22335
-
#19373 végszó: "nyihahahaha" -
#19372 nem fikázni kéne sztem hanem segíteni a szerencsétlenen, ha már magán nem tud... a dobhárgyásra szerintem a szélzaj és abból keletkező nyomás zavarta, bár nekem bent van az mp3 néha kicsit elrontja a zenét de nem vészes :D -
#19371 Őőőőőő mitől szakad be a dobhártyája? Olyan sebesen teker, vagy lemaradtam valamiről? Amúgy, az a fejkendő rettentő sokat véd a zaj ellen. -
#19370 -
#19369 Jól mutatott volna a videóban, hogy ha a végén mikor távolodik, taknyol egy nagyot... -
cobranco #19368 -
#19367 :D -
#19366 Azok nem tudnak olvasni, szóval aggodalomra semmi ok. -
#19365 Az ilyet úgy megverném..., remélem magyar politikusaink nem olvassák ezt a cikket. -
#19364 Adóztassuk meg a lopást :D -
#19363 Cikk tanulsága: Ne lélegezz!! 1 millió dollárt hozna a konyhára 10 év alatt. Szerintem ezt egy év alatt is elérnék, ha nem lopnának. Kíváncsi vagyok a magyar politikusok mikor figyelnek fel rá. -
#19362 Valóban benéztem :P
Elsőre az ugrott be, abból a szögből :) -
#19361 amúgy :D -
Blum #19360 Ennyi erobol minden gyalogost meglehetne adoztatni...:D -
#19359 Bicikliadó -
kisbesi #19358 Rendben, kipróbálom amit mondtatok, hátha segít a tisztítás. Köszi srácok! -
#19357 Egy 180-as tárcsa nem fogja megdobni annyira a fékteljesítményt.
Én már akkor azt mondom, vegyél egy BB7-et, akár használtan. Aztán még talán árban is majdnem ugyanott vagy, mint egy új tárcsával. Azzal tuti nem lesz panaszod:)
Persze egy fékpofa csiszolás/tárcsa tisztítás is hátha segít:) -
kisbesi #19356 Nem eredeti fékbetét van benne, szóval nem a legrosszabb fajta. Szervizbe állították be, meg aztán is mm pontosan be tudom állítani, talán azzal sincs probléma. Tárcsát mostanában igaz, hogy nem pucoltam.
Shimano BR-M416 -
Blum #19355 Elso korben ertelmes fekbetekekkel probalnam meg a dolgot,aztan rendesen beallitani a feket es megpucolni a tarcsat.
Pontosan milyen fekrol van amugy szo? -
kisbesi #19354 Bringámon 160mm-es tárcsa van egy mechanikus tárcsafékkel, aminek az ereje nem igazán fele meg az elvárásaimnak.Annyira erősen kell húzni, hogy már 3 bovdent szakítottam el. Az lenne a kérdésem, hogy ha 180mm-es tárcsára cserélem, az mennyivel növeli a fékhatást? Új féket nem akarok venni, mert ha vennék, hidraulikusat, de ahhoz meg váltókarokat is kéne cserélni. Szóval megéri venni valami jobbfajta, nagyobb tárcsát, vagy inkább hagyjam? -
#19353 Esélyes. Vegyél egy rávaló láncot, aztán nem lesz ott gond:)
-
Knabb #19352 Erre tippelek énis :D Viszont érdekesen feszül/lazul a lánc. Tehát egy kör a pedállal, ilyenkor feszes, mégegykör a pedállal, aztán már egész laza. Tuti szétvan már kopva az egész :DD -
#19351 A régi gépemen már hajlítottam vissza, utána végül is működött, de a biztonság kedvéért cserés lett. -
#19350 Használt lánc új fogaskerékkel?
Általában egyszerre illik cserélni a láncot/sort, mivel együtt kopnak össze:) -
#19349 Attól félek, hogy eltöröm valahol :/ -
#19348 erre valaki? -
Knabb #19347 Nos én ma cseréltem kereket fixre, és hát olyanom van, hogy miközben hajtok mintha pattogna valami a hajtásba. Nem tudom eldönteni, hogy most azért van, mert többsebis lánc van rajta, vagy még összekell kopnia a dolognak. Valami tanács? A végére járok úgyis, csak remélem tudtok gyorsítani a dolgon kicsit :P -
#19346 Vagy visszahajlítod, vagy csere :D -
#19345 Bájdövéj, elhajlott hátsóváltó kanállal mit lehet kezdeni? 1-esben beleér a küllőkbe :/ -
#19344 Jaja:D
De mondom, én megértem. Bár ha nekem törné le a tükrömet, akkor lehet nem örülnék, főleg, hogy utána az életben meg nem találod, ki volt az... -
Blum #19343 Faterom mondta,hogy amikor anno New Yorkban jart,(90-es evek kozepe) mar akkor tele voltak ilyenekkel az utak. Akkoriban meg nem voltak ilyen toleransak se a rendorok se a forgalom tobbi resztvevoje es eleg gyakran voltak olyanok,hogy elkezdtek oket kergetni de tobbnyire eselyuk sem volt. Ha rendor kapta el az meg a szerencsesebb eset volt mert az max. megbirsagolta de ha epp egy rosszabb kedvu taxist fogott ki,akkor garantalt volt a veres. :D
Mara mar le se szarjak oket -vagyis inkabb megtanultak kezelni a helyzetet-,kutya se szol nekik. Arrol nem beszelve,hogy ok is csak dolgoznak es minnel elobb kell odaerniuk a csomaggal. Hiaba na,az exkluzivitas manapsag elengedhetetlen. -
#19342 Mire felfogja a rendőr, hogy szabálytalan volt, ő már a város másik végén van:)
Amúgy érdekes helyzet. Félig megértem őket, félig meg bunkó-állatoknak tartom az ilyeneket:D
Mondjuk amíg kárt nem okoznak, addig minden okés.
A film meg nagyon jó :) -
pauly #19341 Én nem értem hogy ezeket sosem kapják el a rendőrök?Vagy semmi komolyabb büntetést nem kapnak hogy tovább csinálják? -
#19340 -
#19339 Elmebeteg fazonok, de kurva jó ez a film! :)
-
ToMy_ #19338 Próbáld ki a SportyPAL-t. Van minden platformra, én a WinMobile-ost és az Androidost is használtam, mindkettő hibátlanul működött.
www.sportypal.com
-
#19337 Nm :) -
#19336 Köszi az infót! -
#19335 Neoprén, nagyon jó anyagból van, és végig tépőzáras. 9 dollár 2000 ft, ennyiért kapsz vagy drágábban itthon is minden neoprén védőt, szóval nem tudom mitől számít drágának..
-
Blum #19334 9 dollar? :O
Dafuq? Mibol van ez? :D
Nem shimanosat veszek 300Ft-ert :)