22335
11330766891279474906.jpg
  • polarka
    mennyi egy ilyen vagy hasonló rendszer?
  • pajti

• polarka
    köszi
  • Blum
    Ez esetben ezt vedd.

Amugy letezik meg teleszkopzsir,muanyag- vagy gumialkatrészekre valo,rugostagokra,becsuszoperselyekre,stb...
  • polarka
    Csapágyakra
    Hova kell más típus?
  • pxxl
    Jó az zsírban is. Főleg ha egy szép adag husiból sült ki nemrég :D :P
  • greg benz
    Azt inkább olajban szokás, nem?:)
    Amúgy jogos Blum kérdése, mert hiába léteznek "univerzális" zsírok, nem jó egy fajta zsír minden helyre..
  • pxxl
    hát nem rántottát sütni :-D
  • Blum
    Attol fugg mire kell
  • polarka
    Melyik zsírt ajánljátok? (weldtite-ra hiába várok már 2 hete)
  • Blum
    SS

(Single Speed...meg mielott rosszra gondolnal :D)
  • pxxl
    miapöcs kontrás bicaj? :D
  • greg benz
    :DD
  • pauly
    Nem rossz,egy ilyet elfogadnék!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg a biciklit is
  • Knabb
    A bütyköléssel általában nincsen gond, szerintem bármit megcsinálok magam is, igaz, hogy hiányzik egy két célszerszámom, ahhoz mondjuk segítség kell majd. Leginkább alkatrészekre lenne szükségem és azért kérdeztem, hogy ti honnan szoktatok válogatni meg ilyesmi, ha nem webshopról van szó. Felniből egy MACH1 Roadrunnerre esett a választásom, de agyban kéne egy-két ötlet. SS-re szeretném építeni a dolgot és városban döcögnék vele, szóval ilyen témában kéne nekem egy olcsó de használható kompromisszum, ha megkérhetlek titeket rá, hogy osszatok egy kis infót
  • greg benz

• Rezsoo1
    jól rád futottak...
    1050 Budapest V. kerület, Kálmán Imre utca 23.
    nem mondom hogy olcsó de úgy megcsinálják ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
  • SrAta
    van, Titán bevonatú az arany:)
  • Knabb
    Tudnátok ajánlani, egy jó boltot Budapesten, ahol jók az árak és a választék? Sajna nemvagyok híve a webshopokból való rendelésnek.
  • pxxl

• gordon 24
    Nagyjából:)) Mert mindig van jobb és jobb cucc amire cserélsz, plusz használódik is, tehát jaja:))
  • S2000
    Létezik, többféle: link1 link2 link3
    De hogy jók-e, azt nem nagyon tudom, de a windcuttert pl. nem dicsérték nagyon
  • Blum
    Az alkatrészek nagyrésze már megvan.
    Azt hiszem egy 2005-ös Marzocchi T-Junior teló,MTX/Mavic felnik,BTS agyak,gumik,kormány,komplett hajtás,váltás.

Fékek,meg pár "apróság" kell és tulajdonképpen kész.
    [Nem is tudom kitől hallottam,de egy jó DH gép olyan mint a divat..soha nincs kész!
    Igaz ez? :D]
  • Aquir
    hát igen úgy, hogy elölre nagyobb, hátul meg többtételes. oks majd lemérem
  • gordon 24
    Mindenképpen!

A Freddy az egy belépő bringa a Commencal, meg egy vérbeli gép.

20 centi rugóút meg minden finiség amit el tudsz képzelni..

Csak ahhoz kell jó villa, tehát dupla vállas bla bla. Sok pénz jól megcsinálni..
  • Blum
    Köszi szépen!

2010 előttiek fejcsöve gyakran törött,azóta orvosolták. (legalábbis ezt olvasom)
    Jól néz ki ez a tárcsa -szvsz- majd továbbítom!

Amúgy ez a Commancal váz nagy előrelépés lenne egy UMF Freddy 1 Teamhez képest? Haverom lehet letudna csapni egy ilyen vázra szinte bagóért úgy,hogy a Freddyt beszámítják. Még nagy a kavarás,de hátha összejön...
  • Mark007
    Mármint mi és hol?
    Ha gyorsabban szeretnél menni, akkor neked kisebb fogaskerék kell hátul, elől meg nagyobb.
    Hátul asszem 11 a legkisebb, elől meg outin 52 környékén asszem.
  • gordon 24
    Ilyen a tárcsa nekem is ez van a kerón_:)

• gordon 24
    Ismerem a vázat, szerintem baromi jó. Tartósságról nem tudok nyilatkozni, mert nem használtam ilyet. Azt tudom, hogy jól mozog és tetszetős..

De keress rá, ha képek között látsz sok töröttet elgondolkoztató, de ez sem mérvadó, mert bármit szét lehet törni..
  • Blum
    Köszi!

Még valami. Commencal vázakról úgy általánosságban mi a vélemény? Pontosabban egy Supreme DH-ról lenne szó. (2011)
  • gordon 24
    Olyan van aminek a bele fekete, de a futó felület krom.

Shimano Xt, vagy saint.
  • Blum
    Srácok,létezik fekete vagy arany színű féktárcsa?
    Haveromnak kellene az új projekthez,de nem talál ő sem.
  • Aquir
    váltónál vannak nagyobb méretű fogaskerekek is, vagy csak nagyjából ugyanolyanok? csak mert úgy érzem ezen a régi bicajomon, hogy van amikor feljebb váltanék amikor gyorsabban megyek, csak nem lehet :)

• Aquir
    hát igen, a központi eleme a bicikli hajtásának :)

• Mark007
    Pölö:
    [URL=http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=88661]Genesis Impact 17.5"[/URL]
    Trek 8700 carbon
    Trek 3500
    Ez utóbbinál nincs alkatrész lista, szóval az passz, de a Trek nem rossz márka, ha szabad ilyet mondani.

Szóval, ezt most 2 perc alatt találtam:) Bőven van még.
    Ez ezek közül bármelyikkel 10szer jobban jársz, mint az először említett kétkerekű aluminium hulladékkal:D
  • pauly
    Ha újat akarsz akkor olyan 60-70 körül már lehet venni használható biciklit.
    Én a helyedben inkább valamilyen cross bicót,vagy mtb-t néznék,nem pedig fullyt.
    Pl ha terepre nem nagyon mész,vagy csak kemény földutakon akkor én valami ilyesmit vennék inkább...
    vagy használt...
  • Bucsek
    használtat kerülném :\
    ennyiért sehol se lehet venni normális bicajt? nem kell hogy a világot megváltsa... :D
  • Mark007
    Nézegess vmi használ montit.
    50 körül már vannak egészen jók, főleg ha mázlid van.
  • Bucsek
    hát értem.... :D

és miért szar? :D
  • Blum
    Üdv!

Ez a kerékpárnak nevezett ótvar hulladék SEMMIRE! nem jó. Maximum kutyát dobálni.

NE VEDD MEG! Nem tudom mennyiért tudnád megvenni ezt a biciklinek csúfolt sz*rt,de javaslom,hogy inkább a használt piacon nézelődj.