Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég jó kis gép, elfogadnám😊 De a kerekeket minimum😄
Szerintem tekintve, hogy a váz sem egy noname szar és tényleg full dura ace, valahol 100 fölött lehetne eladni. 130-140 körül talán(?)
De nézz körül bikemagon, miket mennyiért árulnak (persze van pár elrettentõ példa😄), és azok segítségével próbálj belõni egy korrekt árat. Vagy írj indexen az országútis fórumra, szerintem ott segítenek neked ebben
Szerintem tekintve, hogy a váz sem egy noname szar és tényleg full dura ace, valahol 100 fölött lehetne eladni. 130-140 körül talán(?)
De nézz körül bikemagon, miket mennyiért árulnak (persze van pár elrettentõ példa😄), és azok segítségével próbálj belõni egy korrekt árat. Vagy írj indexen az országútis fórumra, szerintem ott segítenek neked ebben
Nincsen gond a fehér bandázzsal, csak nem szart kell venni. Én most Deda bandázst használok, már ~ 1600km-t tettem bele, és egyszer sem kellett suvickolni, de komolyan!

ilyet vétek eladni
a kerekeket kapásból elfogadnám
Milyen méret? Huzalozás bowdenszett milyen?
Talán kiindulási alapnak jó ez a kerékpár ami speciel piros és nem tetszik 😊
http://apro.bikemag.hu/browse/orszaguti/kerekpar/colnago-dream-columbus-altec2-full-dura-ace-miche-carbon-ambrosio-excellence-56cmx55cm-l22785.html
a kerekeket kapásból elfogadnám
Milyen méret? Huzalozás bowdenszett milyen?
Talán kiindulási alapnak jó ez a kerékpár ami speciel piros és nem tetszik 😊
http://apro.bikemag.hu/browse/orszaguti/kerekpar/colnago-dream-columbus-altec2-full-dura-ace-miche-carbon-ambrosio-excellence-56cmx55cm-l22785.html
Jelenleg ez az új szerzeményem.
:-)
Igen. Magam építettem pár éve, mint minden eddigi bringámat. Mivel több, mint 2 évtized országúti bringázás van a hátam mögött, a vezetési morál, az utak állapota vitt a váltás fele. Sajnálom a bringámat, de 2 keró felesleges.
Szasztok!
Bocs, lehet nem jó topicba írok. :-) Mennyit lehet kérni a képen szereplõ bringáért? Sajátom, de váltottam mounti-ra és löketem sincs, milyen árak vannak jelenleg a piacon. :-)Full Dura-Ace-el szerelt. A váz Wheeler: Tempest 7100 Roadracing. A kerekek: Dura-Ace WH-7700. 2x10 sebesség, Flight Deck-es fékváltókarok. Körvonalakban ennyi. Elõre is thnx!
Üdv!
Bocs, lehet nem jó topicba írok. :-) Mennyit lehet kérni a képen szereplõ bringáért? Sajátom, de váltottam mounti-ra és löketem sincs, milyen árak vannak jelenleg a piacon. :-)Full Dura-Ace-el szerelt. A váz Wheeler: Tempest 7100 Roadracing. A kerekek: Dura-Ace WH-7700. 2x10 sebesség, Flight Deck-es fékváltókarok. Körvonalakban ennyi. Elõre is thnx!
Üdv!
Hmm ez lehet nem is az 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
ibéj
kb. 4e ft szállítással MO-ra, vám nélkül, és ha valószínû az ÁFÁ-t is megúszod, ilyen olcsó cuccokra nem szoktak rá szállni.
kb. 4e ft szállítással MO-ra, vám nélkül, és ha valószínû az ÁFÁ-t is megúszod, ilyen olcsó cuccokra nem szoktak rá szállni.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
frakó megkértem egy ismerõst hogy hazafelé Siófokon is nézze meg ott is elfogyott a Lidl-ben...........
a túl sok piros buzis
egyébként nem piros bicikli
ja és a rózsaszín bicikli a buzis illetve lányos
egyébként nem piros bicikli
ja és a rózsaszín bicikli a buzis illetve lányos
Hát jah, érdekes felfogás😊 De múltkor valaki egy másik fórumon az UCI csíkokra írta, hogy buzis..
Popzu korábbi kommentjét támogatom amúgy, az kár, hogy indulásnál nem érzékel automatikusan, meg kell nyomni a felsõ gombot..
Popzu korábbi kommentjét támogatom amúgy, az kár, hogy indulásnál nem érzékel automatikusan, meg kell nyomni a felsõ gombot..
Hát nem tudom, nekem minden eszembe jut róla csak az nem. Teljesen illik a bringa színvilágához/festéséhez
Errõl a lötyögésrõl,amirõl írtok az nálam nem jelentkezett még,jó erõsen felrögzítettem fogóval és kész.
egyébként nemcsak ezt érdemes megvenni szerintem pl a lánctisztító is nagyon jó, fõleg ennyiért
és a tömítõs spray-n is gondolkoztam
és a tömítõs spray-n is gondolkoztam
szerdáig van ahol van utána új akció jön
mondjuk sokszor még ha marad pár darab szokták adni annyiért
én már évek óta akarok venni nagyon dicsérik de mindig lemaradok róla
itt egy korábbi teszt felhasználóktól vezetékes változatról
http://www.testbike.hu/velemeny/km-ora-ora/crivit-sport
mondjuk sokszor még ha marad pár darab szokták adni annyiért
én már évek óta akarok venni nagyon dicsérik de mindig lemaradok róla
itt egy korábbi teszt felhasználóktól vezetékes változatról
http://www.testbike.hu/velemeny/km-ora-ora/crivit-sport
Hogy mi zavar be neki azt még nem tudom, majd kiderül. Remélem semmi😄 A vízállóság jó kérdés, ha fröccsenõ víz ellen írják akkor valóban nem abszolút vízálló. Az akció meg szerintem a készlet erejéig tart
Mivel ez az óra is vezeték nélküli nem zavar be neki minden? pl nekem is van egy Cytek órám kb 8k volt (nekem ingyen mert kuponra vettem) és amikor felhoztam a bicót és ment a plasma TV akkor kiakadt az óra és folyamatosan 99km/h-t mutatott 😄 jah és olvastam hogy fröccsenõ víz ellen van védelem akkor gondolom komolyabb esõben beázhat.
jah és még valami nem tudjátok meddig van akcióban?
ha ennek nem zavar be semmi a mérésben akkor lehet én is vennék egyet mert a mostani Cytek már kezd megbolondulni, már ki sem akar kapcsolni....
jah és még valami nem tudjátok meddig van akcióban?
ha ennek nem zavar be semmi a mérésben akkor lehet én is vennék egyet mert a mostani Cytek már kezd megbolondulni, már ki sem akar kapcsolni....
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
de pont ez az egyik hibája a tesztek szerint hogy könnyen kiesik
mondjuk az a vezetékes teszt
ne fájdítsd a szívem pont egy outi-val
mondjuk az a vezetékes teszt
ne fájdítsd a szívem pont egy outi-val
Na kész is a szerelés😊 Direkt fent hagytam elõször a régi cateye vezetékes órát, megnéztem hogy mérnek egymás mellett. Tizedre ugyanannyit mérnek😊
A háttérvilágítás szerintem nem sokat ér, mondjuk többet mint a Cateye órán amin nem is volt😊 Meg egy kicsit lötyög az óra a tartóján ami nekem fura, de kiesni biztosan nem fog. Egyébként jó kis óra, a kezelése is 5 perc alatt megtanulható, szóval szerintem jó vétel.
Köszi a tippért Brekinek😄

A háttérvilágítás szerintem nem sokat ér, mondjuk többet mint a Cateye órán amin nem is volt😊 Meg egy kicsit lötyög az óra a tartóján ami nekem fura, de kiesni biztosan nem fog. Egyébként jó kis óra, a kezelése is 5 perc alatt megtanulható, szóval szerintem jó vétel.
Köszi a tippért Brekinek😄

Hát, hogy addigra lesz-e nekik azt a fene tudja.. esetleg hívd fel õket és kérd meg, hogy rakjanak félre neked egyet, hátha😊
Hát a víztoronytól hmm.. nekem innen a tél utcából (majdnem árpád út) volt oda-vissza fél óra, persze kényelmes tempóban, ilyen idõben nem sok kedve van az embernek gyorsan menni😊 Volt még bõven, ha most mész tuti kapsz még
mert a barátnõm ott lakik õt hívtam, hogy vegyen egyet, de õ másikba ment
újpalotá-ra ott meg természetesen nem volt
és csak szerdán vagy csütörtökön megy vissza pestre addigra biztos nem lesz, én pedig csütörtökön megyek addigra már másik akciók vannak
újpalotá-ra ott meg természetesen nem volt
és csak szerdán vagy csütörtökön megy vissza pestre addigra biztos nem lesz, én pedig csütörtökön megyek addigra már másik akciók vannak