Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
:3
Youtube-on vannak fent stroker légtelenítõs videók 😊 És a hayes oldalán is le van írva, hogyan kell csinálni, nézd meg azt is.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Utána alul felül kinyitottam. Alulra csõ+fecskendõ, levegõmentesen feltöltöttem, míg fent már buborékmentesen jött. Utána elkezded pumpálni, ha nem jön buborék, akkor légmentes. Még kicsit megkocogtatod a rendszert, aztán alul felül elzárod.
elõre is köszönöm!
Mert a shimanokat egyszerû!
1. Ott beállítod a kiegyenlítõtartályt a földdel vízszintesbe!
2. Leveszed a fedelét, mivel vízszintes a talajjal, így nem folyik ki az olaj.
3. A féktesten a légtelenítõcsapra ráteszed a csövet és a fecskendõt.
4. 7es imbusszal kinyitod a csavart és közben elkezded a fecskendõvel kiszívni belõle az olajat. Közben pumpálod a fékkart. Ha már úgy érzed, hogy nincs benn, akkor elzárod a csapot.
5. Leveszed a csövet az elzárt csapról.
6. Kinyomod az olajat a fecskendõbõl.
7. új olajat szívsz bele úgy, hogy miután teleszívtad kinyomod belõle egy picit az olajat, hogy a csõben semmiképp se maradjon levegõ.
8. Ráhúzod a csapra, majd a csapot megnyitod fél-1/3 fordulatra és szép lassan elkezded beletolni addig, amig tele nem lesz olajjal a kiegyenlítõtartály.
9. Ezután elzárod a csapot le a csõ
10. Ha televan elkezded csavarhúzóval kocogtatni a féktestet, meg a fékolajvezetéket, meg a kart, meg folyamatosan pumpálod a fékkart, amíg buborékokat látsz feljönni kb egy 5percig szórakozol vele, aztán ha már nem jönnek buborékok, akkor SZÍNÜLTIG nyomod a kiegyenítõtartály olajjal, onnan felülrõl, nem a féktest felõl!
11. Beleteszed a gumimembránt.
12. ráhúzod a kiiegyenlítõtartály fedelét.
13. örülsz, hogy van egy légtelen rövid útú féked😊
Sok sikert!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
vettem fecskendõt, fékolajat, meg csövet. szóval a féktesthez megvan minden. de a fékkarhoz nincs semmi. ha úgy csinálom meg, hogy egy zacskót rágumizok és abba folyatom az olajat az úgy jó? vagy muszáj, hogy teljesen légtelen legyen a fékkar is? szóval muszáj hozzá légtelenítõ szett vagy meg lehet anélkül is oldani?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Tusy: Van hozzá leírás csak már nem tudom hova raktam😄 De most kipróbáltam amit mondtál, és nem is tudom mi történt😄
Megjelent a képen kb egy ilyen ábra:
<<---->> meg egy kis elem ikon. és most sikerült megint minden beállítást törölnöm,szupi😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Köszi
Sajnos nem éri meg eladogatni a bringákat, ez egy ilyen biznisz..talán ha az ember szétbontja és alkatrészenként adogatja el, akkor kisebb a bukta, de minimálissal csak
a vége az lesz, h soha nem fogod többet használni, és áll benne a pénzed + egyre csak veszít az árából 😉
Just do it :)
A váz 56-os méret. A bowdenek gyári tartozékként jöttek a fékváltókarokhoz és a fékekhez. Eredeti Shimano. A 2 fékváltókarnál SIS SP41-es van. Az elsõ féknél (BR-7800) és hátsó féknél (BB-7800) is Shimano, de pontosan most nem tom milyen van.
bicaj jó mert gyors (gyalogláshoz képest)
bicaj jó ahol van bicaj pálya kiépítve... <#boxer>#boxer>
bicaj jó mert az enyém feltöri a nagy picsám.
bicaj jó mert mehet tûzön vízen...
bicaj jó mert olcsóóó
<#hamm>#hamm><#nevetes1>#nevetes1><#finom>#finom><#papakacsint>#papakacsint><#wow3>#wow3>
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
lazán mehet fel a netre 150-200-ra beárazva állapottól függõen
Just do it :)
De van külön outis fórum :-)