Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Sport tracker és az endemondo progikat használom ami amellett hogy tracket készit rengeteg funkciójuk is van.A neten is rögziti a távokat és statisztikát is tudsz róla nézni google mapson is látható a táv és a magasság sebesség adatokat is ábrázolja.
És nem szeretnék vitát kirobbantani, csak objektív, tapasztalaton alapuló véleményeket kérek 😄
All hail the double x!
http://cobranco.hu/
Egy kocsma elõtt van egy csõ, de nincs odarögzítve a falhoz, így simán lejön a lakat.
Szintén van egy ugyanilyen csõ pár 10méterrel arrébb. Átszokták rakni oda😄
poénból odébb kellene rakni egy pár méterrel, és leláncolni rendesen, telószámot megadni, ha kell a bicaj, hívj fel 😄DD
All hail the double x!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
All hail the double x!
Ezzel biztos lehet repeszteni! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szeretném figyelmetekbe ajánlani szolgáltatásunkat Amerikából biciklik, alaktrészek, felszerelések, cipõk, mezek, protektorok, kiegészítõk, stb.beszerzésére vonatkozóan.
Ha bármit találtál az interneten böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, idõigényes a hazaküldése akkor keress minket.
2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehetõ.
Bõvebb információért keressen az alábbi elérhetõségeken :
Tel.: +36-30-253-1782
E-mail : [email protected]
Ha igen akkor mennyire érzékenyek a rázkódásra és birják a terhelést a tengelynél?
Milyen teljesitmányüt érdemes venni? A 3w-os elég? elsõ hátsó lámpához és egy mobiltelefon töltésére ?
Milyen lámpák kompatibilisek a használatához?
A régi felnibe elég csak átüzetni vagy a küllõket is ki kell cseréltetni rövidebbre?
Positive Mental Attitude
Ez meg a no word kategória:
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Másrészrõl lehetnek vicces emberek is, esetleg ha nincs szelep sapkád, benyomódhatott a szelep pöcke (autós szelepnél...) is.
What a feeling? Cycling and beer :D
Belsõ csere már elkélne de hát egyszerûen nincs rá pé' majd valamikor 😄 addig meg vagy erõtveszek magamon és lehámozom és megfótozom vagy pumpálgatom még egy darabon 😄
Positive Mental Attitude
Bár 6óra alatt nem ereszt le nekem, de én is észrevettem, hogy ezek a belsõk 10szer gyorsabban eresztenek le,mint egy montis. Azt kb. akkor fújtam fel, amikor gumit cseréltem, vagy ha tudtam, hogy aszfalton leszek hosszabb távon, és több kéne bele. De szinte sosem engedett le magától.
Outit meg hetente fújni kell..
Positive Mental Attitude
Úgy kell elképzelni, hogy egy 6óra alatt a belsõm megvált kb 5bar nyomástól, és csak annyi maradt, hogy még éppen tudjak úgy gurulni, hogy nem helyezek súlyt elõre (életem leghosszabb nullkezezése). Mákomra most nem azonnal elkezdtem foltozgatni a tyúkbelet, mint ahogy szoktam ilyen esetbe, elgurultam a kúthoz és felfújtam a kereket. Agip benzikutak pumpájával óvatosan, két pillanat alatt 7.5baron voltam majdnem repültem egyet 😄DD És a helyzet az, hogy ez kb 4 órája volt és még mindíg tartja ezt a nyomást a kerék. Most akkor it is defekt vagy csak szórakozik velem? 😄 (vagy valaki más szórakozik, de letöröm a kezét ha megtudom)
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
2012.-es Alpoktúra a terveknek megfelelõen teljesitve.
Röviden: 8 nap,900km,9500 szintemelkedés,3 db nagyobb hágó (Petit St. Bernard, Cormet de Roselend, Nufenen pass) pompás idõ (végig 30+ C,napsütés,stb)...és persze,sok élmény.
Útvonal: Bellinzona-Lago di Maggiore-Biella-Aosta-Col de petit San Bernardino/2188m/-Bourg-St Maurice-Cormet de Roselend/1968m/-Lac de Roselend-Beaufort-Albertville-Ugine-Annecy-Bonneville-Lac Leman/Genfi-tó: Thonon Le Beins-Evian-Montreux/-Martighny-Sion-Visp-Brig-Ulrichen-Nufenenpass/2478m/-Airolo-Bellinzona
Egy kis izelitõ:
Útleirás,beszámoló hamarosan!
