22335
-
#18973 Esetleg nézz Neoprén-ből készült kesztyűt,mert vékonyabb és nem fuj átt a szél rajta és vizálló, igy kevésbé érzed a hideget, mint egy vastagabb,de kötött kesztyűbe. -
#18972 Tökéletes, köszönöm! -
Blum #18971 BBB BWG-01 AllRound II -
#18970 Tudtok ajánlani nekem valami biciklis kesztyűt, ami kicsit véd a hideg ellen is? -
Blum #18969 WTB All Terrainasaurus-ra eskuszom,az nalam bevalt ilyen celra. ;)
Ha nem zavar hogy aszfalton kicsit zummog es "nehez" (bar szerintem egyaltalan nem) akkor jo valasztas lehet. 15k km alatt kaptam talan 2 defektet,azt is extrem korulmenyek kozott,elkoptatni pedig nem tudtam. :D -
Blum #18968 Nem a fraszt!
En nem tudtam megszokni,hulyet kaptam tole. 2 hetig hasznaltam az X5-ot,ment is vissza a shimano. Viszont egy bringas haverom -aki megvette tolem- a mai napig boldogan hasznalja. -
#18967 Képeket nézegetve sramon is 2 pöcök van. Egyik nyomásával nyilván felfelé váltasz, másik oldásával lefelé. Nem hiszem, hogy szokatlan lehetne/nehéz lenne megszokni shimano normál váltókar után... -
#18966 Jah, valami aszfalt/gyenge földút használatra való gumira is szeretnék ajánlatot kérni.:)
Schwalbe cx comp jónak tünik, de sokan írták, hogy csúszik.. -
#18965 Ez megvan:) A kérdésem a kezelésre irányult. Mert a shimanonál mutató- és hüvelykujjat használsz, míg sramnál elvileg csak hüvelykujjal váltassz fel is, le is. Ezt nem sikerült egyelőre elképzelni, hogyan is működik:D -
#18964 Itt egy összehasonlító videó x5 vs deore
Gondolom váltásban alig észrevehető a két rendszer közötti külömbség, az meg hogy egyik 1:1-es bowden húzós, másik 2:1-es laikusnak észrevehetetlen.
De majd jönnek a guruk és elmondják melyik a jobb.
Itt vélemények x5-ös hátsó váltóról, keresgélhetsz a többi cuccról is... -
#18963 Használ valaki Sram x5-öt?
Eddig Aliviom volt, most váltok vissza outiról montira, és tudnék venni jó áron egy komplett x5 váltó szettet. A működése tudom, hogy más, viszont sehol sem találok videót róla. Valaki le tudná írni/videót mutatni, hogy mégis miben különbözik a váltás menete? -
#18962 -
#18961 érdemes foglalkozni egy ilyen Big RR 5.3-al? külsőre bejön, élőben állat ez a 29er, kérdés, hogy mennyire masszív, kibírja-e a ~100 kilóm, és a tervek szerint a napi 25-30km-t stb stb. :)
nem ilyen váltókar van rajta, amit ma láttam, azon marokváltó van, és nem tárcsafékes. -
#18960 Volt közületek valaki a Mozgásvilág.hu tesztnapon? :) Én kint voltam, hál istennek az időjárás nem kicsit volt kegyes hozzánk, megérte kimenni! -
cobranco #18959 Üdv mindenkinek!
Balkán-kör Nr: 2.
Sokatmondó a cim: "Bringával az aknamezők árnyékában",...nem véletlen!
Útvonal:
Scepan Polje-Foca-Cemerno/1293m/-Gacko-Bileca-Grahovo
Lehet,ezek a nevek a többségnek nem mondanak semmit,annyit segitek,Bosznia-Hecegovinában vannak.
Jó szórakozást!
-
#18958 Én annó ezen gondolkodtam. -
#18957 Na akkor szedjünk össze még pár embert és rendeljünk egy szettet :D
-
#18956 egyébként a GSM GPS gyártó helye:   Shenzhen - Guangdong - China :)
Model: Security mini portable GPS/GPRS/GSM tracker TL201
Trademark / Brand:   Fangscoo-alarm
Minimum Order:   10 Set/Sets
Production Capacity:   10,000 Set/Sets per Month
1. Valós idejű helymeghatározás és nyomkövetés. A készülék SMS-t küld telefonjára a saját pozíciójáról és mozgási sebességéről amit azonnal megtekinthet az ingyenesen elérhető Google Maps programban
2. Virtuális kerítés: A készüléken beállíthatunk egy ún. Virtuális kerítést, megadva két koordinátát a kerítés széleinek (pl. a kertünk határait megadva) és ha a készülék ezen koordintáták által lehatárolt területet átlépi azonnal SMS értesítőt kapunk telefonunkra.
3. Telefon funkció: A készülék mobiltelefonként is használható, mindkét oldalán beszélni is lehet. A hívás szintén kezdeményezhető a GPS készülékről.
4. SOS gomb: Ezen gomb megnyomásával figyelmeztető üzenet érkezik a telefonunkra és küldi a jelenlegi pozíciót.
5. Túllépett sebességhatár jelző: Ha a készülék egy általunk beállított sebességet túllép jelzést kapunk a telefonunkra.
6. 5 általunk beállított telefonszámra küldhet jelzéseket a készülék -
#18955 Critacal mass fórumban most sem csalódtam. Ott sok okos ember van:))
Hmm írok ezeknek! Kell egy ilyen kütyü... -
#18954 Csakis annyit tudok mondani: hajrá! Kiváló kezdeményezés.
"Pesten elenyésző a biciklilopások száma" --> mármint a belejelentetteké, ezt talán nem kéne elhanyagolni. -
#18953 hm, subscribed:) -
#18952 Na fent van az első Tolvajkergetők rész:
-
#18951 Közel 29 ezer euróért mekkora jó arcok, hogy ingyen kiszállítják :D -
#18950 mennyi színesfém! -
http://www.m55-bike.com/en -
csillagharcos6 #18948 -
csillagharcos6 #18947 -
csillagharcos6 #18946 a bmxnek egy elég érdekes és szerintem látványos ága....Jobb mint az az ugrálás össze vissza. :)
http://www.youtube.com/watch?v=r6ysJ2nhlJ4 -
#18945 Szerintem ilyenekben nem is szabad gondolkodni, inkább vegyél valami használt x éves, de erősebb, jobb felszereltségű járgányt, még mindig jobban jársz. -
#18944 Ja igen, patt -
#18943 3% kedvezmény
minden készpénzes kerékpárvásárlás esetén!
-
#18942 Na kérem szépen. Megjártam 2db üzletet és az egyik helyen láttam kiállítva egy ilyen darabot: Merida Road Race
Viszont a srác kapásból rávágta, hogy ez nekem nem lenne jó, mert hamar megadná a súlyom alatt a felni és/vagy a hajtómű.
Állítólag 70 kilós emberek is panaszkodtak már, hogy nem a legtutibb.
Mondjuk valóban elég alap cucc van rajta, de így is 190-ér rakták ki.
A másik helyen pedig ezt találtam: Gepida Bandon 810
Szintén drágábban mint a linken szereplő ár.
Ha kő lóvés lennék is sajnálnék egy bringáért 3-4k-t
-
#18941 sportboltokban pl. kérdés, hogy ott adnak-e olyat amit keres.
amúgy patt helyzet :D -
#18940 Na igen, ez pad helyzet :)) Részletre mondjuk nem tudom hol tudnál újat venni, ilyenről nem nagyon hallottam -
#18939 Sajna ezzel tisztában vagyok, hogy a holt szezon jobb lenne.
A mostanit először el kell adnom, de amíg nincs meg a plusz zseton járni kell valamivel :D Szóval nem egyszerű. Bár arra is gondoltam, hogy újat venni részletre. Minden esetre nem akarom elkapkodni. -
#18938 Ha jó árban akarsz venni bringát inkább nyár végén/ősszel,télen érdemes, talán kisebb a kínálat viszont olcsóbban adják a gépeket és talán többet is tudsz alkudni. -
#18937 Köszönöm!
Tetszetős darab és a 178 centimhez elvileg pont jó lenne.
Terveim szerint kora tavasszal fogok aktívan vadászni, szóval még visszatérünk a témára :P -
#18936 Találtam neked még egy bringát, ez abszolút jó vételnek számít szerintem. Full 600as szett, Dedacciai csöves alu váz,Wolber felni, csupa jó cucc:) Már csak az a kérdés, hogy a mérete megfelelő-e, ezt neked kell tudnod. Csak gondoltam szólok, hogy szerintem ez megér egy nézést :) -
#18935 No, akkor nem is csodálkozom, hogy az enyém elkopott :)
7000 km fölött vagyok már vele és általában a középső lánctányér van használatban. A hátsón meg a 4-5-6-7 fokozatok. -
Blum #18934 Trialosok katranyt szoktak kenni a felnire. Probald ki te is! :D
Ketto hatranya van:
1. Nyikorog mint az alatt.
2. Fog. De nagyon! :D
Viccen kivul: Ha nem valami gagyi fek van a bringadon es magaval a fekkel minden oke,akkor vagy a bowdennel vagy a fekkarral lesz a bibi. En azt mondom,hogy cserelj eloszor bowdenhazat meg bowdent,es allitsd be faszan a feket. A felnit is ellenorizd,lehet hogy mar teljesen kifenyesedett,az is tud ilyet okozni.