Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ha egy kicsit öregítenénk a képen simán elmenne, hogy ez századeleji kép.<#idiota>
DJ RX7
szerencsére csak a driverben csúszott el a rugó és nem nyomta ki az összes kalapácsot rendesen.

:3

<#vigyor><#eljen><#banplz><#eplus2>

greg benz
Berakom mán ide is<#idiota>

DJ RX7
srácok: ugrik a láncom. hogy tudom egyszerûen megállapítani, hogy a lánctányérról ugrik vagy a driverrõl?
ha az agyban kopott le valamelyik kalapács fogó akkor én agyfaszt kapok, mert se a doboza, se a számlája nincs már meg az octane driveres agynak.

Ezt ismeri valaki?

Magasságmérõs Óra

http://cobranco.hu/

greg benz
Postával 5 ropi volt. Ezzel szerintem nem lesz ilyen probléma, elég jó anyagokból van, meg hát Bontrager, azért õk nem szar cuccokat csinálnak.

Mennyibe volt? Én 3000-ért vettem nemrég, és már feslik szét 😞

greg benz
Végre sikerült egy fasza kesztyût is szereznem<#taps>
Már csak ennek a rothadvány esõnek kéne abbamaradnia<#zavart2>

DJ RX7
értettem, köszi.

csak már a tököm kivan a fékekkel. 😄

SrAta
EGYBE KAPOD! Nyugi nem para!😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Tudtok javasolni valamilyen olcsó magasságmérõs bringás computert?

a Cateye At-100-as létezik még?

http://cobranco.hu/

Szabi84
hehe😊 jó ez a kép<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

greg benz
ömk LOL😄DD

pajti

<#gonosz1>

DJ RX7
most az igent arra értetted, hogy csak féktest meg fékkar és akkor nekem kell még hozzá csõ és össze kell raknom???
mert akkor rögtön visszamondom a rendelést.

SrAta
azért írják, mert csak bemásolták, hogy mi van hozzá😛
De igen, mert én is ezt rendeltem😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
annak szar lesz az alap útja😄 de azt pite légteleníteni, van hozzá szakirodalom a neten, meg úgy ahogy leírtam😊 nekem 3 napomba telt mire sikerült azóta hozzá se kellett nyúlni😄
bár lehet te a hosszú útú féket szereted😊

greg benz
<#eljen><#smile>

DJ RX7
ennél most miért íjrák, hogy ajánlott kábel mikor az elsõ mondat az, hogy összeszerelve, légtelenítve? igaz nem csak fékkart és féktestet fognak küldeni?

DJ RX7
végül az utóbbit rendeltem meg. ezekbe aa és aaa elem kell. a másikba meg cr2032. meg rendeltem melle egy shimano deore hidraulikus féket. remélem abban sem fogok csalódni.

greg benz
Nekem hátul Blackburn Mars 3.0 van és nagyon fasza! Jók a Blackburn lámpák, szóval szerintem nem igazán tudsz mellényúlni egyikkel sem

DJ RX7
vagy ezzel a kettõvel jobban járnék? a hátsónak állítható a dõlésszöge?

zaki
asztaqrva 😄

DJ RX7
errõl a lámpaszettrõl van valakinek esetleg saját tapasztalata? (dirt/street vázas montimra kéne szóval a hátsó lámpát nem tudom felrakni az üléscsõre.)

SrAta
errõl már volt egy videó ittis😄
De am fasza kis cucc😄
Ha az éppen ott flexelõ embert nem veszi észre a rendõr akkor senkitXD

Ilyen zárat kéne venni 😄

greg benz
Meg hát, néztem ebayen, kétszer ennyi kb egy ilyen szett kerék😊
Dehogy karbon😄 Jó is lenne, fõleg 25ért😄D

Mark007
Megérte azért 😊 Karbon?

greg benz
Hát a két felni meg kaptam hozzá egy szett használt Bontrager race lite külsõt

Mark007
Ebben mi van benne? Csak a 2 felni?

greg benz
Köszi😊 25

Mark007
Széép😊
Mennyi volt?

pajti
<#nevetes1><#eljen>

greg benz
Sziasztok!

Ismét új kerekeket kapott a gép<#hehe><#idiota>

bardocz
Mûanyaggal, meg fémmel csináltam😄 De most, utolsó nekifutásnak, új belsõvel, amit hatszor jobban behintõporoztam, felment csak kézzel! Vettem lámpákat is, a teleszkóp egyik oldalára felkötöztem egy szivacsot, meg pár dolgot megcsinálok, és készen is leszek a túrára, meg a rendõrök se nagyon csesztethetnek. Ha az obi-ban van prizma a kerékre, akkor végleg semmivel.
DannyL
Az ocsmányság is elég ahhoz, hogy bebukjon a piacon. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Mûanyag gumiszedõvel operálj ne csavarhúzóval. 😄

bardocz
Újra eszembe jut, hogy miért utálok gumit cserélni. Már két belsõt is kilyukasztottam, amikor a végén felfeszítettem volna a felnire a gumit-.-" Sose fogom ezt megtanulni.
Mark007
Mivel elég új.
Még a 29er-ek sem terjedtek el, pedig azoknak inkább elõnyük van, mint hátrányuk😄

Plusz ez eléggé városi bringa. Tuti nem lesz mindennapos, de szerintem nem egy rossz ötlet városba😊

SrAta
elég nagy a sárférõhely a két kerék között...😄😄😄:
Na a viccet félretéve😛 Vmi oka biztos van hogy nem terjedt el...😛 (Az egyik az hogy ocsmány, de vmi más is van😛 o.O)

bardocz
Ha aszfalt, akkor az jó, köszi.
Mark007
Nekem tetszik..😊

SrAta
Minden méretben:
Schwalbe, Maxxis, Rubena, Mischlein , Continental. Én a Kendát nemigazán ajánlanám, de valaki azt szereti.

milyen márkájú gumit ajánlanátok 26x1,5-ös méretben?
DannyL
Szerintem nem rossz. A legtöbb helyen alacsony gördülési ellenállású aszfaltból van. Amit esetleg hibaként lehet felhozni, az az, hogy egy két helyen a fák gyökerei feltolták az aszfaltot. Ott érdemes figyelni. De tedd fel nyugodtan a slick-et.

bardocz
A balaton körüli bringaút tényleg jó minõségû aszfalt végig? Csak hogy felrakjam-e a slick gumit a biciklimre, és úgy induljak el, vagy a terep gumit hagyjam fent inkább.
Tudtok jó MTB akcióról, akár webáruházban is?
bardocz
Ha csak a fogaskerekek lenének, akkor ennek egy mai verziója talán nem is lenne sokkal nehezebb, mint egy váltós gép, de a váz nehezebb emiatt, és gondolom közel sem olyan merev így.
DannyL
Leginkább a súlya miatt gondolom. Illetve randa is mint a bûn (szubjektív). 😊