22335
-
#18733 Ha jobban megnézitek a kezét akkor látszik, hogy az emberünk nem bringás :D Lehet, hogy valami súlyemelő bengeállat, vagy a fene tudja, de németnek német :D -
Blum #18732 Ez vagy synthol vagy steroid. Tour De Francosoknak sincs ekkora combjuk.
Szanalmas az ilyen...
Szerk.: Vagy testepito a csavo...akkor viszont siman elkepzelheto. Csak egy testepito nem hiszem hogy orszagutizna :D -
#18731 Tök természetes kinézete van, semmi szteroid -
#18730 Sok sok "pipihusi" :D -
pauly #18729 -
#18728 nem gyenge az a comb o_O
-
#18727 Hehe, most nézem, ugyan ilyenem van mint a legelső, csak szürkében :P
Pont tegnap raktam bele az ezredik km-t :P Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz nem tárcsafékes, de erre totál felesleges is sztem :) -
#18726 Rendben, köszi.
Bár kissé még "félek" a p@csnadrágtól :D -
#18725 Nekem Decathlonos rövid nadrágom van, célnak tökéletesen megfelel. Vettem már lidliben is hosszú nadrágot és mezt, nincs velük problémám, meg vagyok velük elégedve.
Szerintem nézz szét 1-2 helyen, aztán vedd meg a legolcsóbbat, nagyon nem nyúlhatsz mellé... -
#18724 Sziasztok, szeretnék érdeklődni, hogy bicós nadrág téren ki milyet ajánlana? Egyelőre rövidet szeretnék venni, még nem néztem körbe Decathlonban sem, nem tudom érdemes e egyáltalán onnan venni?
Előre is köszi az infót :-) -
Blum #18723 Ejj,kapasbol 100-150 termeket tudnek velemenyezni tapasztalatbol (tehat mindegyik a birtokomban volt). A kulcsszo a VOLT,mert mar nincsenek meg,ergo kep sincs. :/
De ezzel semmi gond,jo otlet ez a fotos dolog -
hefii #18722 Sziasztok!
Idén is a TestBike-on indul Magyarország legnagyobb kerékpáros nyereményjátéka! Most 6 db., 840 000 Ft összértékű trekking, túra bringák valamelyikét kapja meg a szerencsés kiválasztott!
Nyeremények:
2 darab
Tárcsafékes crosstrekking (Deore) - 160.000 Ft
2 darab
Teljesen felszerelt agydinamós túra trekking (Deore) - 160.000 Ft
2 darab
Tárcsafékes MTB - 100.000 Ft
Minden kerékpáros termék- vagy kerékpárbolt vélemény egy sorsjegy!
Nyerjétek meg ti valamelyik bringát! Részletek >>
hefi -
#18721 Hátul kevesebbet lát, nehezebb egyensúlyban tartani. Vittem már úgy, hogy a vázon ült és fogta a kormányt. Nem volt semmi baj azzal. Mondjuk csak pár 100 méteren... -
Blum #18720 Amugy miert nem jo a csomagtartos megoldas?
Ha a vazra teszed,akkor terpeszben kell tekerni :D Es akkor 10 perc tekeres utan garantalt a 2 hetig sajgo csipo :D
[Emlekszem,amikor kisebbek voltunk es egyszer vittem egy sracot a vazon. Na onnantol csak a kormanyon ulhettek...:D] -
#18719 kár :( -
Blum #18718 Igen,a hosszabb nyeregcso jo otlet! :) -
Blum #18717 Udv!
TestBike bolha
BikeMag Apro
Aztan van meg az expressz.hu valamint a vatera. -
Blum #18716 Nem tudok rola,hogy lenne. -
#18715 a hagyományos régimódi női vázra (ahol a felső cső is lefelé megy) létezik olyan gyerekülés, ami nem hátra a kerékre megy, hanem a vázra középre?
kb ide:
-
#18714 jah, azt elfelejtettem hogy a célterület budapest -
vass17 #18713 Szóval így néz ki:
-
#18712 hi
használt felnőtt női biciklit hol lehet/érdemes venni?
első bringa lenne, mert most tanul biciklizni a lány, szóval nem kell hogy nagy szám legyen. valami egyszerűbb
-
vass17 #18711
Így néz ki és igen sajnos belül is érezhető. (nem új a váz:(
Első körben meg fogok próbálkozni egy hosszabb, feszes nyeregcsővel és két bilinccsel, hátha nem terjed tovább a repedés.
-
Blum #18710 Ha most vetted,akkor vidd vissza garanciaba.
Amugy ha csak a festes repedt meg,akkor az lenyegtelen (max. kesobb lepattog) de ha maga az anyag,akkor az siman tovabbrepedhet. Azert a nyeregcso is kap am terhelest,nem is kicsit. Plane ha jo magasra kihuzod.
Belul is lathato a repedes? Mert ha igen,az gaz. -
vass17 #18709 Nemrég vettem egy Cube vázat, amin csak utólag fedeztem fel, hogy a nyeregcső bilincs környékén van egy hajszálrepedés: egyik oldalon kb 4mm, a másik irányba nagyon rövid kb 2mm. Amennyire tudom, ez gyakran előforduló jelenség a bilincs miatt, de engem mégis zavar.
Szerintetek várható, hogy a jövőben tovább fog repedni, vagy nem valószínű, mivel nem kap ott olyan nagy terhelést? Kellene vele valamit csinálni?
