22335
11330766891279474906.jpg
  • Hurki
    Több éves álom vált valóra ezzel:

Full Shimano RX100-as szett, pozicionált 2*7 sebesség valami álom :D
    Ez meg a régi bicaj, kicsit nagyon féltem sokfelé megfordultunk már, sok közös élmény van.

• cobranco
    Mostmár úgy tünik a jövő héten végleg itt a bringás szezon/végre!/,ennek ellenére akinek van kedve videózni,itt a tavalyi Alpoktúránk második része:

Alpok-keringő. 2.rész: Annecy és a Savojai Alpok 2012. (France) HD 720p

Útvonal:
    Bourg-Saint-Maurice [Francaország] (810m) -- Cormet de Roselend (1.968m) -- Albertville (353m) -- Ugine (410m)- Annency (450m) -- Bonneville (450m) -- Les Gets (1.180m) -- Thonon-les-Bains (406m)

Túrabeszámoló megtekinthető itt:

http://users.atw.hu/cobranco/turabeszamoloalp_12.html

Jó szórakozást!
  • Hunter of Deer
    erről mi a vélemény? Tora TK
    ennyiért tudnám megvenni -10% mert a Boschnak szerződése van a Bombastickal. jólenne az Ebike-os is ez bár nemtom hogy az állíthatóságon kívül van e más különbség, csak az a gáz ha vmi baj van vele lehet ide oda postázgatni :S ez a bolt meg itt van helyben és elintézik ha van vmi gond. szal vélemények jöhetnek.
  • pajti
    Önálló tananyag lett a kerékpározás
  • RS
  • pauly
  • veszelka
    hát, a szervízes srácnak is kell valami profit, betudom annak.
  • Hunter of Deer
    köszi szépen. Az epicon sajna nem jó mert nem átütős a tengelyem, viszont a Tora jónak tűnik csak kérdés meddig lesz ennyi az ára mert alapból elég drága.
  • greg benz

• RS
    Nem is tudom, talán 50-55 körül.
  • RelakS
    hehe, befigyel a hifi :D
  • kisbesi
    Ez van nekem, remek teló, de van egy másik, ez.
    Hirtelen talán ezeket mondanám. Én például teleszkópot nem vennék használtan, persze baráttól meg megbízható embertől igen, de neten nem. Engem nem igazán győz az meg, hogy oda van írva, hogy csak X km t futott, sosem volt megpiszkálva stb.
  • veszelka
    mennyi lenne szerintetek a reális ára? 75ról volt leárazva. újrafestve, beállítva, átnézve, szállítással együtt 68.
  • Hunter of Deer
    hi teleszkóp vásárlás előtt állok mert a mostani Suntour xcm v2 már elég gyengécske, és érdeklődnék hogy mit tudnátok nekem ajánlani xcre ami jól mozog és max olyan 50-60k-t adnék érte. nemtom használt telók mennyire megbízhatók, mivel látatlanban veszi az ember. ha lehet akkor linket is dobjatok pls. köszike :D
  • RS
    Mondjuk lehetne olcsóbb.
  • veszelka
    ár/érték arányban? egy másik fórumon leszólták.
  • WinStar
  • repvez
    Az igazi kemping bicikli! :)
  • Hurki
    Valami ilyesmire gondoltam, ha minden jól megy ő lesz a 3. kedves
  • RS
  • pajti

• RS
    Ja értem, én mondjuk nagyon szeretem ezeket a régi outikat :)
  • pxxl
    szelepsapkát vedd le, és csomagold a vázhoz valahogy, mert lelopják... :| no comment...
  • Hurki
    hát nem tudom, váz az szép az tény, én olyasmit szeretnék, amin "újabb" kiegészítők vannak (rejtett bovdenes fékkar, pozicionált váltó, két forgáspontos féktest...)
  • RS
    Ez tényleg nagyon szép :)
  • WinStar
    köszi :)
    Időközbe kiderült hogy láncot is kell cserélnem :D
  • Blum
    LINK

Egy uj ules ra aztan ami a csovon kifer :)

Latszik rajta,hogy vigyaztak ra,egyaltalan nem egy leharcolt darab,a leiras szerint pedig nemreg lett felujitva.
  • Blum
    Ehhez nem lehet pontos beallitast adni. Ha nem ertesz hozza,akkor a legjobb az az,ha elviszed egy szervizbe,mert ugy ellehet tekergetni a valtot hogy utana megjobban osszekeveredik az egesz.

Viszont ha mostanaban nem volt bowden-bowden haz csere,akkor a valto beallitasaval egyutt azt is javasolt elvegeztetni. Filleres dolog,de nagyon fontos.
  • Hurki
    Szeretnék venni egy városi szaladgálós bringát, de mivel régóta szemezek az országúti gépekkel, gondoltam valami régebbi 2*6-7sebességes bicót veszek. Esetleg nem tud valaki ajánlani/valakinek nincs egy eladó véletlen, olyan nagyon max 40-et szánok rá.
  • RS
    Hát annál jobbat nem tudok, hogy állítsd/állíttasd be pontosan. :D
  • WinStar
    ha kisebbe váltok akkor is nehéz,szerintem a középtengely lesz a hunyó... :(
    És a váltóhoz valami jó beállítást tudsz ajánlani?
  • RS
    Ha nehéz tekerni, válts kisebb sebességbe! De előfordulhat hogy kiszáradt a lánc is, netalántán túl lapos a kerék. A kattogás pedig valószínűleg a váltó pontatlan beállítása miatt van.
  • WinStar
    Sziasztok. Lehet nem ide tartozik a kérdésem,de hátha valaki tudja a választ rá.
    Mitől lehet az ha nehezen tekerhető a kerékpár?
    Illetve 1,2,3-asba elég érdekes hangot ad ki a váltó hátul...ha lejebb nyomom akkor nem kattog,nem kerreg...azt hogy tudom megoldani?
  • RS
    elégjó
  • veszelka
    mtb-ből 22es volt eddig.
  • veszelka
    köszi az infót. találtam már egyet.erre esett a választás. csak 58 cmes a váz, de úgy voltam vele, hogy az a 2 cm nem oszt nem szoroz. (a vázmérettel foglalkozó oldalak 60asat javasoltak.)
  • Blum
    Az a supra matrcia nagyon bantja a szemem azon a szep villan,de amugy szep vas
  • Petka
    Erre ki mit mond?
  • greg benz
    Háát mivel kissé extra vázméretű bringára lesz szükséged (kb 61-62-63-mas váz) nem lesz egyszerű dolgod, ilyen mérettel nincs tele az apró
    De ne "márkát" meg neveket nézz, hanem arra figyelj, hogy a bringán lévő szett/felszerelés jó legyen. Ebben az árban nagy valószínűséggel acél vázas bringát tudsz csak venni, ott meg majdnem mindegy milyet veszel, mert tönkre biztos nem fog menni alattad, max a nagyobb nevek váza könnyebb valamivel, de a lényeg, hogy ne legyen korrodált.

Ez például egész korrekt kis vas lenne, de neked sajnos kicsi :(
  • veszelka
    egyáltalán milyen márkákat nézegessek?