Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Milyen géped van?

adam46
Értem és köszönöm a segítséget. 😊 Jövõre mindenképpen tervezek ilyeneket venni. 😊
greg benz
Jaaaaaa sorry, nem láttam, hogy még a korábbi képre írtad 😄

Hát részben gyári részben saját. A váz és arajta lévõ szett gyári, azon kívül viszont semmi. Ezekkel a kerekekkel vettem egyben a bringát, de hasonló kereket ebayen tudsz vadászni 130-150e környékén van belõle a pár.

pl

pl2

Meg erre még ugye jön a posta. És arra is figyelj, hogy ha eu-n kívülrõl veszed meg fogják vámolni.

Ohoo, my mistake 😄. De a wheeldoctoros link nekem legalább hasznos volt (:

Positive Mental Attitude

adam46
😊 Nem erre a felnikre gondoltam, hanem az országúti alatt lévõkre. A kjúb vázasra. 😄
greg benz
Köszi😊 Nem gyári, én építettem.

A Felni Rodi Airline Evo ahogy a srácok is mondták.
Ha nem pesti vagy akkor innen meg tudod rendelni, kipostázzák. Vagy megrendelheted komplett kerékként, ez konkrétan az én kerekem a képen, de összeállítják neked szívesen más agyakkal, más színû küllõkkel is akár.

adam46
Köszi a segítséget. 😊
Mach1 Roadrunnert, na azt tényleg nehéz 😄 ha esetleg találna valaki, azt megköszönném ha jelezné 😄

Positive Mental Attitude

Mark007
Én is ilyet akartam a pözsóra. Vuelta Airline, és Rodi Airline néven is fut, ha jó felnire gondolok. De akkoriban még a gyártótól sem tudtam szerezni, aztmondták, megszünt. Ezekszerint hazudtak😄
Attólfüggetlen nehéz beszerezni, az tuti😊

Hecker007
Gyöngyház a vámospércsi úton van, régebben az egyik legjobb bolt volt, nem tudom most milyen, de egy próbát megér.

adam46
Göngyházról még nem is hallottam. Füredin, plázánál, chili sportnál, biketrialba néztem, de egyikbe se volt.
Hecker007
Gyöngyházban nem tudnak rendelni? Náluk én 1-2 éve láttam hasonló felniket, vagy a Füredi úton ami van bicikli bolt ott esetleg?

Jahogy debrecen 😛 Ottan nemvágom a járást 😄 Esetleg rendelni megpróbálhatsz.

Positive Mental Attitude

adam46
Köszi. 😊 Ilyesmit szeretnék venni már egy ideje, de Debrecenbe nem lehet kapni. :/
Bajnokba szokott lenni.

Positive Mental Attitude

adam46
Szép vas. Full gyári felszerelés, vagy épített? Illetve ilyen felnik, melyik boltba kaphatók? 😄
RS
<#worship>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

greg benz
Hali!

Fotózgattam ma egy kicsit 😊

Latom megy a bunny 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti

pajti
<#worship><#eljen>

Üdv mindenkinek!

Én a téli idöszakban nem vagyok túl aktiv,sõt,ha öszinte akarok lenni egésznap otthon döglök a TV elõtt......de,ha neaggyisten valaki akar fotelbõl bringázni itt a Balkán-túra 5.-ik része:

Az útvonal ezúttal:
Podgorica-Moraca Kanyon-Crkvine sedlo/1045m/-Kolasin-Mojkovac-Tara Kanyon-Zabljak

Van még hozzá néhány fotó,meg egy slideshow is unalomûzésnek:

http://users.atw.hu/cobranco/kepek.html

Jó szórakozást!

http://cobranco.hu/

greg benz

greg benz

pxxl

All hail the double x!

pajti

cool😊

Sziasztok!

Kérlek nyomjatok ide egy "tetszik"-et:

http://www.youtube.com/watch?v=Eh6HjU3mp4Q&list=PLHnwJdNAQF7..

Nem nagyon szeretek ilyen "nem érdekel mit gondolsz csak likeold"-ot kérni, de ha egyszer ez a rendszer😊
Nagyon fontos lenne! Ez egy nemzetközi verseny (A Team Epilepsy szervezi), epilepsziásokról szóló videókkal lehet nevezni. Ez az egyetlen magyar, ha ez elég jó érv😉 A videó egy tornászlányról, Veronikáról szól, amit én vágtam össze. Nem engedik versenyezni betegsége miatt, ma reggel kaptuk a hírt, hogy kitiltották az edzõterembõl is.
December 11. 6 óra körül zárják a szavazást.

Hálásan köszönöm!

Ha tudjátok, kérlek terjesszétek!
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ps7a
Nem gondolta át rendesen a dolgot 😄

pxxl
de legalább U lakat 😄

All hail the double x!

-reklám-
Roger6
Imádom <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pajti

tomsolo
De kár, hogy nincs már deres. Annyira megnéztem volna, hogy 30-t rájuk csapnak. <#sir>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pxxl
ehelyett itthon még téged vernek bilincsbe, ha hozzá mersz érni egy ilyenhez. legyen az tolvaj, vagy betörõ akármi...

All hail the double x!

Roger6
Egyetértek! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
ez kellene itthon is, bucira verni néhány szemétláda fejét, aztán legközelebb meggondolná kétszer a lopást.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Aquir
uh, nájsz

RelakS
greg benz
Bevizelt a félelemtõl.. szánalmas! Érdekes az összes ilyen patkánynak letörik a szarva amikor rendõrkéz alá kerül!

😊 TUdnátok kicsit segíteni? Valaki ismeri a "concept" márkát, vagy valamit? a stucnimon "concept USA" "252" felirat van, de foggalmam sincs, hogy mi ez, hol fõzték enni kell-é vagy nem, ilyesmik 😊
Aquir

Köszi! <#worship>

Aki szeret videózni,itt a Balkán-szappanopera legújabb epizódja:

Útvonal:

Bar-Virpazar-Rijeka Crnojevica-Podgorica

HD 720p,mint mindig,érdemes igy nézni akinek birja a gépe,fantasztikus a hely,bár az igazi élmény töredékét sem adja vissza a kamera.

...lassan már több részes,mint a Barátok Közt...de,remélem attól azért attól jobb...

Kellemes kikapcsolódást!

http://cobranco.hu/

ps7a
😄D

pxxl
ez se az a tesco gazdaságos 25000-es bicaj 😄

All hail the double x!

Aquir

greg benz
<#idiota>