22335
-
#19333 Ez nem éppen az mint ami nekem van.
Ebay -
#19332 -
#19331 jobban ráz rajta a kocsi, mint a földön előtte és utána -
#19330 fasza -
Blum #19329 LINK
152Ft maga a termek es 1500 a szallitas -
#19328 Ilyen Shimano-s láncvillavédőt hol lehet amúgy beszerezni? :D -
pauly #19327 Szerintem ha ennyi pénzt szánsz rá,akkor inkább vegyél egy jó kis cross gépet használtan.Vagy 60-70 körül már lehet újonnan is kapni,amik sokkal jobbak mint ez.Főleg hogy most biztos lesznek/vannak jó akciók.Ismerősnek volt ilyen,én nem vennék.Dögnehéz,26-os kerék,szimplafalú felni,szar fék stb. -
#19326 hali,
szeretnek venni egy ILYEN kerekpart.
valakinek van vele tapasztalata? leginkabb aszfaltos uton mennek vele, de erdos reszeket is jarnek mivel vinnem magammal a fotofelszerelesem. mit gondoltok rola? -
#19325 hali épp teló vásárlás előtt állok, a régi Sountour xcm v2-t szeretném lecserélni vmi jóra, leginkább xcre kellene valami olyan ami szépen mozog és nem csillagászati áron van. nézegettem Recon SL telókat de újan kb 70k, szal ha tudtok ajánljatok valamit pls. nemtudom a használt telók mennyire megbízhatóak, főleg ha nem tudom megnézni csak képeket róla.. -
#19324 hajjajj -
Blum #19323 Az aztan csodas -
#19322 a megyeri hidat nem felismerni...azt a csodás szerkezetet :D -
#19321 Nem éppen :) Megyeri-híd -
#19320 Ez a kép nem véletlenül Dunaújváros mellett készült? :P -
#19319 Kicsit utána jártam pedál + cipő akciónak, akit érdekel: Debrecenben, a biketrial boltban lesz körülbelül két hét múlva és talán a chili sportban is. Elég kedvező árak lesznek, szóval, ha éppen vásárlás előtt álltok, ne hagyjátok ki. :) -
Blum #19318 Gyaaa,ma mentem par karikat egy epitett Magellan Antique Crux-al. 2002-es Rock Shox SID teloval es FULL Shimano DX szettel. Hat apam...az GEP! :) -
#19317 -
#19316 Jaja, Itt főleg(Debrecen), ma is 15 fok környékén volt.
Priceless, amikor rövidgatyában tekerek be egyetemre, míg mindenki télikabátban vár a buszra..:D -
#19315 Véégre itt a tavasz :))
-
malison #19314 Üdv.
Szeretnék vásárolni egy országúti kerékpárt (régi Tracking féle kormányosat, nem a lent fogósat) max. 100.000FT-m van rá.
Kérdésem az lenne, hogy ennyi pénzből milyet vegyek ami már jónak számít illetve, hogy hol érdemes megvenni? Sajnos nem nagyon vagyok otthon a boltok ill. webshopok területein, így a segítségeteket kérem!
Előre is köszönöm! -
#19313 Hatalmas köszönet. :) Ha, valaki tud még boltot, azt szívesen elfogadom. :) -
kisbesi #19312 Ilyen volt az intersportban is, northwave cipőhöz kaptál pedált is, ami tök király 20e ft ért, mivel csak a cipő többe kerül. -
#19311 Most a Bringa Butikban van ilyen akció. -
#19310 Épp cipőt és pedált tervezek venni kerékpáromhoz, tud valaki esetleg valami jó akciót valamelyik boltba? Például tavaly volt, itt Debrecenbe a biketrial boltba olyan, hogy ha vettél cipőt, kaptál hozzá egy jó spd pedált, ilyenre gondolok. :) -
#19309 -
cobranco #19308 Üdv mindenkinek!
Hegyikerékpárosok figyelem!
Érdemes kipróbálni a síkvidéki bringázást "örömeit",mi is megtettük:
Útvonal:
Poroszló-Tiszafüred-Tiszaörvény-Tiszaderzs-Abádszalók-Tiszabura-Tiszaroff-Jánositanyák-Tiszasűly-Sajfok-Kisköre-Sarud-Poroszló
Még egy dolog,ha valaki kedvet kap,föltétlenül 40 fokban menjen,úgy az igazi.:))
Jó szórakozást: cobranco -
#19307 Ahogy olvasgattam , tényleg csak ez az opciók maradtak, ez a hátránya az Aheadnek :(
Egyébként tud valaki az olcsóbb kategóriában jófajta telót 100-120-as méretben túrázás, bakonyban, balaton turára stb.
tárcsa és V-fék felfogatással és súlyhoz állitható rúgózással? (85-90kg)
A másik kérdés, hogy milyen pulsusmérőt és orát tudtok ami kompatibilis androidos telefonnal? 5-6k környékén létezik ilyen? -
#19306 "telócső" alatt ugye a villanyakat értetted? Ha az vissza van vágva akkor nem tudsz emelni, két verzió marad. Veszel egy új telót vágatlan nyakkal, vagy veszel egy olyan stucnit aminek állítható a dőlésszöge. -
#19305 köszönöm a tippet, megy a tesztelés :) futásra a micoach meg a runtastic jött be, de bringázásra még meg kell találnom a tutit :) -
#19304 Próbáld ki a google my tracks-et, hátha beválik. -
#19303 Galaxy Ace plus, nem hiszem a legprofibb gps antennával szerelt, de egész jó azért. és a KM állás oda vissza jó volt. elmentettem a vissza út edzést, akkor is két darab 20 körülit láttam, nézegettem ott valamit hogy feltöltöm majd, mire visszamentem a historyba hogy feltöltse addigra levágta az egyik 20 kmt 15 re. pedig tudom hazafelé 19 et mondta a fülemre 1,5 km re az otthonomtól. lényegtelen, a héten a map my ride lesz tesztelve, remélem beválik :)
nyereg témához, abban a cikkben amit linkeltek nekem olvastam, a nyereg újrahúzása se elképzelhetetlen, persze nem irigykedek hogy ehhez kell kárpitost találnod aki elvállalja :( valószínű én bonyolítom túl fejben és könnyebb feladat lesz találni mint elsőre tűnik :) -
#19302 Hát az endomondoval kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy ha nem pontos és stabil a gps vétel akkor lehet eltérés.A sebességeket nekem jól számolja pár tized különbség van a rendes km-óra között. a távolságoknál már vannak eltérések .
A nyeregtémánál Nekem is jó lenne valamit cserélni,mert a jelenleg használt BSD-12 Density nyergem nagyon jó,csak valamiért elkopott az anyaga és megfogja a nadrágomat .Ez ellen lehet valamit ,mert ezen kívűl nagyon bejön a nyereg.és most majd 2x annyia kerül mint mikor vettem :(
Meg ha már le van vágva a telócső méretre, akkor hogyan lehet méreten még magasitani?Mert nekem is alacsonyabban van a kormány mint a nyereg és még emelni is lehetne a nyergen,de ugy már nagyon előre kéne dőlni.
Főleg azért érdekelne,mert ha összejön akkor cserélnék telót és most 120-as van elöl,de lehet elég lenne a 100as is az még 2cm-errel alacsonyabb lenne.
-
#19301 ülés probléma megoldva, állítottunk, kicsit a sínen előrehúztuk, és adtunk neki "hülyegyerek dőlést" alacsonyan van a kormány és most a nyereg orra épp a kormányra néz, ha húznék egy ilyen egyenest. így se a legkényelmesebb ülés, sokat is állt, és a műanyag akkor romlik ugye.
más kérdés, nem is közvetlenül ide, de talán tud valaki itt segíteni. endomondoval mértem ezt a pár nap bringázást, de nagyon gyenge. megyek úton mondja fülemre a 2:30 as tempókat, megállok írja 2:30 körüli átlag, 20KM meg kicsi. bejövök, már csak 15 kmt mutatott meg 3:30 as tempót :D nevetséges az egész. főleg hogy 2 mérést csináltam. és az odaút 15 perccel lassabb volt mint a hazafele út. a hazafele útnak 5 kilómétert amit mondtam ellopta, cserébe lassabb az átlagtempó is. pedig 15 perccel hamarabb hazaértünk, mint odafele :) -
#19300 Sziasztok!
Van egy felesleges új Cree XM-L T6 ledes bringa lámpám.
Olyan, mint ez, csak olcsóbb (10000 forint): http://apro.bikemag.hu/browse/lampa/elso-lampa/cree-xm-l-t6-led-1800-lumen-es-uj-lampa-elado-l138707.html -
#19299 Srácok, nem tudja valaki, hogy shimano rx100-as hátsó agyat honnan lehetne még keríteni? :) -
#19298 Pesten hirtelen kettő ilyet ismerek, az egyik az Alpinbike, a másik a Bringaland.
Alpinbike-nál selle italia nyergekből van választék ill. tesztnyereg, Bringaland-nál pedig Selle SMP, meg talán Fizik. -
#19297 sajnos eddig bármi sport specifikus dolgot akartam venni, mindég felkészültebb voltam az eladóknál :( igen Budapesten biztos vannak spéci üzletek, de nekem az már másik ország :(
igen így lenne reális, hogy odaadják pár napra, hogy kipróbáld, de legtöbb hely biztos nem ilyen.
igen jól értetted a nyereg orra tör úgy érzem lehet nagyon előre ülök, de az is benne van, hogy a kormány alacsonyabban van mint a nyereg és így nagyon előre dőlök. kicsit előre dől a nyereg "csőre" lehet döntök rajta még ha lehet állítani :) -
#19296 Merre van ilyen bolt? Pest?
Eger/Debrecenben próbáltam, mindenhol kiröhögtek, mikor kiakartam próbálni a nyerget, mondván "úgy már nem lehet eladni"... -
#19295 Az sem jó, ha nagyon puha a nyereg, mert akkor hosszabb távon belesüppednek az ülőgumóid, és azért fog fájni a feneked, egyre kényelmetlenebb lesz. Itt egy egész átfogó cikk az ülésekről, talán kicsit közelebb visz az igazsághoz. Viszont ha jól veszem ki az írásodból a nyereg egészen keskeny orr része nyom? Akkor szerintem nagyon elől ülsz a nyergen, az a rész már elvileg nem is igazán kéne érintkezzen veled. A legideálisabb egyébként ha bemész egy komolyabb bringaboltba, beszélsz szakértővel, ajánlani fog neked egy vagy több féle nyerget, és egy X összegű foglaló hagyása mellett elvihetsz belőlük egy tesztpéldányt, így nem ránézésre kell venned nyerget, hanem érdemben is ki tudod próbálni. Én is így vettem a Flite nyergemet, nem volt olcsó de megérte.. sajnos előtte több nyereggel is volt dolgom és kénytelen voltam rájönni, hogy nem éri meg ezen spórolni..egyszer kell venni egy nagyon jó nyerget ami passzol is hozzád, és jó esetben legalább 5-10 évig nem kell újra ezzel foglalkoznod. -