Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WD40-et kenésre nem! használjuk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
váltók, fogaskoszorú, hajtómû
benzin, brigeciol, mi?
mindenképp le kell szedni + áztatni, fogkefézni v. ugyanez jó úgyis is, ha nem szedem szét?
a wd-40 hamar elpárolog, mivel adjak újra kenést a váltómûveknek?
ha nem csináltam még ilyet, merjek nekikezdeni v. vigyem el inkább szakemberhez?
Just do it :)
Jó hosszú,úgyhogy lehet jókat szunyókálni alatta.
Van slideshow
is:
Itt a balatoni szezon,tessék menni,a víz is már majdnem 5 fokos.
http://cobranco.hu/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
legalább van kerékpárút, sok helyen az sincsen 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Itt pontosan kinek van elsõbbsége? Az autósnak, vagy a kerékpárosnak? 😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Még kell rá egy nagy mosás, de 20 évig a pincében állt 😞

Ha szeretnéd szívesen megadom a címüket ill tel.számukat privátban
Hát szerintem egy négyszöges középcsapágyat újat kapsz max 2-3ezerért és akkor az már nem noname (pl michet anno 2000valamennyiért vettem), a hajtómû az a drágábbik része, a csepel hajtómûveknek itt láthatod az árát: katt
Én 3 vázat vettem, mire meglett a mostani pözsó. De ez is csak 3-4 hónap után, mikor már szinte letettem róla.
Csepel Royal váz 24ezerért sok?😊
Úgyhogy itt is bepróbálkozom,nem porosodik valakinél Budapesten egy régi Puch,Favorit,Toscana vagy vmi egyéb 53-55 vázméretig egy régi országúti? Elõre is megköszönném a segítséget!
Egyik ismerõsöm erre azt mondta h megéri, mert 5 év gari van a vázra meg 2 a teleszkópra:
http://www.decathlon.co.hu/HU/rockrider-5-1-c1-2011-181248528/
Igazából csak azt nem tudom, hogy konkrétan mire kéne figyelni használt bringánál. Illetve megéri-e egyáltalán használtban gondolkodni?
Saját véleményem szerint egy 1-2 éves bringának nem sok baja lehet, ha azt írják a hirdetésben, hogy menetkész stb...
Mi a véleményetek a Decathlonos ill Hervis-es bringákról?
A guglibácsi nagyon jó barátom, de érdekelne néhány vélemény, mit is érdemes nézni, ha pl vaterán és egyéb helyeken nézek bringát.
Illetve, milyen oldalakat javasolnátok vásárlás ügyében 😊
Leginkább városban használnám a szekeret, viszont nem szoktam kímélni, ha úgy adódik 😄 Tehár városi tökön babon bringára gondoltam.
Köszi a segítséget elõre is 😊
Ugrál a lánc a gépen. Nem ugrik le a fogaskerékrõl, csak néha mintha egy fogat átugrana.
Ránézésre a váltó vonalban van a lánckerekekkel, és ha csak szabadon tekerem, akkor mintha elmaradna az ugrálás.
Tisztességesen kéne beállítani a váltót, vagy esedékes a lánc csere? O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE