Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem feltétlenül kell leszedni mindent. Én anno benzint használtam tisztításra,fogkefével átpucoltam az egészet,hagytam megszáradni és utána TF2-vel befújtam. (De azt is csak módjával!)

WD40-et kenésre nem! használjuk!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mi is voltunk nyáron körúton, nagyon-nagyon frankó volt, alig várom hogy ismét mehessünk!

Muttley
ALAPOS TISZTÍTÁS

váltók, fogaskoszorú, hajtómû
benzin, brigeciol, mi?
mindenképp le kell szedni + áztatni, fogkefézni v. ugyanez jó úgyis is, ha nem szedem szét?
a wd-40 hamar elpárolog, mivel adjak újra kenést a váltómûveknek?
ha nem csináltam még ilyet, merjek nekikezdeni v. vigyem el inkább szakemberhez?

Just do it :)

Balatonkör /2011.09.12-16./ két részben, a bringakörút nyomvonalára fókuszálva:

Jó hosszú,úgyhogy lehet jókat szunyókálni alatta.

Van slideshow
is:

Itt a balatoni szezon,tessék menni,a víz is már majdnem 5 fokos.

http://cobranco.hu/

Kurvajó 😊))) Egy haveromnak van, csak az a baja vele, hogy lehetne tárcsafékes is. 😊) Viszont nem tom milyen a felszereltsége. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Na ki milyen színkombót ajánl leendõ ss csodámhoz? Ezüst felni az fix,fekete külsõvel; váz és villa színén vacilálok

ps7a
Tudnátok errõl a bringáról véleményt mondani?
Link
Köszi!

greg benz
Ahol van ott meg 90%-ban nincs benne köszönet...

😄😄
legalább van kerékpárút, sok helyen az sincsen 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A nagysikerû Kerékpárút Nyíregyháza módra szerzõjének új megosztása:

Itt pontosan kinek van elsõbbsége? Az autósnak, vagy a kerékpárosnak? 😊
greg benz
Bezony😊

És végre összeállhat az új vas (alu😄)<#eplus2>

pajti
Ez gyors volt 😄 Jó árért ment el?

greg benz
Elkelt, sorry 😊

pajti
404 <#fejvakaras>

greg benz
Sziasztok!

Eladó a jó öreg Bianchi, ha valakit esetleg érdekelne😊

Bianchi

SrAta
válaszoltam😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

pajti

<#szomoru1>

pm ment

SrAta
Ez attól függ milyen hajtómûrõl van szó??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Sziasztok,használtan vennék hajtómûvet,de csavarok nem járnak hozzá,ezek a csavarok szabványméretek; tehát tudok egy boltban venni hozzá pótcsavarokat? elõre is köszönöm a válaszokat!

greg benz
Alap<#eplus2>

Hunter of Deer
Jó kis bringa! a csaj is jár hozzá? 😛

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ps7a
Ez a jó profilom 😊

Haver gépe szerviz után 😊
Még kell rá egy nagy mosás, de 20 évig a pincében állt 😞
greg benz
<#hawaii><#hawaii>

moar

greg benz
Jól teszed😊 Elküldtem az elérhetõségüket privátban

a hátsó kerekén*

Hát mivel egy régi csepelbõl akarok singlespeedet csinálni,racsnit kéne cserélni hátsó keréket illetve középcsapágyat,valószínûleg meglátogatom akkor matuzmastert vmikor a jövõben!

greg benz
Konkrétan kerüld az összeset, én már sajnos megtanultam, itt a környéken többnél is voltam és kivétel nélkül savanyú szájízzel távoztam😊 Matuz az egyetlen akihez visszajáró vendég vagyok (mondjuk inkább már törzsvásárló), neki nem is igazán üzlete van, a háza udvarában egy melléképületben szerelget két másik arccal, de velem mindig korrektek voltak, és mindig elégedett voltam azzal amit náluk vettem, vagy szereltettem. Legutóbb pl beestem hozzá egy kerékkel amiben csapágyat kellett cserélni, ott azonnal megcsinálta nekem. Máshol talán 3 nap múlva mehettem volna érte😊 Most egyébként egy vázat veszek tõle, holnap hozom el:

