22335
-
#19493 Több éves álom vált valóra ezzel:
Full Shimano RX100-as szett, pozicionált 2*7 sebesség valami álom :D
Ez meg a régi bicaj, kicsit nagyon féltem sokfelé megfordultunk már, sok közös élmény van.
-
cobranco #19492 Mostmár úgy tünik a jövő héten végleg itt a bringás szezon/végre!/,ennek ellenére akinek van kedve videózni,itt a tavalyi Alpoktúránk második része:
Alpok-keringő. 2.rész: Annecy és a Savojai Alpok 2012. (France) HD 720p
Útvonal:
Bourg-Saint-Maurice [Francaország] (810m) -- Cormet de Roselend (1.968m) -- Albertville (353m) -- Ugine (410m)- Annency (450m) -- Bonneville (450m) -- Les Gets (1.180m) -- Thonon-les-Bains (406m)
Túrabeszámoló megtekinthető itt:
http://users.atw.hu/cobranco/turabeszamoloalp_12.html
Jó szórakozást!
-
#19491 erről mi a vélemény? Tora TK
ennyiért tudnám megvenni -10% mert a Boschnak szerződése van a Bombastickal. jólenne az Ebike-os is ez bár nemtom hogy az állíthatóságon kívül van e más különbség, csak az a gáz ha vmi baj van vele lehet ide oda postázgatni :S ez a bolt meg itt van helyben és elintézik ha van vmi gond. szal vélemények jöhetnek. -
#19490 Önálló tananyag lett a kerékpározás -
#19489 -
pauly #19488 -
#19487 hát, a szervízes srácnak is kell valami profit, betudom annak. -
#19486 köszi szépen. Az epicon sajna nem jó mert nem átütős a tengelyem, viszont a Tora jónak tűnik csak kérdés meddig lesz ennyi az ára mert alapból elég drága. -
-
#19484 Nem is tudom, talán 50-55 körül. -
#19483 hehe, befigyel a hifi :D -
kisbesi #19482 Ez van nekem, remek teló, de van egy másik, ez.
Hirtelen talán ezeket mondanám. Én például teleszkópot nem vennék használtan, persze baráttól meg megbízható embertől igen, de neten nem. Engem nem igazán győz az meg, hogy oda van írva, hogy csak X km t futott, sosem volt megpiszkálva stb. -
#19481 mennyi lenne szerintetek a reális ára? 75ról volt leárazva. újrafestve, beállítva, átnézve, szállítással együtt 68. -
#19480 hi teleszkóp vásárlás előtt állok mert a mostani Suntour xcm v2 már elég gyengécske, és érdeklődnék hogy mit tudnátok nekem ajánlani xcre ami jól mozog és max olyan 50-60k-t adnék érte. nemtom használt telók mennyire megbízhatók, mivel látatlanban veszi az ember. ha lehet akkor linket is dobjatok pls. köszike :D -
#19479 Mondjuk lehetne olcsóbb. -
#19478 ár/érték arányban? egy másik fórumon leszólták. -
WinStar #19477 -
#19476 Az igazi kemping bicikli! :)
-
#19475 Valami ilyesmire gondoltam, ha minden jól megy ő lesz a 3. kedves -
#19474 -
-
#19472 Ja értem, én mondjuk nagyon szeretem ezeket a régi outikat :) -
#19471 szelepsapkát vedd le, és csomagold a vázhoz valahogy, mert lelopják... :| no comment... -
#19470 hát nem tudom, váz az szép az tény, én olyasmit szeretnék, amin "újabb" kiegészítők vannak (rejtett bovdenes fékkar, pozicionált váltó, két forgáspontos féktest...) -
#19469 Ez tényleg nagyon szép :) -
WinStar #19468 köszi :)
Időközbe kiderült hogy láncot is kell cserélnem :D -
Blum #19467 LINK
Egy uj ules ra aztan ami a csovon kifer :)
Latszik rajta,hogy vigyaztak ra,egyaltalan nem egy leharcolt darab,a leiras szerint pedig nemreg lett felujitva. -
Blum #19466 Ehhez nem lehet pontos beallitast adni. Ha nem ertesz hozza,akkor a legjobb az az,ha elviszed egy szervizbe,mert ugy ellehet tekergetni a valtot hogy utana megjobban osszekeveredik az egesz.
Viszont ha mostanaban nem volt bowden-bowden haz csere,akkor a valto beallitasaval egyutt azt is javasolt elvegeztetni. Filleres dolog,de nagyon fontos. -
#19465 Szeretnék venni egy városi szaladgálós bringát, de mivel régóta szemezek az országúti gépekkel, gondoltam valami régebbi 2*6-7sebességes bicót veszek. Esetleg nem tud valaki ajánlani/valakinek nincs egy eladó véletlen, olyan nagyon max 40-et szánok rá. -
#19464 Hát annál jobbat nem tudok, hogy állítsd/állíttasd be pontosan. :D -
WinStar #19463 ha kisebbe váltok akkor is nehéz,szerintem a középtengely lesz a hunyó... :(
És a váltóhoz valami jó beállítást tudsz ajánlani? -
#19462 Ha nehéz tekerni, válts kisebb sebességbe! De előfordulhat hogy kiszáradt a lánc is, netalántán túl lapos a kerék. A kattogás pedig valószínűleg a váltó pontatlan beállítása miatt van. -
WinStar #19461 Sziasztok. Lehet nem ide tartozik a kérdésem,de hátha valaki tudja a választ rá.
Mitől lehet az ha nehezen tekerhető a kerékpár?
Illetve 1,2,3-asba elég érdekes hangot ad ki a váltó hátul...ha lejebb nyomom akkor nem kattog,nem kerreg...azt hogy tudom megoldani? -
#19460 elégjó -
#19459 mtb-ből 22es volt eddig. -
#19458 köszi az infót. találtam már egyet.erre esett a választás. csak 58 cmes a váz, de úgy voltam vele, hogy az a 2 cm nem oszt nem szoroz. (a vázmérettel foglalkozó oldalak 60asat javasoltak.) -
Blum #19457 Az a supra matrcia nagyon bantja a szemem azon a szep villan,de amugy szep vas -
#19456 Erre ki mit mond?
-
#19455 Háát mivel kissé extra vázméretű bringára lesz szükséged (kb 61-62-63-mas váz) nem lesz egyszerű dolgod, ilyen mérettel nincs tele az apró
De ne "márkát" meg neveket nézz, hanem arra figyelj, hogy a bringán lévő szett/felszerelés jó legyen. Ebben az árban nagy valószínűséggel acél vázas bringát tudsz csak venni, ott meg majdnem mindegy milyet veszel, mert tönkre biztos nem fog menni alattad, max a nagyobb nevek váza könnyebb valamivel, de a lényeg, hogy ne legyen korrodált.
Ez például egész korrekt kis vas lenne, de neked sajnos kicsi :( -
#19454 egyáltalán milyen márkákat nézegessek?