22335
-
Blum #18573 Attol fugg mire szeretned hasznalni.
Ennyi penzert pedig erdemes szetnezni a hasznaltpiacon. Ki lehet fogni ennyiert is egy-egy jo darabot. -
#18572 XC biciklire milyen váltót érdemes venni?
Merida Matts 10D-m van és a hátsó váltóm elég érdekesen viselkedik terhelés alatt, olyan mintha ugrana, pedig be van állítva rendesen.
Néha erdőben megyek vele, meg földutakon, de főként aszfalton használom, valami nem túl drága megoldást keresek. -
#18571 Köszi! 50-60e ft körül milyen biciklit érdemes venni és hol? -
Blum #18570 Udv!
Hatarozottan NEM! -
#18569 Hello!
Ilyen biciklit érdemes venni Schwinn Csepel - Ranger Fully 24? Teljesen hétköznapi hasznánatra szánnám! Köszönöm a segítséget! -
pauly #18568 Köszi,jó volt! -
#18567 nagyon jó videó mint mindíg! -
cobranco #18566 Egy hirtelen ötlettől vezérelt bringás kiruccanás a Szlovák Érchegységbe:
Aki még nem járt erre érdemes kipróbálni,talán kevésbé ismert,de jó helyek.
Jó szórakozást! -
Rainbow15 #18565 Enyém is eladó, ha már itt tartunk :) -
#18564 Tegnapi nap megajándékoztam magam 2db defekttel, egyszerre.
Létezik, hogy a szelep megadja magát? Kátyút sikerült elkapni outival, szóval lényegében örülök, hogy csak defekt(se 8as, se tojás).
Az első kilyukadt, a hátsón nincs lyuk, a szelep nem zár.
Szóval lehet szelepet cserélni valahogy, vagy vehetek megint 2db belsőt?:S -
#18563 Ismét van egy eladó vázszettem, hátha valakit érdekel:)
Katt -
#18562 -
#18561 azt a rücskös mindenit:) -
pauly #18560 "A Delta 7 Arantix hegyi kerékpárnál ugyanis aligha találunk könnyebbet." vagy csúnyábbat -
#18559 "Aki olyan bringára vágyik, amelynek a súlya alig haladja meg az 1 kg-t (!)"
Azért ezt pontosítanám, nem olyan bringára hanem max. olyan vázra:) Jó is lenne 1 kilós bringa :D Persze adja magát, hogy mire gondoltak, csak kicsit hülyén sikerült megfogalmazni.. -
Blum #18558 Nem ereznem magam biztonsagban ezen a bringan. :| -
#18557 *-*
Aki olyan bringára vágyik, amelynek a súlya alig haladja meg az 1 kg-t (!), annak nem kell tovább keresgélnie. A Delta 7 Arantix hegyi kerékpárnál ugyanis aligha találunk könnyebbet.
A „pókháló-szerű” váz anyaga a már szabadalmaztatott Iso Truss szénszálból és kevlárból készült. Ennek a kétkerekűnek a legnagyobb erénye talán a súlya, de még meg kell említeni az SRAM és a Shimano alkatrészeket is, amelyekkel be tudjuk szerezni a járgányt. -
#18556 ez se az a teszkós minőségi roller ugye?
-
#18555 Ha privátban átdobod az elérhetőségét azt köszönettel veszem. -
#18554 Van egy srác aki nagyon profin csinál matricákat, ha gondolod megadom az elérhetőségét. A Cube felnijére is ő csinálta a matricákat, meg a coppihoz is legyártotta a teljes gyári garnitúrát az újrafestéshez -
az enyém egy aubisque, épp ma készült el. Ha valakinek van tapasztalata és tudja hol lehetne jó minőségű peugeot matricát venni rá azt megköszönném.
-
#18552 hát ha most építenék, tuti lecsapnék rá. Gyönyörű:D -
#18551 van valakinek hátsó ajtóra szerelendő bringaszállítója? Esetleg még képe is róla?
