22335
-
Ekos #18773 Köszi!
Nézegettem keresgettem és ez tetszett meg!
Ha, esetleg tudtok "jobbat" hasonló kialakításban szívesen látnám.
Egyébként az összteleszkóp és a tárcsafék ennyire luxus mert egy 100e-res bicajon néha nincs egyik sem de egy 50e-en igen,vagy használat módjától függ, érdekes.
Azt elfelejtettem írni hogy lehet nem is tudom fedett helyen tárolni így elég hamar megenné az idő,nem?
-
ba32107 #18772 Ma viszem fel a bicómat pestre. A déliből a deák/oktogon környékére szeretnék eljutni, melyik a leggyorsabb / legbiztonságosabb útvonal? A körúton szabad bringázni, érdemes arra menni? Vagy inkább a lánchíd felé menjek a délitől? -
cobranco #18771 Hát,ami van azt ittmegtalálod,többnyire útleirások,térképek... -
#18770 -
#18769 Néhány napja beszélgettem egy bringás üzlet tulajával és ő is ezen a véleményen volt.
Állítólag a kínaiak tehetnek róla, mert az ő kezükben van a fémipar.
Lassan olcsóbb lesz karbon vázat venni mint alut.
Viszont ami ennek ellenére is jó hír, hogy egyre többen cserélik le az autót és térnek át bringás közlekedésre. Tehát igény az van, ezért a nyersanyagárat is úgy szabják ahogy nekik jól esik :/
Akár még befektetni is érdemes lesz bicajba :D -
#18768 Nekem i s nagyon tetszenek ezek a tura videók! csak igy tovább.
Amit még infóval tudok szolgálni az a tapolcai laktanyák nem repterek voltak . Ahogy a videon látszik a bal oldali volt a Kinizsi a jobb oldali a Csobánka. 2003-ig Itt volt a sorállomány kiképzése a Csobánkában meg a tankosok állomásoztak és a ruszi időkben meg a SCUD-rakétások állitólag atom töltet is volt akkoriban ott náluk.
És egy kérdés a turautvonalakról, valahol le lehet tölteni a GPS tracket vagy utvonal leirást amerre jártatok eddig? -
#18767 nagyon szeretem a videóidat, csodás helyeken jártok!
csak így tovább! -
cobranco #18766 Egy túra a Balaton-felvidéken -a teljesség igénye nélkül- még tavaly őszről:
Jó szórakozást,akit érdekel. -
#18765 Ezek már baráti árak, 1-1,5 éve hasonló felszereltségű bicajt 120-130 alatt nem talált ismerős...
A tényen nem változtat, hogy elég "horror" árak vannak mostanság... -
#18764 A konám többet ér, mint amennyiért vettem, pedig 3 éves :D -
Blum #18763 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem kib*szottul elszaladtak az arak...2-3 eve meg sokkal jobb felszereltsegu gepeket lehetett kapni 100k kornyeken. Shimano mAcera egy 100k-s bringan? Menjenek a faszba..:(
Tudom,tudom..valsag van. -
Blum #18762 Udv!
Hogy az egyekerekezes hogy jon ide,azt nem tudom,mindenestre bicikli azert van egy par.
Dema Adro
RM Surge 60
Hasznalt Scott [Nagyon finom,prima gep]
expressz.hu,vatera.hu bongeszese meg ajanlott. Ha talalsz valamit,ami megtetszik akkor linkeld be aztan megmondjuk hogy jo-e vagy sem. -
Ekos #18761 Üdv!vennék egy biciklit 100e alatt MTB-re gondoltam ami azértterpre is jó lenne a város mellett, meg régóta megakartam tanulni egy kerekezni is.
tudnátok ajánlani egyet-kettőt? -
#18760 Hello!
Régi országúti biciklim van, most vettem rá új gumikat, de úgy döntöttem h lecserélem a kerekeket is! Vehetek a gumijaimhoz hozzá Trekking kereket vagy felnit vagy a kettő nem kompatibilis egymással???
Előre is kössz!!! -
ldavid #18759 nagyon komoly, kipróbálnám -
#18758 kartonbicaj :)
-
DIESEL DOG #18757 Én a helyében szaporábban tekernék... :DD -
-
Blum #18755 Akkor oda valami massziv darab fog kelleni :D -
#18754 Akkor bizony bajok lesznek mert 95 vagyok :P
-
Blum #18753 Aliviot csak akkor,ha pehelysulyu vagy. 77 kilom alatt nyeklett rendesen.
Akkor inkabb vegyel valami Truvativot vagy Shmianobol Deoret. Vagy ha telik ra,akkor FSA-t :D -
#18752 Mondjuk egy ilyen?
