22335
-
#19613 hát nemtom használtban nemigen bízom. az újnak ha vmi baja van azt visszaviszem és megoldják vagy cserélik stb, ezért nem rendeltem még eddig netről sem mert ha van vmi baj akkor postázgassam oda vissza ... viszont attól jöhet link :) -
#19612 Használt vagy új?:) -
#19611 valaki tudna ajánlani vmi jó első telót max 40-50k ig? tárcsafékes, nem átütős kellene, olyan ami jól mozog :) városba illetve erdei bringázáshoz.
thx -
#19610 Ha nincs baja, és neked is megfelel, akkor bőven:) Az ilyen vázak sokáig tartanak:) 5ezer nem sok érte véleményem szerint. -
masoma #19609 sziasztok, mit gondoltok ezért a vázért 5 ropi korrekt ár?: link -
#19608 Hmm... Lopás ellen ugyan védett, de nem macerás leszedni, visszarakni? :)
-
#19607 120e
Meg vagyok vele elégedve, nagyon kényelmes bringa.
A telóról olvastam, hogy nem túl erős, de nagyrészt városban használom. Ha cserére szorul majd, akkor majd nézek egy komolyabbat. -
#19606 -
#19605 -
Blum #19604 Jo kis gep ez,kellemes alkatreszekkel. Egy ideig nem lesz vele problemad,bar ha sokat hasznalod a bringat akkor az elso telo elobb-utobb csere erett lesz. Arra megerne kolteni.
Hasznald egeszseggel! Szabad tudni mennyiert hoztad el? -
#19603 és miért nem vásárlás előtt kérdezel? :D -
#19602 Mit lehet erről tudni?
Ma vettem, városban tekeréshez, néha földúti haladáshoz kell.
Viszont nem tudom mik az erősségei és a gyengéi.
Focus Lost Lagoon Cross -
#19601 http://www.kickstarter.com/projects/kennygibbs/helios-bars-transform-any-bike-into-a-smart-bike
-
#19600 -
#19599 Hová érdemes bicajt vinni (BP és környéke) ha homokfúvatni és szintereztetni akarom?
Valamint merre érdemes nézelődni csajos kiegészítők után? Szereztem egy régi női bianchi trekkinget és meg akarom csinálni a barátnőmnek. -
#19598 van olyan oldal ahol árlistákat találhatok? mert hiába nézem a katalógusokat a gyártók oldaláról nincs ajánlott fogyasztói ár :D Campagnolo, Wilier, Fulcrum és hasonló olasz dolgok érdekelnének. -
Blum #19597 Udv!
ebike.hu -
harvypoker #19596 Nemrég kezdtem újra bringázni így gondoltam beruházok már valami ruházatba mert a 100% pamut nem igazán kellemes. Tud valaki egy megbízható webshopot/esetleg fizikait Nyíregyházán ahol nem 15 ezer forint egy nadrág? :D -
#19595 -
#19594 Ingyenes Specialized tesztnap Nagykovácsi / Szilvásvárad -
#19593 Hát sárhányót nem hagyományost, hanem ilyen müanyagot fel lehet rá szerelni,de nem érdemes, föleg ha csomagtartót is teszel az úgy is felfogja a dolgokat.
Én egy ilyet használok :B+ alpine
Teljesen jó massziv szerkezet a végére barkácsoltam lámparögzitést is.
Egyébként olyan 150k környékétöl felfelé kezdődnek az ilyen bringák már ami jó is.
-
#19592 Egy ilyen felépítésű vázas bringa mennyibe kerülhet?
Nameg ami miatt érdekelne: Erre hagyományos sárvédő és csomagtartó felrakható hátra? (igen, ilyen elvetemült vagyok :) ) -
#19591 Keszthely-délipart-B.Kenese-északi rész-Keszthely
Bár nem volt teljes a kör,mert Zamárdinál átmentünk komppal Tihanyba hogy ott egy nyiltnap keretében kiprobáljunk egy Stand up paddle nevü új sportot is :)
Almádinál szombaton 17:00-körül mintha © cobranco-t láttam volna.Lehetséges ? Vagy csak hasonmás? :)
-
Blum #19590 Az korrekt! Melyik iranyba mentetek?
#19588: Szepek a SZEMEI! -
pauly #19589 -
-
#19587 A hétvégén én is végigtoltam az idei első Balaton kört. A frissitőkön kivül csak az esti szállást kell megszervezni és mehet is a moka. 112 és 102 km-es szakasz volt a 2 nap. olyan 7-8 órás tiszta napi tekeréssel, ami a pihenőkkel együtt 10 óra alatt teljesittünk. -
Blum #19586 Eltort a villa laba. -
#19585 Hát, a villa is aszonta, hogy fakjú :D Nem egy kellemes pillanat, az tuti.. -
#19584 Mi a fakjú? nem áll össze a kép :D -
Knabb #19583 Hát ilyet még nemszoptam... láttatok már koskormányt 22mm-es "befogórésszel"? Vagy alapméretes stucnit ~22mm körüli befogóval? -
-
#19581 igen pont ötletet adott a kritikus pontra arra amikor csípódna a gumi. kanalakkal próbáltam de ahogy láttam hogy a felni kicsit is károsul vittem szakemberhez. nem akarom azt mint múltkor hogy faternak mondom 3 szor hogy nem lehet egyszerű csapágylahúzóval leszedni a középrészet a 3 lánckerékkel, kell speciális szerszám ahogy mondtátok, hát legalább vett most Bontrager középrészet ugye :D szóval jók a videók sokat segítenek gyakorlat valamilyen szinten autókból van már szóval videó, meg technikai leírás kábé elég is nekem. jók ezek a közösségek, hogy igazából még időm se volt azóta ilyen videót keresni, máris 2 en jeleztétek hogy van ilyen jó kanál mentes megoldás :) köszi. -
Knabb #19580 Én már törtem bele villanyszekrény kulcsát is :DDDD azóta 2 kiskanállal mászkálok, de ezentúl énis így fogom művelni :P. -
#19579 Én mindig így csináltam, lévén hogy nem akartam összekarcolni semmivel a felnit:D Nem nehéz dolog egyáltalán:)
-
ldavid #19578 itt egy szerszámmentes módszer cseréhez - ezt én legközelebb ki is fogom próbálni -
#19577 egyszer próbáltam foltozást, azt se saját bringán mert saját alufelnis és nem akartam a próbát eltekerni :D lyukragasztás nem gáz, de mikor erőltettem vissza akkor kivágta a felni a gumit :( majd valami profit meg kell nézni még youtuben hogy fejlődjek én is :D -
pauly #19576 Pót belsőt szerintem mindenképp vigyél,hiszen jóval egyszerűbb csak azt kicserélni,mint foltozgatni a lyukas gumit az út szélén... -
#19575 jó lehet én se vinnék, de ha 20 al fúj szembe a szél akko 22km/h az átlag 50 kilóméteren szóval szeretném a 250 et egy napba beletenni a pogoniámon, light weight, re gondotlam, de igazából defektet út mellett nem tudom hogy oldom meg, mert szerszámozottságom a nevetségestől is siralmasabb :D majd bike magon vagy ajánlott szakirodalomban túrok valamit hogy kell az út mellett megoldani a defekt javítást, mert nekem a rémálomnak tűnik egyelőre. -
pauly #19574 Nincs mit!Mondjuk én 200km-hez se vittem sokkal többet mint víz meg csoki :P Na jó,1-2 szendvicset még,meg pár szerszám,pótgumi,folt,és ennyi.