Kár,hogy vége a nyárnak,...de,azért hátszelet mindenkinek!
http://cobranco.hu/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébként jogos amit írtál, de nincs így, ezért is írtam, hogy 600 féle mérés létezik. a Cube 53-mas mérete úgy 53-mas, hogy a középcsapágyháztól a nyeregvázcsõ végéig mérve 53, tehát az a tényleges. Tisztában vagyok vele, hogy a Slo(egy 'o'-val)pingos vázat nem a felsõcsõ-nyeregvázcsõ keresztezésénél kell mérni, mivel az fals adatot adna. Egyébként ha azt mérném, kb 45ös lenne a váz 😊)) A nem ma kezdtem a kerékpározást szöveget inkább ne erõltessük, sokaktól hallottam már ezt, köszönöm nem kértem a kioktató stílusból, mindössze segíteni próbáltam Gercse-nek a helyes vázméret meghatározásában, mert én már átmentem ezeken a dolgokon és bizony bele is kavarodtam, így sikerült anno helytelenül megválasztani a váz méretét. Az pedig, hogy te nem hiszel a 15 perces mérésben, már rád van bízva, én anno odamentem a bringámmal és megmértek rajtam egy rakás dolgot, majd ebbõl és pár egyéb dologból kiindulva kihozta nekik a számítógép a körülbelül nekem ideális beállításokat, és méreteket. De ha nem hiszel nekem akkor ott a lehetõség, nézz be az Alpinbike-ba.
Ha outi váz gyártókról beszélünk, akkor sztenderdnek a régebbi Olasz ill. Francia mesterek által már régebben lefektetett geometriát értjük. Mivel a te Cobe-od nem ezek gyártók közé sorolható be és fõleg még, hogy szupertrendi slopingos is, így teljesen más geometriáról beszélünk. Hogy megértsd, mivel neked lejjebb van a felsõ csöved és mivel odáig mérik ezt a magasságot (a monoblokk házától) így neked hiába van 53-as vázad, az igazából nem 53-as egy szabványosabb vázgeometriában. Ja és sloping nem slooping.
Nem ma kezdtem a kerékpározást, ezért nekem elhiheted, hogy 15 perc alatt senki nem mondja meg neked, hogy mekkora váz, mekkora hajtókar, mekkora kormány és kormányszár kell neked.
58-as váz 175-185 centis embernek? Én kb 175 vagyok és a Cube 53-mas (sloopingos)
De a 175-185 is elég tág intervallum, azért emberben 10cm eltérés az nem olyan kevés😊 És persze az sem feltétlenül mérvadó, hogy ha valaki X centi akkor neki Y méretû bringa kell, mert hiába 175 centi, ha abból 150 a láb😊 Persze ezt viccbõl írtam, de gondolom világos, hogy a testarányokra próbálok célozni. Abba pedig ne is menjünk bele, hogy sajnos régi ill. új váznál, valamint gyártónként (ez inkább újabb vázaknál lép fel) más-más méretezéseket adnak meg, máshogy mérik a vázakat. Szóval érdemes nagyon utána nézni, mielõtt az ember bringát vesz, egy kiguglizott táblázat vajmi kevés a témában. Én pl. vagy 3 évig egy 58-as régi acélvázas Bianchival jártam és ugyan nem fájt rajta semmim, elvoltam vele, azért a méretemhez passzoló Cube-on egészen máshogy érzem magamat, de az épülõfélben lévõ acélvázasomon (ami 52-es) kifejezetten érzem, hogy ez az én méretem, mert egész egyszerûen kényelmes a rajta töltött idõ. Minden kéznél van, nem kell nyújtózkodni, feküdni. Egyébként ha Budapesti vagy ajánlom figyelmedbe az Alpinbike-ot, náluk teljesen ingyenesen kb. 15 perc alatt csinálnak egy "bodyscant", amivel be tudod lõni, hogy mekkora váz kell neked és milyen beállításokkal (nyereg,kormány magassága, stb.)
Megnéztem, eléggé egyben van, szépen vált. Nincs rajta sérülés, csupán a festésen. A fékpofákat mondjuk kicserélem, mert az elsõ hangja nem tetszik túlzottan (súrlódós hangja van), ill. a kormány kicsit nyöszörög, de elviszem holnap szervizbe, hogy nézzék át az egészet.
Valóban érezni minden úthibát 😄, de nem rosszabb, mint a Puchom volt, és brutális, hogy milyen áttétellel lehet(ne) vele menni, ha bírnám 😄.
De ez a célom pont, hogy bírjam.