Shimano Alivio -
#18751 + Blum
Ahogy rákerestem neten azért találtam több típust is, persze nem tudom, hogy éppen kapható is volt.
Sajna amúgy is cserélnem kell az egészet mert nem lehet szétszedni a tányérokat.
A 44est azért nem választanám mert sokat nem nyernék vele.
Az 52es pedig váltócserét is megkívánna, de annyit meg már nem ér :D
Szóval vannak igények rendesen :D
Shimano rendszerbe illőt, 48-asat, ha találnék, milyet ajánlanátok? -
#18750 majd megfordítom, úgyis kell majd az első gumit is cserélni :D
ilyen amúgy:
-
Blum #18749 A 48-as ritka,mint a feher hollo. Komplett hajtomuvel szerelve meg be lehet szerezni,de ha cserelni kell a tanyert,akkor szivas van.Maradj inkabb a sima,bevalt 44-esnel. -
Blum #18748 BikeFun Amsterdam City
Attol fugg,hogy milyen gumirol van szo. Ha nagyon butykos,akkor nem ajanlott forditva hasznalni,ha vegyes vagy sima a futofelulet,akkor a kovetkezo defektig hagyhatod ugy,ahogy van.
De amugy tenyleg par perc,mire megfoditod... -
#18747 Szépen és jól hangzik az a 48-as, csak felénk (megyeszékhely... állítólag kiskerbe sincs...) nem kapni rá tányért. Szóval ha elkopik, akkor az egész hajtókart kell cserélned. Emiatt is választottam én a 44-est, bár nekem montim van. Mivel neked trekkingre kellene, így gondolkozhatsz országúti hajtókarba is, valami 51-52-be.... -
#18746 asszonykának kellene egy új nyereg. tudtok ajánlani valamit, ami kényelmes, boltbajáróst? nem kell túl drága, meg profi :)
másik, meg hogy cseréltem külsőt a hátsó keréken, de véletlenül fordítva raktam fel :DDD legalább is van rajta nyíl, hogy merre forogjon előre, de később vettem észre, és azóta nem volt időm gyorsan megfordítani. nagy probléma ez? tudom pár perc mire megfordítom... -
#18745 Nagyon beteg :O
Néhány erős-embernek nincs ekkora combja :O
Másik dolog.
Tervezgetem, hogy lecserélem a hajtóművet a bicómon.
Elméletileg a váltó 48-as fogszámú koszorúig használható.
Jelenleg 42-es gyári van rajta.
Milyet ajánlanátok?
A pontosság kedvéért, egy Caprine Cross One-t használok, de szeretném kicsit fürgébbé tenni. Egyelőre csak hajtómű + lánc, aztán jövő nyárra kapna virsli gumikat is :)
Remélem jó elképzelés, nagyon szívesen fogadom az építő jellegű tanácsokat, ötleteket :) -
Blum #18744 Annyiert jo lesz az.
Az XC-t egyebkent regebben Judynak neveztek,de az megszunt. Volt helyette egy ideig a Dart,de az se mozgasban,se strapabirosagban utol sem erhette a regi Judykat.
Nekem Judy C Magnesium volt jo 2 evig...elpuszthitatlan telo volt. -
vass17 #18743 30ért veszem az xc32-t, ami a legvastagabb változat, elvileg a Tora utódja. -
Blum #18742 Az egy kellemes kis darab. Mennyiert jutnal hozza? -
vass17 #18741 Hagyományos, olajos felépítésről lenne szó, a Rock Shox új, XC szériája. -
vass17 #18740 Mit néznétek meg egy teleszkóp vásárlásakor (külön, bicikli nélkül)? Elméletileg új állapotú, de nem tudom, hogy ezt hogy tesztelhetném egymagában? -
#18739 a pályakerékpárosok igazából nem is valódi kerékpárosok,
hisz itt nagyon rövid idő alatt kell nagyon gyorsan menni, ahhoz meg kell az izom, szóval nem csoda, hogy így néznek ki -
#18738 valamiért nekem a 2. VH-ús német egyenruha jutott az eszembe -
#18737 németeknél ki tudja mi maradt meg a 2. VH után :D lehet valami elfajzott orvosi kísérlet eredménye :P -
Blum #18736 Szoktam nezni palyaversenyeket,de ilyen combokat en meg nem lattam... -
#18735 elvileg itt az országúti vs pályás
-
#18734 elvileg ő egy pályakerékpáros. egy országútinak nincs ekkora lába. valahol láttam egy képet arról is minnyá utána nézek.