22335
11330766891279474906.jpg
  • ps7a
    Ez biztos kamu, nézem már két perce és egyik sem esett el

• pxxl
    fúdesokanvannak :DDDD
  • pajti
  • greg benz
    Mármint micsodát?
  • tomsolo
    nem kapkodja el
  • greg benz
    Elég érdekes elgondolás
  • pxxl
    gaytest :D +18
  • Hecker007
    azért van 1-2 olyan kedves autós aki a házilag bebarkácsolt xenon fényszórójával kiégeti az ember szemét
  • ps7a
    Most jöttem meg egy esti karikából. Jól ismert úton és nem mondanám, hogy nagy sebességgel, de most igen jól jött volna egy ilyen lámpa.

Rainbow15 - ha nincs világítás egy úton és szembe jön egy autó, még refi nélkül is világít annyira, hogy amíg el nem hagy, éppen csak látod az utat.
    Persze nem az a lényeg, hogy egy ilyen fotonágyúval megsemmisítsük a másik retináját. :)
  • RelakS
    Há jáj, hát eztet hogy lehetne mán rájuk fogni, hát ez tisztá rászizmus, dikmá...

Hogyhogy nem lepődtem meg? :( Pedig ezek is lehetnének akár rendes emberek is.
  • repvez
    én már nem akarok kockáztatni, minig lássak mindent amit kell, elég egy kátyú vagy egy faág 20as temponál is és kész a baj
  • Roger6
    Mondjuk ha nem mész 50-el éjszaka lejtőn, nem fogsz ottmaradni ám.
  • Rainbow15
    Szerintem a sima olcsó nagy fényerejű LED-es lámpák jobban idegesítik az autósokat. Az vakító, cserébe nem világít meg semmit.

Ez gondolom nem vakít. Mint ahogy az autó fényszórójától sem vakulsz meg.
  • repvez
    Mert egyszer majdnem ottmaradtam egy lejtö alján mert a lámpa 3 méterre viláditott csak és az egy 50 es temponál nem épp szerencsés ha egy éles jobbos jön !
    És az se elhanyagolható hogy ezt fejlámpaként is használhatom melóban.
  • Knabb
    Visszavágni a refiző autósoknok :DDD
  • Roger6
    Szabad kérdeznem, hogy miért kell ilyen erős lámpa?
  • greg benz
    Dealextreme-ről nyugodtan rendelhetsz, én már többször is rendeltem tőlük, mindig gond nélkül megjött a cucc. Sajnos a postázás nem túl gyors (3-4 hét), cserébe viszont mindent ingyen küldenek :)
  • ps7a
    Elméletileg ez ugyan az:
  • pauly
    Sokan szoktak rendelni erről az oldalról,sztem megbízható,csak a szállítás az ha jól tudom több hétbe is beletelik.
    Amúgy esetleg URL=http://forum.bikemag.hu/altalanos-technikai-forum-12/latni-latszani-13/index329.html]itt[/URL] is megkérdezheted,itt sokszor volt már szó hasonló lámpákról a dx.com-al kapcsolatban,biztos tudnak segíteni.
  • repvez
    Kérdeznék olyat, hogy ki mit tud ezekről a lámpákról?:
    Cree t6 xml

Mennyire lehet hinni a ráirt lumenre? Csak mert ebayon és itt is ugyan az a lámpa fenn van több fajta lumen értékkel is, ez csak reklámfogás vagy mivel térnek el egymástól.
    Tudom, hogy ez a magicsine lámpa koppintása,de egy hagyományos lámpához képest mennyire világit jól?Jó lenne vaami viszonyitási alapot találni amivel ez a lumen érték szemléletesebb lenne.
    Egyébiránt mennyire éri meg egy ilyen lámpa és ez a webshop mennyire megbizható ?Rendelt már valaki innen?
    Esetleg milyen más lámpát ajánlanátok hasonló árban ami nagyon jól világít és akkumlátoros ,mert az elem eléggé macera mindig akkor merül le mikor nem kéne.és elég drága.
  • greg benz
  • greg benz

• pxxl

• Aquir
    "Közel sem voltak ott", mégis pont valahogy őket szúrták ki :)
  • Rainbow15
    A hazudás az megy... :)
  • ps7a
    A búcsúban lőtték két pálcáról
  • Aquir
  • Hurki
    Én ma vettem ilyet 5500 hufba, ez lesz a téli kesztyűm is :D Van pár saját márkás cuccuk, eddig maximálisan megvagyok velük elégedve.
  • ps7a
    Ne rakjatok ki ilyeneket, mert már így is alig bírom ki tavaszig, amikor tudok venni egy normális bringát :D
  • gercse
    Frankón megcsinálták igen, nem csak hipp hopp összedobott cucc.
  • Blum
    Totalis elmebeteg ez az ember :D
  • greg benz
    Baromira összerakták amúgy a videót, a zene is nagyon ott van, meg persze a látvány is :) Eddig ez a videó volt a no.1 nálam:

De asszem most vetélytársra akadt :)
  • greg benz
    Basszus most akartam berakni :) Nagyon kemény!
  • Mark007
    Köszi, erre voltam kiváncsi:)
    Egyelőre még gondolkodom, hogy xt, vagy sram x5..:/
  • gercse
  • ps7a
    Az Aldi is készül a sportos hidegre :)
    Vasárnap, megyek is, jól meglesem milyen az a kesztyű/sapka :P
  • gordon 24
    Ugy van igen.. Tehát nem úgy mint a shimanoé. A Hüvelyk ujjaddal váltasz fel és le is. Az alsó tolja fel, a felső vált le..

Nagyon pontos, szerintem baromi jó cucc. Én nekem volt shimano váltom azzal nem voltam meg elégedve.

Nekem egy nagyon pici pontatlanság van benne, de ez azért, mert az Intense nagyon hosszú, és nincsen szabadon sehol a bovden, végig házban kell mennie. Ezért nem 100% hanem csak 99%..

De mondom nagyon fasza. Nem cserélném semmire esetleg jobb sramra:)

Más?:))
  • Mark007
    Hmm..Ez tetszik, csak a 10ezer feletti ár már húzós(2db-ra értve).
    De ha lesz rá keret, akkor ez lesz:) Esetleg valami olcsóbbal van tapasztalat?
  • Mark007
    Mi a különbség?:)
    Szóval. Hogyan váltassz? Hüvelykujjadnál van 2 db kar, egyik fel, másik le?
    Én is attól félek, hogy shimano után nem fogom tudni megszokni.:/
  • gordon 24
    Én nekem x5 van.. Mit szeretnél tudni?