közelebb kerültek a betétek a tárcsához.
a fecskendõt hagyd rajta a légtelenítõn.
ugyanis több mint valószínû h most meg túl közel vannak a betétek.
ha így lenne: légtelenítõ csavar kienged, dugattyúkat egy picit visszább nyomod, addig h ne legyen túl nagy illetve túl kicsi a hely a tárcsa és a betétek között.
légtelenítõ elzár, és készen is vagy."
Harapósságon szerintem nem tudsz állítani, az pofától függ szerintem, Shimano az ilyen. (mjuk én megszoktam, szerintem nagyon jó..)
Az lenne a gondom, hogy hosszú a fékkarút. Na most a Shimano M575ön egyedül a fékkartávolságot lehet állítani.
HOGYAN TUDOM ÁLLÍTANI, HOGY A POFÁK KÖZELEBB LEGYENEK A TÁRCSÁHOZ? VAGY HOGYAN LEHET AZT MEGOLDANI, HOGY HARAPÓSABB LEGYEN A FÉK????
Segítségeteket elõre is köszi
SrAta
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
grat.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |