Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mostmár immposible is eltûnt...........
nem volt gond de többet nem 😄
de ata már mentem ekörül konával is meg octane-el is... durva, amikor tudod, hogy nemtudsz mit csinálni, csak fékezni, ott már csak utasvagy....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
nem volt fent a sisakom se, se szemüveg
Csak arra eszméltem hogy alig látok és az óra már 72 nél jár
<#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
Errõl jut eszembe, ma sebességrekordot döntöttem. Nektek mennyi volt a max? Nekem 59 km/h.
én még kedden elmentem, hogy megkérdezzem mert lemaradtam már kétszer róla erre a pénztáros csajok mondták, hogy írjam fel a neven és õk félreteszik csütörtök délutánig.........
Aztán hiába mentem nem tették félre már csak lánctisztító volt.
Budapesti hölgyet is hívtam rögtön, hogy õis nézze meg de ott is
elfogyott....
Melyik Lidl ez pontosan?
pont én ajánlottam és bki már harmadszor maradtam le róla pedig most direkt lebeszéltem elõre, hogy félreteszik nekem.
Tesztek alapján szinte mindenki öt csillagot ad neki kiemelve, hogy simán versenyképes 5-10-es társakkal.
De tényleg az a legjobb, ha kipróbálja pár körön a kiszemelt bringát, vagy szakember véleményét kéri vásárlás elõtt
Én még mindig olcsó rövid stucnira vadászok..
169 cm magas vagyok és régi outit szeretnék venni, 75 cm a lábam az ágyéktól a talpig.
Ötlet, milyen magas váz kéne?
Kösz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

azonkívül, h sztem k.rvaronda
viszont nem neked ill. kerékpárodnak fika 😉
mert, a a Kelly's is átállt az összes cangájával erre designra
Just do it :)
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Am nemrossz vas😄
Csak ugye az a 16-18 kilóXD meg a defektjeink tnapxD