Előre is köszönöm:) -
polarka #18708 Át lehet menni, épp e hónapban mentem arra.
geologika.hu budapesti kerékpáros térképrészlete -
polarka #18707 Igazad van.
Én életszerűbben szoktam megítélni a helyzeteket. Ha nem vesznek észre, akkor nem sodrom magamat veszélybe. Várakozom, vagy a következő közlekedővel szemkontaktust teremtve átkelek és nem kockáztatok azzal, hogy olyan kocsik előtt menjek át, ahol a sofőr nem hajlandó tudomást szerezni rólam. Valahogyan a testi épségem többet számít, mint az hogy utólag nekem volt-e igazam. Például hiába lehet valahol szabályosan 20-szal menni és még elsőbbségem is van, ha életveszélyes a beláthatatlanság miatt. Az autós nem biztos, h a kanyar előtt 30méterrel a bringautat vizslatja. Lehet figyelmetlen, balfax és az is lehet, h éppen másra kellett figyeljen.
Ahol nem is merül fel más közlekedővel megoldandó helyzet, ott megyek ahogyan kifér, akár szabálytalanul gyorsan hajtva is.
Egyébként azt olvasom, h pont ezért biztonságosak a bringasávok. Mondjuk én jobban preferálom, ha ahol lehet ott az úttal párhuzamosan, attól minél távolabb, egy parkosabb útvonalon vezetik a bringautat. Ugyanis egyesekkel ellentétben nem pályázok a város élő katalizátora címre. -
#18706 Én már néha annak örülnék, ah 4 bart bírna a mol kút, de nem. Sokfelé jártam már az országban és megfigyelhető, hogy egyre veszik vissza a nyomást, lassan 2,5-3 között ingadozik a legtöbb helyen. Nesze neked Pringa Pont :D -
Knabb #18705 Szimpla országúti continental sportcontact :P Bírja a 8at is de nem hazárdírozok már annyival.
Viszont a Vittoria Zaffiro köpenynek a minimuma 7bar és 10ig bírja ;). Az, hogy a belső meddig tart az megint más kérdés. Haver zaffiroját nembírtuk 8fölé nyomni, mert mindíg begyászolt a belső :DDD
A vékony kerekekbe kell ekkora nyomás, hogy jobban bírják az úthibákat meg a padkákat. Cserébe minden kis szar kavicsot érzek mikozbe rakom neki :D -
#18704 ja, én is ilyenre tippelek, vagy esetleg teherautó/buszkerék :DD -
Rainbow15 #18703 gondolom versenybicó vagy valami hasonló. -
#18702 7bar -
Knabb #18701 Hát igen, én már megfordultam nagyon sok ilyen bringapontos kúton, de egyedül csak a vágány utcaiban vágtak hozzám egy bicikli pumpát, hogy fújjá. Mindenhol csak az a szutyok keréknyomásmérő van ami jóesetben is max 4bar-ig bír "fújni", mikor az én kerekembe 7bar van alapjáraton. A másik amit tudok ajánlani az a Deákon lévő bringakút, jófej srácok vannak ott megcsinálgatnak mindent, amihez van eszközük. -
#18700 Szép és jó ez az alkalmazás, de tapasztalataim szerint elég légből kapottak ezek a bringapontos kiírások. Jártam már olyan kúton, mi ki volt matricázva, hogy hogy várják a bicajost, meg hogy szeretik, erre se krompresszor, se értelmes shop, se wc, akkor mi értelme volt kirakni? -
#18699 nekem mountain bikeom van, a vastagabb kerékkel együtt mondjuk nem lehet ennyit átfogni az U lakattal így, csak a hátsó keréken belül, de mondjuk a győri Árkádnál a tároló olyan hogy ha normálisan teszed oda szinte csak a hátsó kereket zárod oda (mert földközeli) de gondolom attól hogy nem gyorszáras a kerék csak reménykedhetek hogy a váz nélkül nem akarják épp elvinni az első kerekemet, ha csak egy U lakatom van, ami amúgy alig fér el a vázon, örülhetek ha nem ér hozzá az első kerékhez, pedig nem az a nyújtott fajta. -
#18698 -
29spotty #18697 Egy jó kis applikáció androidra bringásoknak. Töltsétek, tetszeni fog! -
cobranco #18696 Üdv mindenkinek!
Még június elején lenyomtunk egy Balkáni bringatúrát,...sebtiben összedobtam egy "best of"-ot izelitőképpen:
Útvonal:
Zabljak-Durmitor Sedlo/1907m/-Piva Kanyon-Scepan Polje-Foca-Cemerno/1293m/-Gacko-Bileca-Grahovo-Herceg Novi-Risan-Perast-Kotor-Tivat-Budva-Bar-Virpazar-Rijeka Crnojevica-Podgorica-Moraca Kanyon-Crkvine sedlo/1045m/-Kolasin-Mojkovac-Tara Kanyon-Zabljak-Crno Jezero
A vágás kicsit silány,de remélem azért nézhető.
Aki nem unja a videózást,egy kis OFF:
Erdélyi gyalogtúra:
http://www.youtube.com/watch?v=qCoTR0swSFo&hd=1
...hátha valakit érdekel...jó szórakozást!
-
Blum #18695 Jo filmnek igerkezik,nemsokara bemutatjak az USA-ban :) -
#18694 ha mér bringa topik :)