22335
-
#18853 Én androidos vonalon tudok nyilatkozni.Arra van nagyon sok ilyen alkalmazás és sokkal könnyebb beszerezni rá a programokat.
Én Sport tracker és az endemondo progikat használom ami amellett hogy tracket készit rengeteg funkciójuk is van.A neten is rögziti a távokat és statisztikát is tudsz róla nézni google mapson is látható a táv és a magasság sebesség adatokat is ábrázolja. -
#18852 Lehet hogy hülye kérdés, de telefonvásárlás előtt állok, és olyan kellene, amihez van jól működő gps, amit bicajozáshoz és túrázáshoz is lehet használni, értelmes tracklogot csinál. A kérdésem, hogy iPhone, vagy androidos készülékhez vannak jobb ilyen jellegű appok?
És nem szeretnék vitát kirobbantani, csak objektív, tapasztalaton alapuló véleményeket kérek :D -
pauly #18851 Köszi!Jöhet a következő rész! -
#18850 :DDDDD kcsg -
#18849 lassan megfordíthatod az ülést is rajta :D -
#18848 Az első és hátsó felnit fel lehet cserélni? Konkrétan az érdekelne hogy át lehet pakolni a fogaskerekeket stb gond nélkül? -
cobranco #18847 Az idei nyári Balkán-kör első része megtekinthető itt:
-
#18846 Egerben haveromék szokták.
Egy kocsma előtt van egy cső, de nincs odarögzítve a falhoz, így simán lejön a lakat.
Szintén van egy ugyanilyen cső pár 10méterrel arrébb. Átszokták rakni oda:D -
#18845 ügyes
poénból odébb kellene rakni egy pár méterrel, és leláncolni rendesen, telószámot megadni, ha kell a bicaj, hívj fel :DDD -
#18844 -
#18843 Ha érdekel titeket egy menet Mariborból az én szemszögemből.. Ime::)
-
#18842 -
Rainbow15 #18841 Érdekes, ezt nézni fogom : ) -
#18840 Tolvajkergetők - Amatőr reality-websorozat -
Blum #18839 De fasza! :O
Ezzel biztos lehet repeszteni! :D -
#18838 36er SS
-
legifutar #18837 Kedves Biciklisek,
Szeretném figyelmetekbe ajánlani szolgáltatásunkat Amerikából biciklik, alaktrészek, felszerelések, cipők, mezek, protektorok, kiegészítők, stb.beszerzésére vonatkozóan.
Ha bármit találtál az interneten böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, időigényes a hazaküldése akkor keress minket.
2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehető.
Bővebb információért keressen az alábbi elérhetőségeken :
Tel.: +36-30-253-1782
E-mail : [email protected]
-
#18836 Használ valaki Agydinamót montihoz?
Ha igen akkor mennyire érzékenyek a rázkódásra és birják a terhelést a tengelynél?
Milyen teljesitmányüt érdemes venni? A 3w-os elég? első hátsó lámpához és egy mobiltelefon töltésére ?
Milyen lámpák kompatibilisek a használatához?
A régi felnibe elég csak átüzetni vagy a küllőket is ki kell cseréltetni rövidebbre? -
Blum #18835 uhh az elso -
-
#18833 Jaja, ismerem már :DD -
#18832 ezek nem ilyen gaytest képek? -
Knabb #18831 Legalább nem takarnak ki semmit -.- -
#18830 Stradallinak is vannak ilyen érdekes fotói, ahol irgalmatlan gáz csajok vannak, itt egy jobbik:
Ez meg a no word kategória:
-
#18829 Én úgy jártam, hogy a külső összeszed mindenféle apró kavicsot/törmeléket, ami hosszabb-rövidebb ideig benne is marad. Nem is ez az érdekes, hanem mikor lukat kerestem a belsőn felfigyeltem rá, hogy több helyen szépen kimart 1-2 tized/század/ezred mm-et a belsőből. Nyilván ott vékonyabb lett és eresztheti szép lassan a luftot...
Másrészről lehetnek vicces emberek is, esetleg ha nincs szelep sapkád, benyomódhatott a szelep pöcke (autós szelepnél...) is. -
Knabb #18828 Mivel a nagyobb nyomás szerintem kicsit jobban átnyomja magát a gumi falán és kevesebb levegő is kell bele, ez lehet az oka.
Belső csere már elkélne de hát egyszerűen nincs rá pé' majd valamikor :D addig meg vagy erőtveszek magamon és lehámozom és megfótozom vagy pumpálgatom még egy darabon :D -
#18827 Cserélj belsőt, az tuti megoldja.
Bár 6óra alatt nem ereszt le nekem, de én is észrevettem, hogy ezek a belsők 10szer gyorsabban eresztenek le,mint egy montis. Azt kb. akkor fújtam fel, amikor gumit cseréltem, vagy ha tudtam, hogy aszfalton leszek hosszabb távon, és több kéne bele. De szinte sosem engedett le magától.
Outit meg hetente fújni kell.. -
Knabb #18826 Hát... necsinálja :DDD Igen az :P -
Blum #18825 Lehet,hogy a szelep szarakodik. Orszagutid van,hogy ekkora nyomast adsz a gumiknak? :D -
Knabb #18824 Gyors kérdés: milehet annak az oka, hogy a kerekem szelektíven ereszti a nyomást? :DD
Úgy kell elképzelni, hogy egy 6óra alatt a belsőm megvált kb 5bar nyomástól, és csak annyi maradt, hogy még éppen tudjak úgy gurulni, hogy nem helyezek súlyt előre (életem leghosszabb nullkezezése). Mákomra most nem azonnal elkezdtem foltozgatni a tyúkbelet, mint ahogy szoktam ilyen esetbe, elgurultam a kúthoz és felfújtam a kereket. Agip benzikutak pumpájával óvatosan, két pillanat alatt 7.5baron voltam majdnem repültem egyet :DDD És a helyzet az, hogy ez kb 4 órája volt és még mindíg tartja ezt a nyomást a kerék. Most akkor it is defekt vagy csak szórakozik velem? :D (vagy valaki más szórakozik, de letöröm a kezét ha megtudom) -
Knabb #18823 Azért elég combos teremtmény :P -
#18822 És az első váltót is eltakarja a ronda lába -
Knabb #18821 A bowden is izlésesen van rejtve, sajna a váltót nemnagyon tudom kivenni.:\ -
#18820 -
Blum #18819 Szep a vaz festese -
#18818 -
#18817 Szuperhősök bringán :D -
#18816 Szerintem sokmindenkinek hasznos lehet ! -
#18815 -
cobranco #18814 Üdvözlet a kollegáknak!
2012.-es Alpoktúra a terveknek megfelelően teljesitve.
Röviden: 8 nap,900km,9500 szintemelkedés,3 db nagyobb hágó (Petit St. Bernard, Cormet de Roselend, Nufenen pass) pompás idő (végig 30+ C,napsütés,stb)...és persze,sok élmény.
Útvonal: Bellinzona-Lago di Maggiore-Biella-Aosta-Col de petit San Bernardino/2188m/-Bourg-St Maurice-Cormet de Roselend/1968m/-Lac de Roselend-Beaufort-Albertville-Ugine-Annecy-Bonneville-Lac Leman/Genfi-tó: Thonon Le Beins-Evian-Montreux/-Martighny-Sion-Visp-Brig-Ulrichen-Nufenenpass/2478m/-Airolo-Bellinzona
Egy kis izelitő:
Útleirás,beszámoló hamarosan!
Kár,hogy vége a nyárnak,...de,azért hátszelet mindenkinek!