Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Positive Mental Attitude
What a feeling? Cycling and beer :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Még június elején lenyomtunk egy Balkáni bringatúrát,...sebtiben összedobtam egy "best of"-ot izelitõképpen:
Útvonal:
Zabljak-Durmitor Sedlo/1907m/-Piva Kanyon-Scepan Polje-Foca-Cemerno/1293m/-Gacko-Bileca-Grahovo-Herceg Novi-Risan-Perast-Kotor-Tivat-Budva-Bar-Virpazar-Rijeka Crnojevica-Podgorica-Moraca Kanyon-Crkvine sedlo/1045m/-Kolasin-Mojkovac-Tara Kanyon-Zabljak-Crno Jezero
A vágás kicsit silány,de remélem azért nézhetõ.
Aki nem unja a videózást,egy kis OFF:
Erdélyi gyalogtúra:
http://www.youtube.com/watch?v=qCoTR0swSFo&hd=1
...hátha valakit érdekel...jó szórakozást!
http://cobranco.hu/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amúgy szerintem ezzel a 2 kerékkel egymás mellett kicsit fura lehet közlekedni 😄
All hail the double x!
What a feeling? Cycling and beer :D
All hail the double x!
All hail the double x!
nem gondoltam volna ovodás koromba, hogy egyszer majd a lánchídon fogok biciklizni <#mf2>#mf2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Rendõrrel nem találkoztam de érdemes azért az alap dolgokat felaggatni
Egy minosegi,komoly U-lakatot nem tudott volna elvagni.
Mellesleg meg a kerekpar gazdaja is jo nagy marha.
délibõl vagy kelenföldrõl merre menjek a keletig, hogyne üssék el hitvány életemet a piros 173-asok ?😄
illetve mennyire néznek a yardok ha valami hiányos a bicajon? (csengõt visszateszem, meg majd lámpát rá, de mellény? oldalsó prizma? ezek nincsennek 😄)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
All hail the double x!
All hail the double x!
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
vastag kábeles (kerékpárral egy idõs) sebességmérõ a héten TELJESEN megadta magát
az óra maga jó, elem mûködik
az elmúlt 1 évben kontakthibás volt - hol mûködött, hol nem
ha nem mûködött picit egykerékre emeltem, majd a visszahuppanástól újra volt kontakt
a küllõkön lévõ mágnes vonz, kulcscsomót is majdnem megtartja, merõleges a villán lévõ érzékelõvel
érzékelõ tiszta, pormentes
szóval nem tudom, mi van
most már abszolút nem érzékel semmit, csak az idõt mutatja standby üzemmódban
érdemes sz.rozni az esetleges vezetékszakadással ill. egyéb dolgokkal?
vagy új óra, új bekötés?
Just do it :)
5 perc alatt megoldották
hajtókar felõl jött a ciccegés, de nem meghúzással volt a gond
HANEM, hogy a nem gyári pedál az idõ során "kijáródott"
kitekerte - tett mind2 oldalra 1-1 alátétet - visszatekerte a pedálokat - irgalmatlanul meghúzta - próbakör
pusztító erõvel megtekertem - voila, megszûnt a ciccegés 😊
Rezsoo1, thx 4 the assist 😊
Just do it :)
Elhagytam a stoplim egyik csavarát (PD-M520-as pedál). Nem tudna valaki adni nekem egyet ha van esetleg felesleges ? Kifizetném természetesen. Tiszaújvárosban lakom.
All hail the double x!
lehúzó meg nem túl drága én 1500Ft-ért vettem egyett 😄
Egy régi hausert akarok használható állapotba hozni😊
Szerszám nélkül esélytelen, hogy sikerülni fog.. vagy a hajtókart vagy a középcsapágyat vagy a tengelyt, de valamit mindenképp szétb*ol ha szerszám nélkül erõlteted a dolgot, néha berohadás nélkül is nehéz még szerszámmal is leszedni