Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom versenybicó vagy valami hasonló.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

pxxl
7bar <#ijedt>

All hail the double x!

Hát igen, én már megfordultam nagyon sok ilyen bringapontos kúton, de egyedül csak a vágány utcaiban vágtak hozzám egy bicikli pumpát, hogy fújjá. Mindenhol csak az a szutyok keréknyomásmérõ van ami jóesetben is max 4bar-ig bír "fújni", mikor az én kerekembe 7bar van alapjáraton. A másik amit tudok ajánlani az a Deákon lévõ bringakút, jófej srácok vannak ott megcsinálgatnak mindent, amihez van eszközük.

Positive Mental Attitude

Hurki
Szép és jó ez az alkalmazás, de tapasztalataim szerint elég légbõl kapottak ezek a bringapontos kiírások. Jártam már olyan kúton, mi ki volt matricázva, hogy hogy várják a bicajost, meg hogy szeretik, erre se krompresszor, se értelmes shop, se wc, akkor mi értelme volt kirakni?

What a feeling? Cycling and beer :D

Aquir
nekem mountain bikeom van, a vastagabb kerékkel együtt mondjuk nem lehet ennyit átfogni az U lakattal így, csak a hátsó keréken belül, de mondjuk a gyõri Árkádnál a tároló olyan hogy ha normálisan teszed oda szinte csak a hátsó kereket zárod oda (mert földközeli) de gondolom attól hogy nem gyorszáras a kerék csak reménykedhetek hogy a váz nélkül nem akarják épp elvinni az elsõ kerekemet, ha csak egy U lakatom van, ami amúgy alig fér el a vázon, örülhetek ha nem ér hozzá az elsõ kerékhez, pedig nem az a nyújtott fajta.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl

All hail the double x!

Egy jó kis applikáció androidra bringásoknak. Töltsétek, tetszeni fog!
Üdv mindenkinek!

Még június elején lenyomtunk egy Balkáni bringatúrát,...sebtiben összedobtam egy "best of"-ot izelitõképpen:

Útvonal:
Zabljak-Durmitor Sedlo/1907m/-Piva Kanyon-Scepan Polje-Foca-Cemerno/1293m/-Gacko-Bileca-Grahovo-Herceg Novi-Risan-Perast-Kotor-Tivat-Budva-Bar-Virpazar-Rijeka Crnojevica-Podgorica-Moraca Kanyon-Crkvine sedlo/1045m/-Kolasin-Mojkovac-Tara Kanyon-Zabljak-Crno Jezero

A vágás kicsit silány,de remélem azért nézhetõ.

Aki nem unja a videózást,egy kis OFF:

Erdélyi gyalogtúra:

http://www.youtube.com/watch?v=qCoTR0swSFo&hd=1

...hátha valakit érdekel...jó szórakozást!

http://cobranco.hu/

Jo filmnek igerkezik,nemsokara bemutatjak az USA-ban 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hunter of Deer
ha mér bringa topik 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

5:51-nel elrontotta a srac is az ugratot es utana a kutya UGYANUGY szarul landolt. 😄

Kutyus jol nyomja! 😊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Magat a biciklit elviszik,de az U-lakatot at nem vagja,akarmilyen fogoval vagy furesszel is probalkozik. Ezert kell valami stabil dologhoz rogziteni.

pxxl
a dizájncuccok mindig drágák 😄

amúgy szerintem ezzel a 2 kerékkel egymás mellett kicsit fura lehet közlekedni 😄

All hail the double x!

Jól látom én az árát, vagy káprázik a szemem? Ennyit szvsz nem ér... 😄
Hurki
Szerintem ez járhatóbb út, és kicsivel rövidebb is.

What a feeling? Cycling and beer :D

pxxl
azért, ha valaki így hagy ott egy gépet, azon lehet akármilyen U lakat akkor is elviszik 😄

All hail the double x!

pxxl
szokták is szeretni az emberek a hídon (járdán) biciklizõ embereket. szerintem ha már oda megy valaki, akkor legalább tolja át a hídon. nem hal bele, és nem kelti a feszkót feleslegesen 😊

All hail the double x!

Bandi 18
Alagútban nem lehet tiltó tábla van kirakva, mondjuk a lánchídon sincs bringaút de a járda eléggé széles, de azért csak ésszel menj nehogy elüss valakit

akyyy
hmm, nem rossz. alagutba nem lehet kerékpárral menni?<#nevetes1>

nem gondoltam volna ovodás koromba, hogy egyszer majd a lánchídon fogok biciklizni <#mf2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandi 18
Én így mentem kb 1 hónapja nem volt vészes eltévedéssel együtt volt 30-35 perc
Rendõrrel nem találkoztam de érdemes azért az alap dolgokat felaggatni

Miert ne vegyunk 500Ft-os zarat,1. lecke

Egy minosegi,komoly U-lakatot nem tudott volna elvagni.
Mellesleg meg a kerekpar gazdaja is jo nagy marha.

akyyy
üdv. holnap hazahozom fehérvárrol a bicajomat mert kell melohoz bejárni.

délibõl vagy kelenföldrõl merre menjek a keletig, hogyne üssék el hitvány életemet a piros 173-asok ?😄

illetve mennyire néznek a yardok ha valami hiányos a bicajon? (csengõt visszateszem, meg majd lámpát rá, de mellény? oldalsó prizma? ezek nincsennek 😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pxxl
ez kamu sztem. mellesleg aki így otthagy egy bicajt, az így járt...

