Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez gondolom nem vakít. Mint ahogy az autó fényszórójától sem vakulsz meg.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
És az se elhanyagolható hogy ezt fejlámpaként is használhatom melóban.
Positive Mental Attitude
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy esetleg URL=http://forum.bikemag.hu/altalanos-technikai-forum-12/latni-latszani-13/index329.html]itt[/url] is megkérdezheted,itt sokszor volt már szó hasonló lámpákról a dx.com-al kapcsolatban,biztos tudnak segíteni.
Cree t6 xml
Mennyire lehet hinni a ráirt lumenre? Csak mert ebayon és itt is ugyan az a lámpa fenn van több fajta lumen értékkel is, ez csak reklámfogás vagy mivel térnek el egymástól.
Tudom, hogy ez a magicsine lámpa koppintása,de egy hagyományos lámpához képest mennyire világit jól?Jó lenne vaami viszonyitási alapot találni amivel ez a lumen érték szemléletesebb lenne.
Egyébiránt mennyire éri meg egy ilyen lámpa és ez a webshop mennyire megbizható ?Rendelt már valaki innen?
Esetleg milyen más lámpát ajánlanátok hasonló árban ami nagyon jól világít és akkumlátoros ,mert az elem eléggé macera mindig akkor merül le mikor nem kéne.és elég drága.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
What a feeling? Cycling and beer :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De asszem most vetélytársra akadt 😊
Vasárnap, megyek is, jól meglesem milyen az a kesztyû/sapka 😛
Nagyon pontos, szerintem baromi jó cucc. Én nekem volt shimano váltom azzal nem voltam meg elégedve.
Nekem egy nagyon pici pontatlanság van benne, de ez azért, mert az Intense nagyon hosszú, és nincsen szabadon sehol a bovden, végig házban kell mennie. Ezért nem 100% hanem csak 99%..
De mondom nagyon fasza. Nem cserélném semmire esetleg jobb sramra😊
Más?😊)
Downhill!!
De ha lesz rá keret, akkor ez lesz😊 Esetleg valami olcsóbbal van tapasztalat?
Szóval. Hogyan váltassz? Hüvelykujjadnál van 2 db kar, egyik fel, másik le?
Én is attól félek, hogy shimano után nem fogom tudni megszokni.:/
Ha nem zavar hogy aszfalton kicsit zummog es "nehez" (bar szerintem egyaltalan nem) akkor jo valasztas lehet. 15k km alatt kaptam talan 2 defektet,azt is extrem korulmenyek kozott,elkoptatni pedig nem tudtam. 😄
En nem tudtam megszokni,hulyet kaptam tole. 2 hetig hasznaltam az X5-ot,ment is vissza a shimano. Viszont egy bringas haverom -aki megvette tolem- a mai napig boldogan hasznalja.
Schwalbe cx comp jónak tünik, de sokan írták, hogy csúszik..
Gondolom váltásban alig észrevehetõ a két rendszer közötti külömbség, az meg hogy egyik 1:1-es bowden húzós, másik 2:1-es laikusnak észrevehetetlen.
De majd jönnek a guruk és elmondják melyik a jobb.
Itt vélemények x5-ös hátsó váltóról, keresgélhetsz a többi cuccról is...
Eddig Aliviom volt, most váltok vissza outiról montira, és tudnék venni jó áron egy komplett x5 váltó szettet. A mûködése tudom, hogy más, viszont sehol sem találok videót róla. Valaki le tudná írni/videót mutatni, hogy mégis miben különbözik a váltás menete?
nem ilyen váltókar van rajta, amit ma láttam, azon marokváltó van, és nem tárcsafékes.
All hail the double x!
Balkán-kör Nr: 2.
Sokatmondó a cim: "Bringával az aknamezõk árnyékában",...nem véletlen!
Útvonal:
Scepan Polje-Foca-Cemerno/1293m/-Gacko-Bileca-Grahovo
Lehet,ezek a nevek a többségnek nem mondanak semmit,annyit segitek,Bosznia-Hecegovinában vannak.
Jó szórakozást!
http://cobranco.hu/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Model: Security mini portable GPS/GPRS/GSM tracker TL201
Trademark / Brand:   Fangscoo-alarm
Minimum Order:   10 Set/Sets
Production Capacity:   10,000 Set/Sets per Month
1. Valós idejû helymeghatározás és nyomkövetés. A készülék SMS-t küld telefonjára a saját pozíciójáról és mozgási sebességérõl amit azonnal megtekinthet az ingyenesen elérhetõ Google Maps programban
2. Virtuális kerítés: A készüléken beállíthatunk egy ún. Virtuális kerítést, megadva két koordinátát a kerítés széleinek (pl. a kertünk határait megadva) és ha a készülék ezen koordintáták által lehatárolt területet átlépi azonnal SMS értesítõt kapunk telefonunkra.
3. Telefon funkció: A készülék mobiltelefonként is használható, mindkét oldalán beszélni is lehet. A hívás szintén kezdeményezhetõ a GPS készülékrõl.
4. SOS gomb: Ezen gomb megnyomásával figyelmeztetõ üzenet érkezik a telefonunkra és küldi a jelenlegi pozíciót.
5. Túllépett sebességhatár jelzõ: Ha a készülék egy általunk beállított sebességet túllép jelzést kapunk a telefonunkra.
6. 5 általunk beállított telefonszámra küldhet jelzéseket a készülék
Hmm írok ezeknek! Kell egy ilyen kütyü...
Downhill!!