Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
amùgy kb mennyi lenne a reális ár érte?

All hail the double x!

pxxl
sürgõsen eladò haveri alapon 😊

All hail the double x!

mondjuk nincsenek rajta nagyon komoly cuccok, de azért 70 szerintem kevés érte.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ez lopott, hogy csak 70e Ft?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

pxxl
Csa!

ez a bicaj megér 70et? 😊

Váz: Magellan PolarX FS (nincs repedve/horpadva)
Villa: Manitou Black Comp (nincs repedve, nem ereszt, nem karcos, DOBOZZAL)
Rugóstag: Fox Vanilla (teljesen új)
Kormány/stucni/hajtókar: Truvativ Husselfelt (használatból adódoan enyhén kopott)
Ülés: Funn Big Grab
Felni: Sun Ditch Witch (elöl-hátul)
Agyak: Novatech (elöl-hátul) - single speed
Küllö: DT 2-es
Fékek: 160-as tárcsás, Hayes 9 (2008) hidraulikus

ty

All hail the double x!

pajti

<#finom>

Cannondelnek vannak fasza 29erei egeszen emberi arban.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sziasztok!

Szerintetek is legalább olyan fontos a jó, megbízható bringa bolt vagy szerviz, mint a termék ami vesztek?

A TestBike-on a kerékpáros termékek mellett már kerékpár üzletekrõl és webshopokról is lehet véleményeket olvasni vagy megosztani!

Írjátok le miért jártok leggyakrabban a kedvenc bringaboltotokba, így segítve a többi vásárlás vagy szervizelés elõtt álló kerékpárost!

Kerékpár üzlet vélemények >>
Legfrissebb kerékpárbolt vélemények >>

hefi
Mark007
Tud valaki valamit 29er-ekrõl? Mennyire elérhetõ normális árban?

Hecker007
Köszi a választ, idõközben kiderült hogy a lánc nyúlt meg, ma meg el is szakadt 😞 De legalább a lánc kevesebbe van mint egy váltó 😄
7 sebességes váltóhoz milyen Shimano láncot vegyek? EZ? vagy láncból mindegy a márka csak 7 sebességeshez legyen jó?

Shep
Még gyalog is meggondolnám, 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

“Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi hülyeség, bár az elsõben nem vagyok egészen biztos.” (Albert Einstein) 😊

pxxl
jó kis túra lehetett 😊

All hail the double x!

Kicseréltettem ma a hátsó fogaskoszorút és a láncot, mindkettõ új, Azonban furcsa hangot hallok tekerés közben. Hasonló ,mint mikor a váltó rosszul van beállítva és a reszelnek a fogak mindig , mikor a lánc hozzájuk ér. Az lenne a kérdésem ,hogy ez normális és bekopik majd?

Shep
Simán lehet, hogy ebben a hülye melegben kicsit megnyúlott a bovden és ez pont elég volt ahhoz, hogy elkezdjen szórakozni, persze így látatlanban elég nehéz ezt megmondani. Amúgy nekem is ilyen váltóm van és szeret rakoncátlankodni de általában némi utánállítás megoldja a dolgot. Úgyhogy szerintem biztos nem a váltó ment szét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley
Kis segítség, info kellene

6 éves a kerékpár, 1.5 hónapja volt nagy szervizen
tegnapról mára a hátsó Deore LX váltó (fékváltókaros a kerékpár)
elkezdett pontatlanul váltani, azaz NEM váltani
fogaskoszorú új, lánc új, elsõ lánctányérok újak
mi lehet a gond?

- elállítódott a váltó? - szakember állítsa be?
- a váltó nem kap kenést vmiért és beállt így a bovden pontatlanul húzza be?
- megnyúlt a bovden és újra kell bovdenezni?
- besz.rt váltó? - új váltó kell?

szervizbe már csak akkor viszem, ha tudom, h konkrétan mi a baj
ha a szervizen múlik kicserélik az egész biciklit, anyámmal együtt, csak hogy legyen bevételük

köszi elõre is a segítséget, srácok 😊

Just do it :)

pxxl
ezt kerestem, de csak ósön meg teszkóig jutottam. mondjuk ósön mellett ott a decathlon is... 😄 na majd benézek ha arra járok 😊

All hail the double x!

Az mar egy viszonylag ertelmes darab 😊

pxxl
igen, bicajoknál a szelepsapka is olyan volt, hogy ha megfordítottad, akkor azzal ki lehetett csavarni a belsejét 😊

Nekem viszont 12"es belsõ kellene (honnan lehetne valami occót), vagy esetleg valami házi praktika, amivel befoltozhatom a kölyök bicaján a belsõt. Ötletek? 😊 bár ilyen melegben amúgy sem vinném ki az utcára... 😄

All hail the double x!

Errõl nem oly régen beszélgettem valakivel, merthogy észrevettük a bringám szerelgetésénél, h a szelepemben a belsõ zárószelep meglazult és lassan ereszt.
Õ azt mesélte, h anno régen lehetett venni újat és be lehetett csavarni, még autóknál is (ha jól emléxem), de ma már nem foglalkoznak vele és az egész gumibelsõt cserélik. Ilyen a mi fene nagy jólétünk...

Örm
Kicsit nézegettem a boltokat és felemeltem a költségvetést 70 000ft-ra. Ezt néztem ki Gepida - Mundo. Errõl milyen véleményed van?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Mifelenk egy kerekparboltban 60-70-rol indulnak az ertelmes darabok. (Magellan,Gepida,Sprint)

Ha Shimano valtokarjaid vannak,Shimano fogsorral,akkor a SRAM sajnos szoba sem johet. Egyszeruen lehetetlen osszehangolni oket.

Hecker007
köszi!
Sram-mal mi a helyzet?

Örm
Köszönöm szépen! Budapesten lakom. Használható MTB-k legkevesebb milyen áron futnak?

Amugy nem tudom hova valosi vagy,de javaslom latogass el egy kerekparboltba. (Nem tescoba,obiba..)

Ez esetben en a helyedben egy cross gepet valasztanek. A nagyobb kereknek hala jobban lehet vele haladni,konnyebben megy at a bukkanokon,jobb a tapadas,jobb vele maszni.

Azonban ennyi penzert talalni valami ertelmes darabot lehetetlen.

Ez egy egesz korrekt gep,de kicsit tobb mint amennyit irtal.

Örm
Elsõsorban hétvégi használatra kellene, mert hétköznap nincs idõm biciklizni. Teljesen átlagos hasznáaltra kellene elsõsorban betonúton esetleg erdei túrista ütvonalon szeretném használni. Mindenképpen újat szeretnék venni, mert van még üdülési csekkem ami hamarosen lejár.

Shimano Alivio,Deore,SLX

Attol fugg mire szeretned hasznalni.
Ennyi penzert pedig erdemes szetnezni a hasznaltpiacon. Ki lehet fogni ennyiert is egy-egy jo darabot.

Hecker007
XC biciklire milyen váltót érdemes venni?
Merida Matts 10D-m van és a hátsó váltóm elég érdekesen viselkedik terhelés alatt, olyan mintha ugrana, pedig be van állítva rendesen.
Néha erdõben megyek vele, meg földutakon, de fõként aszfalton használom, valami nem túl drága megoldást keresek.

Örm
Köszi! 50-60e ft körül milyen biciklit érdemes venni és hol?

Udv!

Hatarozottan NEM!

Örm
Hello!

Ilyen biciklit érdemes venni Schwinn Csepel - Ranger Fully 24? Teljesen hétköznapi hasznánatra szánnám! Köszönöm a segítséget!

Köszi,jó volt!

Hunter of Deer
<#eljen><#eljen> nagyon jó videó mint mindíg!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Egy hirtelen ötlettõl vezérelt bringás kiruccanás a Szlovák Érchegységbe:

Aki még nem járt erre érdemes kipróbálni,talán kevésbé ismert,de jó helyek.

Jó szórakozást!

http://cobranco.hu/

Enyém is eladó, ha már itt tartunk 😊

Mark007
Tegnapi nap megajándékoztam magam 2db defekttel, egyszerre.
Létezik, hogy a szelep megadja magát? Kátyút sikerült elkapni outival, szóval lényegében örülök, hogy csak defekt(se 8as, se tojás).
Az elsõ kilyukadt, a hátsón nincs lyuk, a szelep nem zár.
Szóval lehet szelepet cserélni valahogy, vagy vehetek megint 2db belsõt?:S

greg benz
Ismét van egy eladó vázszettem, hátha valakit érdekel😊
Katt

greg benz

Aquir
azt a rücskös mindenit😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"A Delta 7 Arantix hegyi kerékpárnál ugyanis aligha találunk könnyebbet." vagy csúnyábbat <#hehe>

greg benz
"Aki olyan bringára vágyik, amelynek a súlya alig haladja meg az 1 kg-t (!)"

Azért ezt pontosítanám, nem olyan bringára hanem max. olyan vázra😊 Jó is lenne 1 kilós bringa 😄 Persze adja magát, hogy mire gondoltak, csak kicsit hülyén sikerült megfogalmazni..

Nem ereznem magam biztonsagban ezen a bringan. :|

pxxl
*-*

Aki olyan bringára vágyik, amelynek a súlya alig haladja meg az 1 kg-t (!), annak nem kell tovább keresgélnie. A Delta 7 Arantix hegyi kerékpárnál ugyanis aligha találunk könnyebbet.

A „pókháló-szerû” váz anyaga a már szabadalmaztatott Iso Truss szénszálból és kevlárból készült. Ennek a kétkerekûnek a legnagyobb erénye talán a súlya, de még meg kell említeni az SRAM és a Shimano alkatrészeket is, amelyekkel be tudjuk szerezni a járgányt.

All hail the double x!

pxxl
ez se az a teszkós minõségi roller ugye? <#idiota><#nevetes1>

All hail the double x!

CodeRed
Ha privátban átdobod az elérhetõségét azt köszönettel veszem.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

greg benz
Van egy srác aki nagyon profin csinál matricákat, ha gondolod megadom az elérhetõségét. A Cube felnijére is õ csinálta a matricákat, meg a coppihoz is legyártotta a teljes gyári garnitúrát az újrafestéshez