Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha elkellne a gépi erõ
Tavasszal én is megejtem majd ezt a túrát 😊 külön -külön voltam már ezeken a helyszíneken, de még így túrában nem.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Különösen tetszenek a boxos beszólások, a röhögéstõl leesek a székrõl. 😄
Addig is kedvcsinálónak egy tavaly nyári túra,mikor is még a tökünkön is folyt a víz/szó szerint/,mivel az árnyékban is 35 fok volt.
HD 1080p /a Mozilla most sincs a helyzet magaslatán,akit a fullhd érdekel használjon Explorert./
Útvonal: Miskolc-Csorba tavak-Arnót-Felsõzsolca-Onga/Ongai tavak/-Gesztely-Hernádkak-Alsózsolca/Gyári-tó/-Sajólád/Sajó/-Onod/Ónodi-tó/-Nyékládháza/Golem-tó,István 1-2.-tavak,Öreg-tó,Középsõ-tó/-Mályi/Mályi-tó/-Kistokaj/Kistokaji-tó/-Szirma-Miskolc
A szintkülönbség a nullát pedzegeti,úgyhogy nagy hegymenetekre senki se számítson.
Sokszor hallom milyen izgalmas az alföldi bringázás,akiket érdekel,itt a helyük.
Jó szórakozást!
Ui: akinek víziszonya van,ne nézze meg!
http://cobranco.hu/
Tehát ha szintetikus olaj volt benn, akkor az ásványitól nem lesz baja ugye?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ez meg robbantott kép, szintén 07-es, újabbat nem raktak fel.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Suntour oldalán fent volt a service manualja, régen néztem, de akkor is nehezen találtam meg azon a hulladék oldalon, és most is 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Megtörtént a gép végleges felkészítése a tavaszra😊 Vadonat új Campagnolo bowdenezést kapott, illetve karbon kormányt, új bandázst, fékkargumikat, mindent megpucoltam és újrakentem, a szétszerelés kb fél órát vett igénybe, az összerakás 3 napot, asszem nem kapkodtam el😄 Cserébe a váltás olyan mint kés a vajban, a fékek bitangul fognak, innentõl tényleg csak a jó idõre kell várnom 😊

:3
Ezt találtam szerintetek?
Köszi!
Szerintetek melyik váz lenne jobb ás alkalmasabb teljesítmény szempontjából dirtre(ugratásokkal) és enyhe DH-ra egyben(János hegy) ? Egy Wenson 9.9 vagy egy 2008-as Kona Stuff? (Esetleg egy airborne vázról mit gondoltok?)
Caprine Cross One
Alpina ECO C20
Kellys Stylus
Az is segítség, ha a három közül megmondjátok melyik éri meg legjobban az árát. (még ha ti nem is vennétek meg soha 😄)
ez még nem tiszta teljesen, így inkább nem is kapkodom el
terep az nem takar semmi komoly dolgot nálam, murva, erdei utak, ilyesmi,
de nem szándékozom sem ugratni, sem downhillezni, semmi extrém dolgot csinálni 😄
a komolyabb márkák szinte legolcsóbb termékeit (amik kb. ilyen árban vannak) érdemes megvenni?
Mit takar a terep? A csapás még belefér, ugratni, hegyet mászni már kevésbe, ha csak nem vagy igen jó kondiban. 😄
Közeljövõben tervezek kerékpárt vásárolni.
Eddig csak egy régi Puch országútim volt ill. egy ezer éves monti.
A használat sokféle lenne, aszfalton is gyûrném valószínûleg, de nyáron terepre is vinném. Persze semmi komoly, profi szintû sportot nem ûzök, csak hobbi szinten szeretek tekerni, ill. haverral túrázgatni.
Kb. 80-85e Ft-t szánnék rá, gondolom valamilyen MTB lenne az ideális megoldás.
Örülök akármilyen válasznak, annyi is megteszi, hogy hol éri meg nézelõdni, mire figyeljek, milyet ne, ennyiért ne akarjak biciklit venni 😄. stb.
(gondolom sokadik hasonló kérdés, ezért sorry)
nagyon megtetszett ez a bicikliváz
kiderült, a komplett gép 860 e.
a váz meg "csak" 380 e.
lehet, h le kell mondanom róla? 😉

Just do it :)
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
gyantás, félig gyantás(félfémes), fémes, és kerámia
Ebben a sorrendben keményednek
Bikefun fékbetétek
az egyik helyen azt mondták:
a piros a legpuhább, szürke (ez nem volt) a középkemény, fekete a nagyon kemény
a másik helyen csak piros volt és sárga. sztük ez a keménység urban legenda, mert hogy a Ritchey-nél van különbség keménységben a színek között, és így ez (a hülyeség ugye terjed) átragadt a bikefun-okra is
most akkor mi az igaz?
Just do it :)
Amúgy meg itt nálunk se szeretik, ha feljárunk a hegyre...<#csodalk>#csodalk>
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Downhill!!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |