Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor inkabb vegyel valami Truvativot vagy Shmianobol Deoret. Vagy ha telik ra,akkor FSA-t 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Shimano Alivio
Ahogy rákerestem neten azért találtam több típust is, persze nem tudom, hogy éppen kapható is volt.
Sajna amúgy is cserélnem kell az egészet mert nem lehet szétszedni a tányérokat.
A 44est azért nem választanám mert sokat nem nyernék vele.
Az 52es pedig váltócserét is megkívánna, de annyit meg már nem ér 😄
Szóval vannak igények rendesen 😄
Shimano rendszerbe illõt, 48-asat, ha találnék, milyet ajánlanátok?
ilyen amúgy:

All hail the double x!
Attol fugg,hogy milyen gumirol van szo. Ha nagyon butykos,akkor nem ajanlott forditva hasznalni,ha vegyes vagy sima a futofelulet,akkor a kovetkezo defektig hagyhatod ugy,ahogy van.
De amugy tenyleg par perc,mire megfoditod... <#idiota>#idiota>
What a feeling? Cycling and beer :D
másik, meg hogy cseréltem külsõt a hátsó keréken, de véletlenül fordítva raktam fel 😄DD legalább is van rajta nyíl, hogy merre forogjon elõre, de késõbb vettem észre, és azóta nem volt idõm gyorsan megfordítani. nagy probléma ez? tudom pár perc mire megfordítom...
All hail the double x!
Néhány erõs-embernek nincs ekkora combja 😮
Másik dolog.
Tervezgetem, hogy lecserélem a hajtómûvet a bicómon.
Elméletileg a váltó 48-as fogszámú koszorúig használható.
Jelenleg 42-es gyári van rajta.
Milyet ajánlanátok?
A pontosság kedvéért, egy Caprine Cross One-t használok, de szeretném kicsit fürgébbé tenni. Egyelõre csak hajtómû + lánc, aztán jövõ nyárra kapna virsli gumikat is 😊
Remélem jó elképzelés, nagyon szívesen fogadom az építõ jellegû tanácsokat, ötleteket 😊
Az XC-t egyebkent regebben Judynak neveztek,de az megszunt. Volt helyette egy ideig a Dart,de az se mozgasban,se strapabirosagban utol sem erhette a regi Judykat.
Nekem Judy C Magnesium volt jo 2 evig...elpuszthitatlan telo volt.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
hisz itt nagyon rövid idõ alatt kell nagyon gyorsan menni, ahhoz meg kell az izom, szóval nem csoda, hogy így néznek ki
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
All hail the double x!
All hail the double x!
Szanalmas az ilyen...
Szerk.: Vagy testepito a csavo...akkor viszont siman elkepzelheto. Csak egy testepito nem hiszem hogy orszagutizna 😄
Pont tegnap raktam bele az ezredik km-t 😛 Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz nem tárcsafékes, de erre totál felesleges is sztem 😊
Szerintem nézz szét 1-2 helyen, aztán vedd meg a legolcsóbbat, nagyon nem nyúlhatsz mellé...
Elõre is köszi az infót :-)
De ezzel semmi gond,jo otlet ez a fotos dolog <#eljen>#eljen>
Idén is a TestBike-on indul Magyarország legnagyobb kerékpáros nyereményjátéka! Most 6 db., 840 000 Ft összértékû trekking, túra bringák valamelyikét kapja meg a szerencsés kiválasztott!
Nyeremények:
2 darab
Tárcsafékes crosstrekking (Deore) - 160.000 Ft
2 darab
Teljesen felszerelt agydinamós túra trekking (Deore) - 160.000 Ft
2 darab
Tárcsafékes MTB - 100.000 Ft
Minden kerékpáros termék- vagy kerékpárbolt vélemény egy sorsjegy!
Nyerjétek meg ti valamelyik bringát! Részletek >>
hefi
All hail the double x!
Ha a vazra teszed,akkor terpeszben kell tekerni 😄 Es akkor 10 perc tekeres utan garantalt a 2 hetig sajgo csipo 😄
kb ide:
All hail the double x!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

használt felnõtt nõi biciklit hol lehet/érdemes venni?
elsõ bringa lenne, mert most tanul biciklizni a lány, szóval nem kell hogy nagy szám legyen. valami egyszerûbb
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Így néz ki és igen sajnos belül is érezhetõ. (nem új a váz😞
Elsõ körben meg fogok próbálkozni egy hosszabb, feszes nyeregcsõvel és két bilinccsel, hátha nem terjed tovább a repedés.
Amugy ha csak a festes repedt meg,akkor az lenyegtelen (max. kesobb lepattog) de ha maga az anyag,akkor az siman tovabbrepedhet. Azert a nyeregcso is kap am terhelest,nem is kicsit. Plane ha jo magasra kihuzod.
Belul is lathato a repedes? Mert ha igen,az gaz.
Szerintetek várható, hogy a jövõben tovább fog repedni, vagy nem valószínû, mivel nem kap ott olyan nagy terhelést? Kellene vele valamit csinálni?
Elõre is köszönöm😊
geologika.hu budapesti kerékpáros térképrészlete
Én életszerûbben szoktam megítélni a helyzeteket. Ha nem vesznek észre, akkor nem sodrom magamat veszélybe. Várakozom, vagy a következõ közlekedõvel szemkontaktust teremtve átkelek és nem kockáztatok azzal, hogy olyan kocsik elõtt menjek át, ahol a sofõr nem hajlandó tudomást szerezni rólam. Valahogyan a testi épségem többet számít, mint az hogy utólag nekem volt-e igazam. Például hiába lehet valahol szabályosan 20-szal menni és még elsõbbségem is van, ha életveszélyes a beláthatatlanság miatt. Az autós nem biztos, h a kanyar elõtt 30méterrel a bringautat vizslatja. Lehet figyelmetlen, balfax és az is lehet, h éppen másra kellett figyeljen.
Ahol nem is merül fel más közlekedõvel megoldandó helyzet, ott megyek ahogyan kifér, akár szabálytalanul gyorsan hajtva is.
Egyébként azt olvasom, h pont ezért biztonságosak a bringasávok. Mondjuk én jobban preferálom, ha ahol lehet ott az úttal párhuzamosan, attól minél távolabb, egy parkosabb útvonalon vezetik a bringautat. Ugyanis egyesekkel ellentétben nem pályázok a város élõ katalizátora címre.
Viszont a Vittoria Zaffiro köpenynek a minimuma 7bar és 10ig bírja 😉. Az, hogy a belsõ meddig tart az megint más kérdés. Haver zaffiroját nembírtuk 8fölé nyomni, mert mindíg begyászolt a belsõ 😄DD
A vékony kerekekbe kell ekkora nyomás, hogy jobban bírják az úthibákat meg a padkákat. Cserébe minden kis szar kavicsot érzek mikozbe rakom neki 😄
Positive Mental Attitude