Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
2 kérdésem lenne.
1. eddig azt hittem, hogy azért a tizenezres krypto láncom megvédi a bicajt 20 percig. téves? lásd u-lakatos rész 4:50.
2. szép meg jó ez a jeladó, de akkor innen nem lesznek hülyék a komoly tolvajok, minden lopás után tolnak egy fürdõt egy kádban a bicónak...nem?

lehetetlen, nem megnyerhetõ háború...

MJ rulz Pink Team The Only One

kakaoskalacs
Csepel Torpedo 3*-t szemeltem ki. Aránylag jókat nyilatkoztak róla.
Használtat nem szeretnék venni.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Leginkabb orszagutit. 😄

bikemag piacteren vagy a testbike-on erdemes keresgelni. 50k-ert mar egesz hasznalhato darabokat lehet talalni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl

All hail the double x!

kakaoskalacs
Haló!

20-50km-es távra országúton milyen jellegû bringa lenne megfelelõ?
100ezer ft alatt.

Remélem tudto ksegiteni : )

üDv!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

RelakS
Gondolom, mindenki megnézte már oda-vissza háromszor 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

pxxl

All hail the double x!

greg benz
Van ottan más is bõséggel 😊

(:

Positive Mental Attitude

adam46
Van itt comb, fuhúhúhúúúúú
greg benz

Nem is annyira a rendõrökkel van a baj, sokkal inkább a felettük lévõkkel. Õk dobálják mindíg vissza a halakat.

Positive Mental Attitude

adam46
Még azért is viccesebb, mert rengeteg felvétel készült róla. Nagy értékû lopásról van szó és még így sem tesz semmit a rendõrség. Miután kiengedték, nem hogy meghúzta volna magát, hanem folytatta a lopást...

Ebben a részben elhangzott, hogy felsõbb utasításra nem mûködhetnek együtt a tolvajkergetõkkel. Kérdés, hogy miért? Kinek szúrja a szemét, hogy polgárok saját pénzükön próbálják megcsinálni azt, ami éppen a rendõrség feladata lenne. Örülhetnének inkább, nekik csak el kéne vinni a tolvajt és bíróság elé állítani. Hatalmas vicc a rendõrség. <#levele>
gordon 24
És tudod pont ezért nem értem Tomcatéket.. Minek vegyek Spybyt? Azért, hogyha meg is találom egy ilyen szarházi cigány tróger le is szúrjon érte?
Ha nincs ott a kamera, és nincsenek 20-an ezek adtak volna nekik azt garantálom. És az a baj, hogy nem csak ez a "család" gondolkozik így, tudom szarul hangzik, de leszarom! Kiirtani az összeset!

Ameddig ilyen a rendõrség ebben a témában teljesen felesleges ezt megvenni. Elvitték siratni kell egy ideig megpróbálni mindenhova kiposztolni, elátkozni azt a szemetet aki elvitte és spórolni egy új bringára. Más megoldás nincs..

Downhill!!

greg benz
basszki azt hittem a rész végére legalább rács mögött lesz ez a szarházi, erre megint csak a vergõdés meg a kifogásgyártás megy a rendõrség oldaláról.. kabaré ez az ország ahogy van.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

RS
Igenjó <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gordon 24
LIKE!!😊

Downhill!!

Mark007
Köszönöm!😊

greg benz
Jóféle <#eljen><#eljen> És tényleg nagyon zsír a kép is, hangulatos

gercse
fasza kép 😊 Jó verda

Mark007
Nagyjából kész montim 😊

Roger6
Na, akkor még egyszer idézem azt, amire +1-et adtam, aztán elemzem számodra.

"A teste jó, a feje zabért kiált. " - ez azt jelenti, hogy szénné kefélnéd bármikor, de attól még nem jön be a csaj arca.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

greg benz
Egyébként szerintem nagyon messze van a lóarctól..
Az igazi lóarc itt kezdõdik<#eplus2>

greg benz
Nem forgatom, csak mindenki annyira visszakozik tõle, hogy bizonyára így lenne 😄

Najó,zsák a fejre és maradhat...de,ha mégse, azért a bringája jöhet.

http://cobranco.hu/

Roger6
Ó, te kis hamis, hát miért forgatod ki a szavakat? <#ejnye1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

greg benz
Esküdj meg, hogy ha egyszer ott várna az ágyadban mikor hazamész, akkor kizavarnád onnan "bocsi, de ló fejed van" címszóval.. 😊

Egyetértek,a lófej nem mindig elõny,ha lenne hangos kép,akkor nyerítene...

Más:

Ha van olyan, akinek végképp nem lett elege Montenegróból,annak itt egy rövid ráadás:

…igérem,több nem lesz!

http://cobranco.hu/

greg benz
ú basszus elfelejtettem betenni, pedig be akartam..

RelakS
Ezt csak én nem vettem észre eddig a topikban?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DannyL81
Hát pedig nem. 😊 De ez szubjektív természetesen.

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

Roger6
+1, én is így látom.

gercse
Jó a nem szép rossz kifejezés, ez eleve relatív 😊

Nekem csak túl markáns az egész feje.
(magas a homloka, meg az orra fura)
De azért elfogadnám játékszernek 😄

greg benz
Hát akinek ez az arc (fej) nem szép..

gercse
akkor megnyugodtam, hogy csak én nem találom szépnek (mivel a feje...)

DannyL81
A teste jó, a feje zabért kiált.

"Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy."

adam46
Fuhúhúhú Tolnám.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a csajt is <#hehe>
Azok a kerekek <#szeret>

Tudom,tudom..gaytest positive...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RS
thefixfixfix.com

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Greg honnan szedted e remek képeket, e csodás élõlénnyel? 😊
weboldalt plíz 😄 Am. néha feldobhatjuk ilyen képekkel a téli hangulatot 😄

RS
<#szeret>

greg benz

<#finom>

greg benz
szerelmes lettem
<#guluszem1>

greg benz
Jó áron is adják, lehet majd egyszer beújítom.

adam46
Ilyen a láncvillavédõ. Debrecenbe vettem egyik boltba. Ha ebike-on most nincs is, más webshopba szerintem találni. Pont a mérete, igaz kicsit ki kellett vágni a tépõzár egyik felébõl, mert útba volt egy bowden tartónak. 😄
greg benz
Na ha még nem ment agyatokra a bringám engedelmetekkel berakok még két képet 😄 Most volt egy éves a gépezet (vagyis hát nálam 1 éve van), így nézett ki mikor megvettem:

És ilyen most:

<#circling>

greg benz
Korrekt kis gép😊 Olyan neoprén láncvilla védõt hol szereztél? Nézegettem én is sok helyen de országúti "méretben" sehol sem találtam, a montis meg ugye bõ rá.

adam46
Ilyen kis belépõ épített országúti. 😊 Felszerelés nagyrészt Shimano RX100, felni pedig Mavic Sup. Ez az elsõ országútim, ezt is imádom, fõleg a váltóját. Szeretnék feljebb lépni, nem feltétlen ultegra, dure-ace kategóriába egybõl, de egy 105, vagy tiagra szett az elképzelés. 😊