All hail the double x!

pajti

<#boxer><#szomoru1>

pxxl
érdekes 😊

All hail the double x!

greg benz
Sziasztok!

Pár eladó cumó, hátha valakit érdekel:
Katt

pxxl

All hail the double x!

Muttley
most lõttem faszbukról 😊

Just do it :)

sajtkukuc
http://kephost.hu/share-0BB5_4FFAFFBF.html

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

sajtkukuc
Üdv bringások. Én is ismét bringás lettem. Ma vettem egy pegasus Ritchey gépet igaz használtan, de vittem magammal tapasztaltabb cangást, aki ért hozzá. Itt valaki, aki ismeri? Hátha megtudok valamit még róla. Anno '94-ben kaptam a ballagásomra egy használt Matai Bike-ot, azzal a világból kimentem, le sem szálltam róla vagy 5 évig. Aztán megint visszatét a görkori, de a magyar utak úgymond nem nagyon teszik lehetõvé, hogy élvezzek egy nagyobb túrát. Úgyhogy logikusabb volt visszatérni a cangához. Nagyon jónak tûnik, hab könnyû, kb 5-7 évesnek saccolom, de nehéz megítélni. Tervezünk egy túrát vele a Balcsi körül. rakok egy linket a bicikli képérõl, ha sikerül.

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

Muttley
ja, Cateye Velo 8

Muttley
crawl out of one hole into another :/ 😊
vastag kábeles (kerékpárral egy idõs) sebességmérõ a héten TELJESEN megadta magát
az óra maga jó, elem mûködik
az elmúlt 1 évben kontakthibás volt - hol mûködött, hol nem
ha nem mûködött picit egykerékre emeltem, majd a visszahuppanástól újra volt kontakt
a küllõkön lévõ mágnes vonz, kulcscsomót is majdnem megtartja, merõleges a villán lévõ érzékelõvel
érzékelõ tiszta, pormentes
szóval nem tudom, mi van
most már abszolút nem érzékel semmit, csak az idõt mutatja standby üzemmódban
érdemes sz.rozni az esetleges vezetékszakadással ill. egyéb dolgokkal?
vagy új óra, új bekötés?

Muttley
végül oda vittem, ahol vettem a bringát anno
5 perc alatt megoldották
hajtókar felõl jött a ciccegés, de nem meghúzással volt a gond
HANEM, hogy a nem gyári pedál az idõ során "kijáródott"
kitekerte - tett mind2 oldalra 1-1 alátétet - visszatekerte a pedálokat - irgalmatlanul meghúzta - próbakör
pusztító erõvel megtekertem - voila, megszûnt a ciccegés 😊

Rezsoo1, thx 4 the assist 😊

Bandi 18
Sziasztok

Elhagytam a stoplim egyik csavarát (PD-M520-as pedál). Nem tudna valaki adni nekem egyet ha van esetleg felesleges ? Kifizetném természetesen. Tiszaújvárosban lakom.

pxxl
passzolom 😄 menj ki nézd meg jó idõ van 😛

All hail the double x!

shaba23
Az tény, de a kisduna fölött is átmegy a 0-ás és ott van kiépítve biciklis/gyalogos út is. Valami ilyesmire lenne szükségem ott is. Nem ismerem csak kocsival az ottani viszonyokat, de most még fel is lett túrva, így pláne nem tudom miket építettek.
pxxl
ugyan nem jártam még arra, a gugli térképen nem látszik rendesen, de tekintve, hogy az M0 egy autóút, nem lehet rajta kerékpározni (pár éve még legalább is így volt)

All hail the double x!

shaba23
Nem tudjátok, hogy a M0-ás hídján (a háros szigeti) át lehet menni biciklivel? Dunaharasztiból mennék Hárosra, de útvonal tervezõvel 32km-es utat akar ebben a melegben😊
Hecker007
próbáld csavarlazítóval befújni az erõsebb mint a wd40, meg a wd az nem is igazán erre való 😊
lehúzó meg nem túl drága én 1500Ft-ért vettem egyett 😄

pajti
<#eljen>

Mark007
Ja, hogy célszerszámmal. Ja, befújtam wd40-el, de szerintem ezen már sokat nem dob a dolog😄

Mark007
áh, hagyom békén, kértem egy leszedõt kölcsön, majd a héten elmegyek érte😊
Egy régi hausert akarok használható állapotba hozni😊

greg benz
Nyomj rá csavarlazítót, wd40et, tocsogjon benne, hagyd állni egy napot aztán próbálkozz célszerszámmal

greg benz
Flex😊
Szerszám nélkül esélytelen, hogy sikerülni fog.. vagy a hajtókart vagy a középcsapágyat vagy a tengelyt, de valamit mindenképp szétb*ol ha szerszám nélkül erõlteted a dolgot, néha berohadás nélkül is nehéz még szerszámmal is leszedni

Mark007
Négyszöges hajtókar leszedésére van tippetek?(rárohadt) Szerszám nélkül :/

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!