Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Hali!
Szerintetek melyik féket lenne érdemes megvenni hátra?
Hayes Stroker Trail vagy Hope Mono Mini ?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

SrAta
Mennyibe fájt a kis szépség?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

greg benz
Az igazi büntetés csak az, hogy nincs idõm a munka mellett meghajtani<#gunyos1>
De most lesz egy 4 napos pihenõm a 2 ünnep közt, ha száraz idõ lesz megtekerem, nem érdekel a hideg<#mf1>

Hm,jó kis gép,elfogadnék én is egy ilyet <#wink>

greg benz
Sziasztok!

Most jut eszembe, itt el is felejtettem arcoskodni az új gépemmel<#idiota><#eplus2>

A pedál persze csak ideiglenes, a próbakör erejéig került fel, majd megkapja a rendes spd-sl-t

Köszi!

Vasárnap tettem még egy utolsó kétségbeesett próbálkozást a Bükkben,olyan jéggé fagyott hó volt,hogy szégyenszemre toltam lefelé az aszfalton 1km-t...ugyhogy végérvényesen feladtam a bringázást márciusig.

Aki viszont otthon a jó melegben mulatja az idõt/jól teszi!/...és esetleg unatkozik:

Alpok Trilogia.2011.3.rész. Irány Észak (Italy-Austria) HD 720p:

Mozzillával a 720p továbbra is kuka!

Útvonal:

Riva del Garda (78m) -- Ballino (750m) -- Ponte Arche (523m) -- Molveno (865m) -- Ándalo (1.042m) - Mezzolombardo (227m) - Roveré della Luna (251m) -- Caldaro/Kaltern (425m) -- Bolzano/Bozen (262m) -- Sarentino (961m) -- Pénnes/Pens (1.468m) - Passo di Pennes/Penserjoch (2.209m) -- Vipiteno/Sterzing (948m) -- Brenner (1.348m) - Inssbruck felett a régi Brenner, ahol az autót hagytuk (800)

A teljes képgaléria megtekinthetõ...sõt,aki tud olvasni/és akar is!/ irásos túrabeszámoló,szintadatok,egyéb információk itt:

http://cobranco.atw.hu/

Jó szórakozást!

http://cobranco.hu/

greg benz
Én ilyen lámpát vettem tõlük, és hát azt kell mondjam abszolút elégedett vagyok vele. Ennyi pénzért itthon keresgélhetsz akárhogy, szerintem csak gyengébbeket kapsz..
A tiéd mondjuk azért már drágább cucc, de gondolom az sem szar, jó dolgokat árulnak dealextreme-n<#smile>

repvez
]led lámpa
Valakinek van tapasztalata, hogy menynire lehet mellényulni egy ilyen vásárásnál illetve mennyire lehet átverés a lámpa tulajdonságai?
MErt magyarországon és egyéb külföldi websopokban ez a lámpa 30k fölött kapható.
ÉS ezzel a felszereléssel láttam már 400lm -1800lm-ig minden adatot.
Valakinek van hasonló tipusu Cree ledje ?Teljesitménybe fényeröbe hozza a leirt értéket ?Mivel lehet összehasonlitani a fényerejét ?
DJ RX7
van mostanában valamerre valami bringaszépségverseny?

:3

pajti

<#mf1><#idiota>

Tetsuo
Mi a velemenyetek az olyan kulsogumirol, amelyikben allitolag nem lyukad ki a belso? Egy kollegam ajanlotta es ugye nem olcso..
Koszi.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

pajti
Már vártam 😄
Köszi <#eljen>

Alpok Trilogia 2011. 2.rész. Garda-tó (Italia):

Útvonal: Dro (123m) -- Arco-Torbole (222m)- Bardolino (74m) --Malcesine- Garda- Pesciera del Garda (68m) -- Sirmione ¬- Desenzano del Garda (90m) -- Saló (75m) -- Toscolano Maderno -- Limone Sul Garda - Riva del Garda (78m)

a FullHD/1080p/ felbontás Mozzillával nem müködik,minden más böngészõvel jó!

Kellemes idõtöltést!

http://cobranco.hu/

repvez
Valakinek van tapasztalata az ilyen lámpákról ?
Mekkora a fényereje és kb mekkora sebességgel kell menni hogy világitson ?
Esetleg más alternativa ami nagyon jól világit és ritkán vagy sose kell tölteni.Persze nem szeretnék sokat rákolteni És egy össztelós MTB on egy dinamos agy hülyén is nézne ki vagy nem ?
Esetleg érdemes egy jó ledes zsblámpát felrögziteni ?
Desiderata
Tomika001
Hauser-em felújítás után! <#hawaii>
2011.07.06

Jobb minõségért katt a képre!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

greg benz
Köszi<#smile>

Nagyon jól néz ki! <#eljen>
greg benz
Alakulgat a kicsi pezsó<#vigyor2>

gordon 24
Nem rossz:😊)) Mondjuk azzal a kék bicóval a gyerek inkább bátor mint ügyes:😊)

Downhill!!

