Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az enyém egy aubisque, épp ma készült el. Ha valakinek van tapasztalata és tudja hol lehetne jó minõségû peugeot matricát venni rá azt megköszönném.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Én ma vettem egyet a Norautónál, de a leírás alapján felszerelve elég kreténül néz ki...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bemegyek a szervizbe valamelyik nap, csak nem szeretném hetekre otthagyni, most aktív használatba van 😊 A bükkben jókat lehet tekerni 😊))
Mielobb gurulj be vele egy szervizbe es nezesd meg.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egy 2004-es Specialized Stumpjumper megér 250.000Ft, ha a következõ dolgok újak rajta:
-Rock Shox Tora villa
-Mavic felnik
-Mavic agyak
-Fox (nemtudom milyen típusú rugós tag) Lock-olható
-Shimano XTR váltó Deore valtókarok
-Truvativ Hussefelt kormány és hajtás
Ilyesmi:
sikerült használható állapotba hoznom a bringám
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Felkerültek a hivatalos Specialized Maraton 2012 pályafotók.
(Egyelõre csak a közép-, és hosszútávról.)
hefi
cserés az egész vagy még meg lehet menteni? nem látom hogy csak az elejét zúzták e szét vagy beljebb is.
de aztán ez még ott is kotyog elég rendesen ahol váz meg hátsó villa össze van fogatva. szval van baja...
All hail the double x!
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Ugyebár az utca az mégse pálya, sokat szopkodnék velük vagy túlélhetõ?
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
jah jólvan nem nagy tétel 😊 akkor "elgurulok" egy szerelõ felé itt van nem messze. így nem akarok szenvedni vele hazáig. toljam ki a hévhez, 5km. leszállok aztán megint tolhatom 5km-t 😄 jobb lenne tekerni 😊
vagy valaki esetleg a 14kerben stefánia út közelében hozhat 2 csavart (meg szerszámot) öccázé' 😄DD
All hail the double x!
All hail the double x!
gyors amatõr kérdés 😄
haver vett egy bicajt, én vettem át, de az eladó elfelejtette említeni, hogy nincs bennt a hajtómû tengely csavar. grat...na mind1 😄
a kérdés az hogy ez egy sima 8as(?) csavar csak? mert le kéne küldenem a bicajt vidékre, és legalább addig legyen összerakva 😄
bár ahogy látom nem nagy tételrõl van szó amúgy.
All hail the double x!
Segítségeteket kérném. Vásárlás elõtt vagyok, cross/treking kategóriában olyan 300.000 tetõvel.
Mit ajánlanátok? A bükkbe lakok, 90%ban aszfalton mennék. kb 172 magas 72 nehéz...😊
köszönöm
Van egy Katarga Milwaukee kerékpárom, ilyen:
http://static.testbike.hu/images/prpic/Katarga-Milwaukee-200..
Csak az enyém fekete. Kicsit fapadosnak érzem már a sok cruiser meg többszázezres mountain bike között, szeretném kicsit feldobni, hogy jobban nézzek ki. Tudtok tippeket adni? Pl valami új kereket és egy másik gumit is akarok rá, ami nem ez a terep vagy nem tudom miylen fajta, hanem a sima felületû, sajnos nem tudom hogy nevezik 😊 Olyan 20-30 ezer forintig kéne max alkatrész.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Na akkor egy másik kérdés 😊
A kazettás agyakba be van építve a racsni már?Tehát nem a fogaskoszorún van a racsni mint a meneteseknél?
Ugyanis ha vennék egy ilyen agyat,akkor erre pl csak simán rá tudok tenni egy ilyen fogaskereket? És akkor ez már így racsnis lenne? Persze hézagolóval gondoltam,mert csak egy fogaskereket akarok rárakni...
Köszi!

Pedál között van valami ideális távolság?vagy mindenkinek más jó?Mert van egy egysebis hajtómûvem,és szeretnék monoblokkot venni hozzá,viszont nem tudom hogy milyen tengelyhosszút kellene venni hozzá.Vagy egyszerûen szemre nézzem meg hogy kb hol kéne lennie a pedálnak és kész?
Köszi!