Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Osztálytársam is nagyon szemezget pont ezzel a géppel. Jelenleg egy fél éve összerakott UMF Freddy-je van,többnyire itthon használja de néha beugrik azért Szlovénia-Olaszország-Szlovákia kiruccanás is.
Szóval megérné lecserélnie? Az UMF-fel is megvan elégedve,de õ mindig jobbat akar..😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként most TB-n van egy nagyon jó vétel. Egy olyan socom mint az enyém. 495 ért.. Jó tudom neked ez sok, de ez a bicó nagyon megéri ennyiért. Én nem is adnám ennyiért oda az fix..
katt
Downhill!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remélem mindenkinek megjött a kedve a bringázáshoz...de,ha elment,azon sem csodálkozom.
http://cobranco.hu/
annyi a gond hogy nagyonmax van rá 300000-rem 😞
ebbõl nem kapokk semmi mást sajnos😞
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nee! Ezt nee:😄 De komolyan. Ha ráülsz egy jó Dh gépre és erre a konára érteni fogod!
250-300 ezer forintért amit mondasz. Demot Glory, Iron Horest intense vázat tudsz venni. 400-500 ert tudsz venni komplett Demot, Iron Horset. Ami egy komoly gép.
Ez a kona, komolytalan mozgásban, és mindenbe(nem csak ez minden Kona)
Szóval tessék komolyabb berendezésen gondolkozni.. De ez az én véleményem ahogy gondolod..
Downhill!!
Még nincs jövedelmem, apám pedig nem politikus😊
Használtan, és nem kell ez az egyed, hanem veszek festéket, meg matricát, és átfújom ilyenre😊
300000-ért meg nem kapok Demot, meg GiantGloryt😊
Ráadásul ennyi pénzt nem adnék egy Stab Supreme-ért. Inkább trek,vagy speci.
Csak nem biztos, mire oda kerülök, hogy lenne is rá pénz, addigra lesz eladó ilyen váz 😊

A belinkelt bicaj vételén gondolgodom megér az annyit stb...Ha nem voltam világos.
Lenne egy 2010 kona kiadású (vadi új) 350k körül scandium,125 kg összsújra kellenne,jelenleg egy 6061-es scott alu vázasom van de a gyártó 110 kg-ig ajanlja, nem akarom megvárni még kettétörik alattam amúgy is kényelmetlen.
Ténleg kényelmes és erõs a scandium (titanra nincs keret csak a váz lenne ennyi-ez is hitelkártyára lenne rendelve-gondolom az tartósabb bár kicsit nehezebb.
kona

Visszafele olvasgattam a topikot kíváncsiságból..hát. Gyönyörû ez a Cube országúti. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hát a dolog úgy van, hogy elég egyszerû, egy olyan embernek aki otthon van a dologban. Hiszen, egy váltó leszedés nagyon hamar megy.
A dologban az, nehéz, hogy specko szerszámok kellenek hozzá. Ha ilyened nincs már érdemesebb bevinni egy szervizbe ahol megoldják..
Ugyanis a láncot mindenképpen bontanod kell. Ehhez kell láncbontó. A fogassort le kell szedni, ehhez szintén specko szerszám kell.
Ha mindent leszedtél összerakni is egyszerû. kell venni direkt erre a célra kitalált hézagolókat, amely a kazettás agyat annyira kitölti, hogy az egy fogaskereket fel tudd tenni. De a fogassor záró menetes részére szükség van. Ezzel a kerék kész.
A további ss, dologhoz, már csak egy új lánc kell, ha a váz csúszó papucsos. Lerövidíted a láncot kb olyanra, hogyha a kereket berakod feszes legyen. A csúszó papucs miatt, ha húzod a kereket, feszül a lánc. Fontos, hogy feszes legyen ugyanis ha nem az mindig le fog esni..
Ha a váz nem csúszó papucsos, akkor úgynevezett singulátor kel, ami majdnem úgy néz ki mint egy váltó, ezt abba a fülbe is kell berakni, ez végzi a dolgát.
Ha az árakat nézzük:
Ez a singuláor kb 4000ft
a lánc kb szintén 4000-5000ft
A hézagolók kb 2000ft
Természetesen ha csúszópapucsos a singulátor ára ugrik..
Remélem mindent leírtam..
Downhill!!
Elmondod neki a problémád, és mit szeretnél, õ meg majd javasol valamit😊
Agyat nem kell cserélni szerintem, csak egy átalakító kell SS-re.
Ha csúszópapucs akkor csak egy rövidebb lánc kell, ha ejtõ, akkor meg egy láncfeszítõ. Plussz ugye a fogaskerék.
Szerintem ez egy 20as alatt lesz bõven, munkadíjjal is😊 Fõleg, ha eladod a váltót😊
Kérdésem lenne, remélem találok rá választ mert nem igazán értek a kerékpár szereléshez. Nos:
-Adott egy Polar X Table Top bringa. Röviden: Nincs szükségem a váltóra , ha le akarom szerelni mindenképpen csináltassam szakszervízben? gondolom ha már Singlespeed-es lesz a bringa akkor uj csapágy is kell amit szintén nemtudok mifélét, vagy csak toljam be mondjam meg hogy ,hogy m ia helyzet és bizzam magam a szakemberre?. abban reménykedek árban 20k alatt meguszom a dolgot.
Remélem érthetõen fogalmaztam. Üdv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A kérdés pedig az lenne, hogy van itt olyan aki már rendelt kerékpárt külföldrõl?
Kb semmi értelme.. Nem használom, szóval szeretném eladni.. Van a Dh bicó, meg egy országúti õk ketten elegek..
Szóval ha szeretnétek egy jó bicót szerintem olcsón ime:😄
Downhill!!
Downhill!!
Az ára irányár, kb 130 at szeretnék érte.. Ha érdekel írj!
Downhill!!
Kössz a linket!

Magyarul országútit szeretnél? Vagy fixit, esetleg singlespeed?
Elõször azt kellene tudnunk, hogy milyen magas vagy, mekkora váz lenne jó neked.
Több,mint egy éve hogy eladtam a Polarist és bizony nagyon kezd hiányozni a bringázás. (pláne most,hogy lassan jön a jó idõ)
Bringaépítésen gondolkozok (egyben nincs annyi pénzem,hogy tudjak venni egy komplett gépet). Nos,elõször is váz kéne. Egy igazi futkorászós,hasítós,aszfalt harcos gépet akarok építeni.Tudnátok ehhez nekem ajánlani egy vázat? Mondjuk max. 25k körül. Egyelõre azt se tudom,hogy melyik webáruházban nézegelõdjek így kapásból testbike bolhán és bikemagon keresgettem,de annyi minden új dolog jelent meg ez az 1 év alatt,hogy nekem szinte minden új. Használttól sem óckodnék 😊
Még új vagyok itt a topicban. <#wave>#wave> Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e segíteni kerékpár választás terén?
Ezt néztem ki: http://www.bicyclewebshop.com/?760,gepida-asgard-2010
A nyáron Erdélybe megyünk biciklitúrára, jó lenne ha egy ilyen út nem lenne megterhelõ számára (tavaly egy kb 8 éves teszkóbringával vágtam neki, hát elég kalandos túra lett belõle <#circling>#circling>), de egyébként nagyrészt városi használatra kellene. Szerintetek megfelelõ bicikli ez ár/minõség arányban?
Haverom új bringát szeretne, városba és terepre is azért. Szóval valami XC szerût kellene összepakolni. Néhány alkatrész van elfekvõben, mint pl. fék, lánc, nyereg, kormány, stb. Ebbõl következõen építve lesz.
Mivel sok pénz nincs rá, ezért szeretnék valami ajánlatot kérni váz ügyben. 20, max 25ezer lenne rá.