Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
:3
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Alpoktúra 2011. elsõ etap:
…munka vagy tanulás helyett…vagy, ha valaki csak unja Valóvilágot,…jó szórakozást!
Örömteli hir az olvasni nem tudóknak: túrabeszámoló csak késõbb!
http://cobranco.hu/
Mi lehet a probléma?
Gondolom nem ártana már egy olajcsere, de ez megoldaná?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Másrészt pedig vannak olyan tagok amiket csak így tudsz belerakni. Az ok marha egyszerû kona foxxal gondolja a vázat és ehhez tervezik kicsi olaj tartály stb stb. Veszel egy másik tagot más a mérete nagyobb a tartály bele ver a vázba.. Emiatt megfordítod és már jó is.
Tök mind 1 hogy áll benne a funkcióját elvégzi..
Downhill!!
Az a hátsó rugóstag!! Nem fordítva kéne lennie??! 😄D

Meglett a második (téli)paripám, egy KTM személyében<#zavart1>#zavart1>
A hirdetett állapotában
Ez pedig már itthon, a Bianchitól örökölt Vento kerekekkel és Kenda külsõkkel

Aki esetleg szokta biciklizés közben mérni a teljesítményét, az ismeri a micoach nevû szerkentyût? A Digi Sporton megy egy sorozat, Dávid futása címmel. Ott láttam, hogy õk ezt használják, és elvileg nézi a pulzust, szívhangot talán, stb... Szóval, akinek esetleg van ilyen, mik a tapasztalatai?
Tallbike
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Felhasználási terület függõ és gyártó függõ..
Pl a Fox 40 az acél vagy titán rugóval van és egy zárt patronos csillapító rendszerrel, ami a compressio és a visszaút csillapításért felel. (itt rugócserével tudsz keményíteni illetve lágyítani..)
A Rock shox legjobb telója a Boxxer wc az levegõvel mûködik abban valóban nincs rugó, mint ahogy a Marzocchi 888 Ata wc-ben sincs. Az is levegõvel mûködik.
De mondom van nem egy márka ahol legeslegdrágább villájukban is rugó dolgozik...
Tehát nem állja meg a helyét 100% ban amit írsz.
Downhill!!
Azért mert zsidók és járj utána😄
Szerintem jobban fog mint egy fékpofa felni kombó...
Downhill!!
Ha csak magam mellett tolom a bringát és behuzom a féket akkor is megemelkedig a hátulja, ha a hátsot fékezem ugyan ez csak akkor meg csuszik a kerék.
A fékkart kb 1cm-re lehet ugy behuzni hogy még nem ér hozzá a felnihez de utánna max 1 mm és már satu.Ezen az 1mm-en sok játékterem nincs hogy menet közben megtaláljam azt a pontot hogy fogjon is és ne satuzzon.
Ha több uton mozogna a fékezés teljes szakaszán a fékkar akkor azt mondom hogy neked van igazad és én vagyok a balf.. , mert tövig huzom, de igy ha menetböl rövig idö alatt vagyok kénytelen megálni szinte mindig fejenállás a vége.
SrAta:Ha ez igy van akkor miért nem kérdezik meg egy boltban sem hogy hány kilos vagyok és hogy akkor kicserélik a megfelelõ méretüre a rugot?Illetve az ilyen kezdö telóknál nem is biztos hogy lehet vagy van hozzá csere rugó.
Nekem egy fox 40 van elõl.. Ami 20 centit mozog vaj puhán. Ha fékezek nagyot kb 15 centit berugózik, majdnem orra áll mégsem blokkol a kerék.
Pedig egy 4 dugattyús hayes Stroker ace van fent. Szóval ez rajtad múlik.. Engedni kell a nyomáson és nem fogsz blokkolni illetve pofára esni.
Downhill!!
Villát kell cserélni, valami erõsebb fajtát, amit inkább dirt-re terveztek, és be lehet állítani keményre.
Másik megoldás, hogy szétszeded a villát, és teszel bele még elasztomert. Csak hát így nem fog sokat mozogni a villa.
Mivel ez a bringa össztelos igy eleve magasabban van a pedál és én 190cm magas vagyok jo hosszu lábakkal igy elöre kell hajolnom a kormányra.És mivel a teló ilyen puha már eleve negativba állok vele mikor tekerek.A váz mérete 19"-os. A 120mm-erböl jo ha 7 cm marad meg nyugalmi helyzetbe ha rajta ulök.
A kényelmes tekeréshez annyira kell a nyerget kihuznom, hogy a lábujjhegyem épp leér álló helyzetben.
Schwalbe Trail Trax, 1690 -HUF . Ennyiért már-már kihagyhatatlan ajánlat😊
Én amúgy végül land cruisert vettem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy ha gyalogos bicikliúton elédlép akkor kapaszkodj a kormányba állj ki a nyeregbõl üvölts rá és üsd el😄
Ennyi... múltkor egy nénit kaszáltam el me elém lépett virágnézegetés közbe... elõbbutóbb megtanulják.
Mjuk az én vázam 12,6" os (Kb XXS-es váz) és meredek csõszögek így nehéz vele esni, max hátra...
Szal nekem a gyalogos annyira nemokoz gondot...😄
- részemrõl túlreagáltuk a kérdést, évi ~200 napból naponta (gyakorlatilag bármikor és bárhol) lehetnek (és gyakran vannak) helyzetek, ebbõl összesen évi ~5 nap nekem adódnak is ütközéssel vagy borulással járó balesetek amit még éves szinten elfogadhatónak tartok. Amikor tavaly 1 héten 3x ütöttek el ugyanazon a zebrán (miközben tökig beöltözve, elöl-hátul villogóval _toltam_ a kerékpárt) azt azért sokalltam
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM