22335
11330766891279474906.jpg
  • sz4bolcs
    végszó: "nyihahahaha"
  • Palinko
    nem fikázni kéne sztem hanem segíteni a szerencsétlenen, ha már magán nem tud... a dobhárgyásra szerintem a szélzaj és abból keletkező nyomás zavarta, bár nekem bent van az mp3 néha kicsit elrontja a zenét de nem vészes :D
  • adam46
    Őőőőőő mitől szakad be a dobhártyája? Olyan sebesen teker, vagy lemaradtam valamiről? Amúgy, az a fejkendő rettentő sokat véd a zaj ellen.
  • RS
  • shaba23 #19369
    Jól mutatott volna a videóban, hogy ha a végén mikor távolodik, taknyol egy nagyot...
  • cobranco
  • sz4bolcs
    :D
  • greg benz
    Azok nem tudnak olvasni, szóval aggodalomra semmi ok.
  • sz4bolcs
    Az ilyet úgy megverném..., remélem magyar politikusaink nem olvassák ezt a cikket.
  • Petka
    Adóztassuk meg a lopást :D
  • adam46
    Cikk tanulsága: Ne lélegezz!! 1 millió dollárt hozna a konyhára 10 év alatt. Szerintem ezt egy év alatt is elérnék, ha nem lopnának. Kíváncsi vagyok a magyar politikusok mikor figyelnek fel rá.
  • ps7a
    Valóban benéztem :P
    Elsőre az ugrott be, abból a szögből :)
  • RS
    amúgy :D
  • Blum
    Ennyi erobol minden gyalogost meglehetne adoztatni...:D
  • pxxl
    Bicikliadó
  • kisbesi
    Rendben, kipróbálom amit mondtatok, hátha segít a tisztítás. Köszi srácok!
  • Mark007
    Egy 180-as tárcsa nem fogja megdobni annyira a fékteljesítményt.
    Én már akkor azt mondom, vegyél egy BB7-et, akár használtan. Aztán még talán árban is majdnem ugyanott vagy, mint egy új tárcsával. Azzal tuti nem lesz panaszod:)

Persze egy fékpofa csiszolás/tárcsa tisztítás is hátha segít:)
  • kisbesi
    Nem eredeti fékbetét van benne, szóval nem a legrosszabb fajta. Szervizbe állították be, meg aztán is mm pontosan be tudom állítani, talán azzal sincs probléma. Tárcsát mostanában igaz, hogy nem pucoltam.
    Shimano BR-M416
  • Blum
    Elso korben ertelmes fekbetekekkel probalnam meg a dolgot,aztan rendesen beallitani a feket es megpucolni a tarcsat.

Pontosan milyen fekrol van amugy szo?
  • kisbesi
    Bringámon 160mm-es tárcsa van egy mechanikus tárcsafékkel, aminek az ereje nem igazán fele meg az elvárásaimnak.Annyira erősen kell húzni, hogy már 3 bovdent szakítottam el. Az lenne a kérdésem, hogy ha 180mm-es tárcsára cserélem, az mennyivel növeli a fékhatást? Új féket nem akarok venni, mert ha vennék, hidraulikusat, de ahhoz meg váltókarokat is kéne cserélni. Szóval megéri venni valami jobbfajta, nagyobb tárcsát, vagy inkább hagyjam?
  • Mark007
    Esélyes. Vegyél egy rávaló láncot, aztán nem lesz ott gond:)
  • Knabb
    Erre tippelek énis :D Viszont érdekesen feszül/lazul a lánc. Tehát egy kör a pedállal, ilyenkor feszes, mégegykör a pedállal, aztán már egész laza. Tuti szétvan már kopva az egész :DD
  • RS
    A régi gépemen már hajlítottam vissza, utána végül is működött, de a biztonság kedvéért cserés lett.
  • Mark007
    Használt lánc új fogaskerékkel?
    Általában egyszerre illik cserélni a láncot/sort, mivel együtt kopnak össze:)
  • Mark007
    Attól félek, hogy eltöröm valahol :/
  • Hunter of Deer
    erre valaki?
  • Knabb
    Nos én ma cseréltem kereket fixre, és hát olyanom van, hogy miközben hajtok mintha pattogna valami a hajtásba. Nem tudom eldönteni, hogy most azért van, mert többsebis lánc van rajta, vagy még összekell kopnia a dolognak. Valami tanács? A végére járok úgyis, csak remélem tudtok gyorsítani a dolgon kicsit :P
  • RS
    Vagy visszahajlítod, vagy csere :D
  • Mark007
    Bájdövéj, elhajlott hátsóváltó kanállal mit lehet kezdeni? 1-esben beleér a küllőkbe :/
  • Mark007
    Jaja:D
    De mondom, én megértem. Bár ha nekem törné le a tükrömet, akkor lehet nem örülnék, főleg, hogy utána az életben meg nem találod, ki volt az...
  • Blum
    Faterom mondta,hogy amikor anno New Yorkban jart,(90-es evek kozepe) mar akkor tele voltak ilyenekkel az utak. Akkoriban meg nem voltak ilyen toleransak se a rendorok se a forgalom tobbi resztvevoje es eleg gyakran voltak olyanok,hogy elkezdtek oket kergetni de tobbnyire eselyuk sem volt. Ha rendor kapta el az meg a szerencsesebb eset volt mert az max. megbirsagolta de ha epp egy rosszabb kedvu taxist fogott ki,akkor garantalt volt a veres. :D

Mara mar le se szarjak oket -vagyis inkabb megtanultak kezelni a helyzetet-,kutya se szol nekik. Arrol nem beszelve,hogy ok is csak dolgoznak es minnel elobb kell odaerniuk a csomaggal. Hiaba na,az exkluzivitas manapsag elengedhetetlen.
  • Mark007
    Mire felfogja a rendőr, hogy szabálytalan volt, ő már a város másik végén van:)
    Amúgy érdekes helyzet. Félig megértem őket, félig meg bunkó-állatoknak tartom az ilyeneket:D
    Mondjuk amíg kárt nem okoznak, addig minden okés.
    A film meg nagyon jó :)
  • pauly
    Én nem értem hogy ezeket sosem kapják el a rendőrök?Vagy semmi komolyabb büntetést nem kapnak hogy tovább csinálják?
  • RS
  • greg benz
    Elmebeteg fazonok, de kurva jó ez a film! :)

• ToMy_
    Próbáld ki a SportyPAL-t. Van minden platformra, én a WinMobile-ost és az Androidost is használtam, mindkettő hibátlanul működött.

www.sportypal.com
  • greg benz
    Nm :)
  • RS
    Köszi az infót!
  • greg benz
    Neoprén, nagyon jó anyagból van, és végig tépőzáras. 9 dollár 2000 ft, ennyiért kapsz vagy drágábban itthon is minden neoprén védőt, szóval nem tudom mitől számít drágának..

• Blum
    9 dollar? :O

Dafuq? Mibol van ez? :D

Nem shimanosat veszek 300Ft-ert :)