Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól függ neked mit érne, mi kellene tényleg belõle. Mert a fékváltók megdobják az árát, de anélkül meg csak akkor adnám, ha már eladtam külön😊 Mivel ahogy ismerlek, az neked nem kéne 😄
De hát..fékváltók nélkül egy olyan 20-as körül lenne kb😊
Váz+stucni+kormány+nyereg+villa+ha kell a két fék is. Jah meg ha kell 3e-ért eladó a flight deck is😊
Mert így a hajtást el tudom passzolni, elsõ kerék nekem tökéletes lesz, hátsóban agycsere, meg újrafûzés, és az is tökély SS-hez.
De ha tényleg érdekelne, adhatsz egy msn vagy email címet, aztán megbeszélhetjük 😊
De az a gond, hogy egyben szeretném eladni. Mert most darabonként tuti rajtam maradna a negyede. És az árából kellene összedobni valamit😊
Mondjuk olyanba még belemennék,hogy kerekek, esetleg hajtás nélkül..
Ahogy én számoltam, egy 10e Ft-os, használt vázzal, 60-70bõl nagyon jót ki lehetne hozni, de ebbõl 30-35e a két kerék. Szóval egyszerûbb kerékkel olcsóbban is kijönne. Csak ehhez el kellene adnom a pözsót..
Monoblokk nincs, Integrált Sora hajtókar😊
Szerintetek városba milyen bringát érdemes? Debrecenbe megyek szeptembertõl, erõsen gondolkodok egy flip-flop agyas fixi/singlespeeden.
keresel vmi hülyét aki kiteszi a helyére a váltót kézzel.
behúzod a bowdent és megfeszíted tiszta erõdbõl.
meghúzod a bowdentartó csavart
Aztán így jólesz
vagyis nekem az lett
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Elsõváltót nem tudom beállítani.. Már egy félnapom elment rá, és csak felidegesítettem magam. Bármit csinálok, egyszerûen nem viszi fel a láncot a nagytányérra. Ha nagynehezen fel is ugrik, beleér a lánc. Kézzel kitudom húzni, hogy jó legyen, de a váltókarral nem..
Próbáltam már mindenféleképpen feszíteni a bowdent, nem lehet jobban.
Viszont kiengedve nagyon sok útja van még szabadon. Tehát mintha..távol lenne a váz, vagy nem is tudom..
Valami tipp? Már lassan ott tartok, hogy fixit csinálok belõle..
Szeretném ajánlani nektek a blogomat. Hírek, interjúk, érdekességek, verseny beszámolók az országúti kerékpározás világából.
http://highroad.blog.hu
Az lenne a legjobb, ha lenne egy "forgalmija" mindegyik bicónak, vázszámmal, bent lenne egy központi rendszerbe, és akkor lenne értelme igazoltatni a bicósokat 😊 Csak sokan tudják nélkülözni a 10-20-30e Ft-s biciklijüket, amiket elloptak tõlük, ezért nekik nem annyira fontos szerintem, mi meg kevesen vagyunk. Bár azért külföldön sem hagynám kint a bicót az utcán, akárki akármit mond.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Csak erõsebb anyaghoz kösd mint a lakat, mert ha nem akkor nemis a lakattal foglalkoznak, hanem elvágják amihez kötötted
katt
Nagyon hasznos lenne a kerék, ill. üles lezárásához, de mennyire erõs? Érdemes kiadni rá azt a pár ezer forint pluszt?
Valaki használt már ilyen sunrace váltókart(jobbos)?
http://ebike.hu/termekek/valtas/valtokar/normal-shimanohoz/11050+sunrace+dlm93+trigger+shifter+v%C3%A1lt%C3%B3kar/
Árban nagyon jó. A kérdés leginkább az lenne, hogy mennyire jól kezeli a shimano hátsó váltót('06 deore 9s.). Kérlek írjátok le ha van valami infótok ezügyben😉
A múlt héten Egerben kirándultunk egy nagyobb biciklis csapattal. Meg is áztunk néhányszor. A hét végére több biciklinek is elromlott a hátsó féke. Szétszedtük de látszólag rendben van és a fékpofa csere sem segített. Mintha valamilyen anyag került ( magától vagy nem magától ) a felnire. De nem bírjuk leszedni róla. Van valakinek valami ötlete, hogy a felnicserén kívül, hogyan tudnám orvosolni a problémát?
Elõre is köszi
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
#17760: Igen, a képen nem is lett a legjobb, látszik, hogy volt ott valami😊
De lehet rosszul tudom, de némelyik monoblokknál nem lehet hozzáférni magához a csapágyhoz sem:S
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..