Én ma vettem egyet a Norautónál, de a leírás alapján felszerelve elég kreténül néz ki... -
#18550 Sziasztok!
Hátha valakit érdekel: Peugeot vázszett eladó
-
#18549 Hiányolom a magyar vonatkozású képe(ke)t. Elvileg bringa boom van nálunk :) -
#18548 >KÉPEK< -
#18547 Minden megvan húzva, azt már megnéztem. Lötyögést nem érzek, csak mint írtam hang volt most meg a bal pedálnál olyat mint ha a csapágy kattanna. Érdekes hogy egy majdnem 200E-es bicikli ilyen :(
Bemegyek a szervizbe valamelyik nap, csak nem szeretném hetekre otthagyni, most aktív használatba van :) A bükkben jókat lehet tekerni :))) -
Blum #18546 Elso kilometerek utan javasolt tobbszor is megnezni,hogy a hajtomu es a pedal rendesen megvan-e huzva. Ha lotyog,kattog,recseg tekereskor,akkor az hosszabb tavon kart is okozhat.
Mielobb gurulj be vele egy szervizbe es nezesd meg. -
#18545 310 Km van az úl kellys biciklimben, kicsit furcsa a monoblokk mostanában. Először kicsit kattogott, most hangja nincs csak a tekeréskor 3-4 kilométerig kicsit furcsa, a pedálon érezni valamit, mint ha nem futna rendesen. Szerintetek ez garis? 3 hónapos a bicikli. -
Rainbow15 #18544 Kicsit azért kényelmesebb, ha egyenesen fogom, de szerintem be kell állítani a nyereg magasságot, meg a kormányfej magasságot. Ilyen a bullhorn kormány, nemtudom másnak mennyire kényelmes. Muszáj volt vágni a kormányból, mert nekem a koskormány használhatatlan, ha ott lent fogom a fékkarnál. -
#18543 az a kormányfogás jóval kényelmesebb hosszú távon? (csak mert hogy ha városban közlekedsz, inkább úgy kell tartanod a kezed hogy fékezni tudj) csak mert még nem tapasztaltam, egyenes kormányom van :) egyébként ilyen drágább bicajra váltáskor Leginkább mi változik élményben? könnyebb a váz, kevésbé megerőltető a tekerés? -
Rainbow15 #18542 Vettem egy Csepel Sas-t. Ilyen volt, ilyen lett. Nem túl profi, de legalább nem féltem kint hagyni az utcán, és haladni is lehet vele :D Már csak egy fixi agy kellene. -
#18541 én is úgy gondolom, de még utánajárok -
Blum #18540 Siman meger ennyit -
#18539 ja meg a fékek is újak Avid Jucie 3as olajos -
#18538 Szevasztok!
Egy 2004-es Specialized Stumpjumper megér 250.000Ft, ha a következő dolgok újak rajta:
-Rock Shox Tora villa
-Mavic felnik
-Mavic agyak
-Fox (nemtudom milyen típusú rugós tag) Lock-olható
-Shimano XTR váltó Deore valtókarok
-Truvativ Hussefelt kormány és hajtás
Ilyesmi:
-
polarka #18537 köszi mindenkinek, aki segített vagy segíteni próbált
sikerült használható állapotba hoznom a bringám -
#18536 CC Novatec agyakkal four cross-dirtöztem és semmi baja...
-
hefii #18535
Felkerültek a hivatalos Specialized Maraton 2012 pályafotók.
(Egyelőre csak a közép-, és hosszútávról.)
hefi -
#18534 na szereztem 2 csavart. a baloldaliba gond nélkül bement de a jobb oldalon elnyírták a menetet -.-
cserés az egész vagy még meg lehet menteni? nem látom hogy csak az elejét zúzták e szét vagy beljebb is.
de aztán ez még ott is kotyog elég rendesen ahol váz meg hátsó villa össze van fogatva. szval van baja...