Ha szeretnéd szívesen megadom a címüket ill tel.számukat privátban

Tudnék 5ezer ft-ért royal hajtást azért kérdeztem,megszerelni magamnak hát megpróbálom,tényleg mik a véleményeid a IV kerületi szervízekrõl? Mit kerüljek vagy mit ajánlanál?

greg benz
Ja és ha nem tudod magadnak szerelni akkor még jön rá persze a szervíz díja

greg benz
Nem zavar szerintem senkit és nem hülye kérdések..ezért van a fórum😄
Hát szerintem egy négyszöges középcsapágyat újat kapsz max 2-3ezerért és akkor az már nem noname (pl michet anno 2000valamennyiért vettem), a hajtómû az a drágábbik része, a csepel hajtómûveknek itt láthatod az árát: katt

Bocsánat itt a sok hülye kérdésemért,mennyibe kerül kicserélni ezt egy maibbra,amire már egy csepel royal hajtást rátudok tenni ami nem ékes hanem nemtudom jól mondom e négyszögletes?

greg benz
Hát az ékes így néz ki, szóval elég könnyû kiszûrni

Meglehet állapítani egy hajtásról,hogy az ékes vagy rendes egy kép alapján a hajtókarról?

greg benz
Én pont ma adtam el a pözsó vázam 😄

greg benz
Ja hát akkor az nem ma volt😊

Mark007
Hát, vagy várj, és hátha mázlid lesz, vagy áldozz rá egy kicsivel többet😄
Én 3 vázat vettem, mire meglett a mostani pözsó. De ez is csak 3-4 hónap után, mikor már szinte letettem róla.

Csepel Royal váz 24ezerért sok?😊

Még a Cube elõtt láttam képet itt sg-n róla és rá pár napra a Plázánál!

greg benz
Hát egy ideje már nem azzal járok, hanem a Cube-al, attól függ mikor láttál 😊

Á nem hiszem,hogy azt megengedhetném magamnak,csak egy ilyen városba bejárós biciklinek építeném,egyébként láttalak már vele a DunaPlázánál,feltéve ha az te voltál 😊)

greg benz
Szia!

Nekem most fog eladóvá válni egy Bianchi vázam, mondjuk 57es..

Sziasztok rég óta fixi/ss építésen töröm a fejem,amihez egy régi országúti kerékpárt szeretnék vásárolni,2 hete minden hírdetésiportált megnézek szinte semmi sikerrel...
Úgyhogy itt is bepróbálkozom,nem porosodik valakinél Budapesten egy régi Puch,Favorit,Toscana vagy vmi egyéb 53-55 vázméretig egy régi országúti? Elõre is megköszönném a segítséget!

ps7a
😄 Sejtettem.
Egyik ismerõsöm erre azt mondta h megéri, mert 5 év gari van a vázra meg 2 a teleszkópra:
http://www.decathlon.co.hu/HU/rockrider-5-1-c1-2011-181248528/

Igazából csak azt nem tudom, hogy konkrétan mire kéne figyelni használt bringánál. Illetve megéri-e egyáltalán használtban gondolkodni?
Saját véleményem szerint egy 1-2 éves bringának nem sok baja lehet, ha azt írják a hirdetésben, hogy menetkész stb...

Mark007
NE!😄
Nem éri meg, túl van árazva..

Köszi az infót!

Mi a véleményetek a Decathlonos ill Hervis-es bringákról?
fecska
Testbike Bolha, Bikemag Apró, vagy Pinkbike BuySell 😊

Sziasztok!

A guglibácsi nagyon jó barátom, de érdekelne néhány vélemény, mit is érdemes nézni, ha pl vaterán és egyéb helyeken nézek bringát.
Illetve, milyen oldalakat javasolnátok vásárlás ügyében 😊
Leginkább városban használnám a szekeret, viszont nem szoktam kímélni, ha úgy adódik 😄 Tehár városi tökön babon bringára gondoltam.

Köszi a segítséget elõre is 😊
Máté94
Valószínûleg elkopott a hajtómû vagy a fogaskoszorú.
RelakS
Nna, szakértsetek meg egy kicsit.
Ugrál a lánc a gépen. Nem ugrik le a fogaskerékrõl, csak néha mintha egy fogat átugrana.
Ránézésre a váltó vonalban van a lánckerekekkel, és ha csak szabadon tekerem, akkor mintha elmaradna az ugrálás.
Tisztességesen kéne beállítani a váltót, vagy esedékes a lánc csere? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE