22335
-
Blum #18693 5:51-nel elrontotta a srac is az ugratot es utana a kutya UGYANUGY szarul landolt. :D -
Blum #18692 Kutyus jol nyomja! :)
-
#18691 -
Blum #18690 Magat a biciklit elviszik,de az U-lakatot at nem vagja,akarmilyen fogoval vagy furesszel is probalkozik. Ezert kell valami stabil dologhoz rogziteni. -
#18689 a dizájncuccok mindig drágák :D
amúgy szerintem ezzel a 2 kerékkel egymás mellett kicsit fura lehet közlekedni :D -
DIESEL DOG #18688 Jól látom én az árát, vagy káprázik a szemem? Ennyit szvsz nem ér... :D -
#18687 Szerintem ez járhatóbb út, és kicsivel rövidebb is. -
#18686 azért, ha valaki így hagy ott egy gépet, azon lehet akármilyen U lakat akkor is elviszik :D -
#18685 szokták is szeretni az emberek a hídon (járdán) bicikliző embereket. szerintem ha már oda megy valaki, akkor legalább tolja át a hídon. nem hal bele, és nem kelti a feszkót feleslegesen :) -
#18684 Alagútban nem lehet tiltó tábla van kirakva, mondjuk a lánchídon sincs bringaút de a járda eléggé széles, de azért csak ésszel menj nehogy elüss valakit -
#18683 hmm, nem rossz. alagutba nem lehet kerékpárral menni?
nem gondoltam volna ovodás koromba, hogy egyszer majd a lánchídon fogok biciklizni -
#18682 Én így mentem kb 1 hónapja nem volt vészes eltévedéssel együtt volt 30-35 perc
Rendőrrel nem találkoztam de érdemes azért az alap dolgokat felaggatni -
ldavid #18681 lakatolóknak ezt érdemes átnézni -
Blum #18680 Miert ne vegyunk 500Ft-os zarat,1. lecke
Egy minosegi,komoly U-lakatot nem tudott volna elvagni.
Mellesleg meg a kerekpar gazdaja is jo nagy marha. -
#18679 üdv. holnap hazahozom fehérvárrol a bicajomat mert kell melohoz bejárni.
déliből vagy kelenföldről merre menjek a keletig, hogyne üssék el hitvány életemet a piros 173-asok ?:D
illetve mennyire néznek a yardok ha valami hiányos a bicajon? (csengőt visszateszem, meg majd lámpát rá, de mellény? oldalsó prizma? ezek nincsennek :D) -
#18678 ez kamu sztem. mellesleg aki így otthagy egy bicajt, az így járt... -
-
#18676 érdekes :)
-
#18675 Sziasztok!
Pár eladó cumó, hátha valakit érdekel:
Katt
-
#18674 Ten Incredible Steampunk Bicycles -
#18673 most lőttem faszbukról :)
-
#18672 Tour de France 2012: Part one (The Big Picture) -
#18671 http://kephost.hu/share-0BB5_4FFAFFBF.html -
#18670 Üdv bringások. Én is ismét bringás lettem. Ma vettem egy pegasus Ritchey gépet igaz használtan, de vittem magammal tapasztaltabb cangást, aki ért hozzá. Itt valaki, aki ismeri? Hátha megtudok valamit még róla. Anno '94-ben kaptam a ballagásomra egy használt Matai Bike-ot, azzal a világból kimentem, le sem szálltam róla vagy 5 évig. Aztán megint visszatét a görkori, de a magyar utak úgymond nem nagyon teszik lehetővé, hogy élvezzek egy nagyobb túrát. Úgyhogy logikusabb volt visszatérni a cangához. Nagyon jónak tűnik, hab könnyű, kb 5-7 évesnek saccolom, de nehéz megítélni. Tervezünk egy túrát vele a Balcsi körül. rakok egy linket a bicikli képéről, ha sikerül. -
#18669 ja, Cateye Velo 8 -
#18668 crawl out of one hole into another :/ :)
vastag kábeles (kerékpárral egy idős) sebességmérő a héten TELJESEN megadta magát
az óra maga jó, elem működik
az elmúlt 1 évben kontakthibás volt - hol működött, hol nem
ha nem működött picit egykerékre emeltem, majd a visszahuppanástól újra volt kontakt
a küllőkön lévő mágnes vonz, kulcscsomót is majdnem megtartja, merőleges a villán lévő érzékelővel
érzékelő tiszta, pormentes
szóval nem tudom, mi van
most már abszolút nem érzékel semmit, csak az időt mutatja standby üzemmódban
érdemes sz.rozni az esetleges vezetékszakadással ill. egyéb dolgokkal?
vagy új óra, új bekötés? -
#18667 végül oda vittem, ahol vettem a bringát anno
5 perc alatt megoldották
hajtókar felől jött a ciccegés, de nem meghúzással volt a gond
HANEM, hogy a nem gyári pedál az idő során "kijáródott"
kitekerte - tett mind2 oldalra 1-1 alátétet - visszatekerte a pedálokat - irgalmatlanul meghúzta - próbakör
pusztító erővel megtekertem - voila, megszűnt a ciccegés :)
Rezsoo1, thx 4 the assist :) -
#18666 Sziasztok
Elhagytam a stoplim egyik csavarát (PD-M520-as pedál). Nem tudna valaki adni nekem egyet ha van esetleg felesleges ? Kifizetném természetesen. Tiszaújvárosban lakom. -
#18665 passzolom :D menj ki nézd meg jó idő van :P -
#18664 Az tény, de a kisduna fölött is átmegy a 0-ás és ott van kiépítve biciklis/gyalogos út is. Valami ilyesmire lenne szükségem ott is. Nem ismerem csak kocsival az ottani viszonyokat, de most még fel is lett túrva, így pláne nem tudom miket építettek. -
#18663 ugyan nem jártam még arra, a gugli térképen nem látszik rendesen, de tekintve, hogy az M0 egy autóút, nem lehet rajta kerékpározni (pár éve még legalább is így volt) -
#18662 Nem tudjátok, hogy a M0-ás hídján (a háros szigeti) át lehet menni biciklivel? Dunaharasztiból mennék Hárosra, de útvonal tervezővel 32km-es utat akar ebben a melegben:) -
#18661 próbáld csavarlazítóval befújni az erősebb mint a wd40, meg a wd az nem is igazán erre való :)
lehúzó meg nem túl drága én 1500Ft-ért vettem egyett :D -
#18660 -
#18659 Ja, hogy célszerszámmal. Ja, befújtam wd40-el, de szerintem ezen már sokat nem dob a dolog:D -
#18658 áh, hagyom békén, kértem egy leszedőt kölcsön, majd a héten elmegyek érte:)
Egy régi hausert akarok használható állapotba hozni:) -
#18657 Nyomj rá csavarlazítót, wd40et, tocsogjon benne, hagyd állni egy napot aztán próbálkozz célszerszámmal -
#18656 Flex:)
Szerszám nélkül esélytelen, hogy sikerülni fog.. vagy a hajtókart vagy a középcsapágyat vagy a tengelyt, de valamit mindenképp szétb*ol ha szerszám nélkül erőlteted a dolgot, néha berohadás nélkül is nehéz még szerszámmal is leszedni -
#18655 Négyszöges hajtókar leszedésére van tippetek?(rárohadt) Szerszám nélkül :/ -