SrAta
ink dirtXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Inkább valami túra a közeli "hegységbe"? : )

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

pajti

<#wow2><#eljen>

SrAta
miii töksimaaaxDD
Hallod vmikor vmi dirt v vmi???

merev vázzal kicsit kényelmetlen lenne 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
hát akkor nemmostanában megyek ideXDDDD

pajti
A feltöltõ adatlapja szerint Japán 😄

SrAta
ezholvan?😮OO

pajti

pajti

<#idiota>

Oks, köszi. Egyelõre még nincs fent a bicóm Pesten, most télre már szerintem nem hozom fel, de majd tavasszal felfedezem a környéket 😊 Addig meg bejárom gyalog szerintem.

gordon 24
Hát az egy kicsit távolabb. Kb egy 20 perc bicóval. Végig kell tekerni a Szilágyi Erzsébet fasoron, majd a Hidegkúti út egy részén, és onnan fel lehet menni rá.. De az a Moszkva tértõl messzebb van.. De oda fel lehet menni a Szépvölgyi úton ami talán egyszerûbb megközelítés. Kolosy Tértõl kb 15 perc felfelé:😄 Szóval kemény dió..

Mi amikor oda szoktunk menni, akkor Fogassal megyünk fel János Hegyre és egy hátsó pályán megyünk le a Hidegkúti út felé és onnan fel a HHH-ra..

De ha te szeretsz fel fele tekerni akkor a leg egyszerûbb a Kolosy Tér Szépvölgyi út kombó.

Downhill!!

Aham hát nekem az (is) lenne a lényeg, hogy hegyre tekerhessek, szóval ez nem gond 😊 HHH hegy milyen távra van kb, mondjuk a moszkvától? (képtelen vagyok Széll-Kálmán térnek nevezni 😄)

greg benz
<#mf1>

DJ RX7
<#duhos2>

greg benz
Mert meghoztam az eszed és lebeszéltelek a cigánykölökbringáról<#banplz>

S2000
Képlemaradt

S2000
Köszi mindenkinek a válaszokat, de (szerencsére?)lemondtam a dolgoról, inkább maradõk õ mellette, és erre költök egy picit még<#zavart1>

gordon 24
Így van ez a 2 hegy van Pesten ami használható.. Illetve használjuk, de ebbõl csak egy használható hivatalosan. A János hegyrõl le vannak tiltva a bringások. Mondjuk mi oda járunk fel ettõl függetlenül, de az erdészek vadásznak ránk sajnos.. Én szerencsére nem találkoztam velük, de vannak.

A HHH használható bicózni..
De oda semmilyen felvonó nincs, tehát ha nem cc-zni akarsz és dh vagy freeride bicód van akkor tolni kell amíg be nem sz...😄 Szóval mi ezért használjuk a János hegyet, mert van felvonó a Fogas kerekû személyében.

a Fogas, kb 2 perc tekerésre van a Széll Kálmán tértõl (ex Moszkva tér) a belvárostól kb 15 perc.. Ha mondjuk a Nyugatit vesszük belvárosnak..

Downhill!!

SrAta
hát nemtom én nemvenném...😄DD

DJ RX7
inkább gyûjts még pénzt egy értelmes vázra. 😊

szerk.: legyen márkát lengyelországból. 😊

S2000
😄DD Nagy spórolás volt ez súly tekintetében... 😄 Rosszabbak ezek mint politikusok :d
Most találtam egy ilyet, ez mégis mennyire lehet nagyonszar ennyi pénzért? Nem találok róla semmi értelmes infót...

SrAta
am ennek hogy nincs rajt az egyetlen oka az a marketing 115 gramm amivel könyebb mint az elõzõ évi modell, amin van😄 a 115bõl 15 ezek az izék, a többi, hogy kisebb lett a váz, meg hogy nincs váltófül😄

SrAta
konkrétan szétbaszott az ideg amikor kibontottamxDDD De lehet venni ien öntapadós mûanyag izéket 3 van 1 csomagban 2õt felraksz a felsõcsõ aljára, egyet a láncvilla feletti csõre és elhúzod bennük a fékbowdenházat a tárcsafékhez, jah meg a legelsõ (A fékkarhoz legközelebbi) ilyen felragasztott izé elé gyorskötözõvel rögíztsd a vázhoz a bowdenházat, mert letudja tépni ezt a ragasztott kis valamit, de így hogy gyorskötözõ, plusz ez a 3 izé, nekem semmi bajom vele😄DD olyan mint ha lenne a vázon😄

S2000
Nem is a leülés a lényeg, csak a Dartmooron a felsõ csõ már majdnem egyvonalban van a láncvillával.. és hát az már sok a szememnek😄 De végülis.. 😊
Nem idegesítõ, hogy az Octane "elfelejtett" fékcsõ rögzítõ szemeket rakni a vázra? 😄

SrAta
az octane nagyon jó, nekem abból amit mutattál fehér van!😊
12,5"-os, a dartmoor z 11,5"os a prodigy meg 13"os szal a dartmoor és a prodigy között van 1,5" ami azt jelenti, hogy olyan 3,5 centivel alacsonyabb a dartmoor...😄 Egyikre sem tudsz leülni szal mind1😄 vagyis én letok az octanera😄 de a 170centimmel elég mélynövésû vagyok😄

S2000
Fú, ez a Dartmoor váz nagyon bejövõs 😊 Csak sajnos nagyon kicsinek tûnik ez már, mert igazából csak egy egyszerû ss bicajt szeretnék, nem túl komoly dirt igénybevételell... szóval néztem már polarx vázakat is, csak hát egyszerûen túlságosan ocsmányak 😄
De akkor sajnos Prodigy felejtõs(max ha találok egy nagyon szépet használtan), viszont ez nagyon tetszik 😊