22335
-
gergopetro94 #19853 Nen, már ki lett cserélve a racsni rajta -
#19852 Ha nincsen megkopva fogaskerék (minimálisan csak), akkor milyen oka lehet még annak, hogy ritkán, de ugrik a lánc? Ki van nyúlva? Azt hogy mérem meg, ha nincs hozzá "műszer"? Ja és szintén ritkán, de az is előfordul, hogy felkapódik a lánc (és persze begyűrődik és lehet állítgatni a váltót, mert eltolja...) -
#19851 Tuti az a baja...csapágyas valszeg. -
Knabb #19850 Nem szorul a racsni? -
gergopetro94 #19849 Sziasztok, lenne egy problémám. Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy ha tekerem a bicómat akkor semmi gond sincs vele normálisan működik viszont ha megállok a tekeréssel és csak gurulok amint megállítom a hajtókar a hátsó váltó előre hajlik a lánc meg meglazul és ha tovább fojtatom a tekerést akkor meg vissza ugrik a helyére és megy tovább minden probléma nélkül :S -
pike011 #19848 Bocs a hulye irasert. Telo. -
pike011 #19847 Van benne szetszedni nem tudom, nem ertek hozza. 73as igen, sok helyen azt irjak. Moat mar csak a tengelyhossz a kerdes, hogy milyen kell bele. Mert irtad hogy 113 de amit linkeltel az 118. Lancvonalnak 48.5mm ir de a hajtas oldalan 47.5mm ir. Olyat pedig 73as csapagy es 113as tengellyel nem talaltam srhol. Beviszem majd szervizbe csak az a baj hogy ott szerintem ilyesmi nincs keazleten es ezert rendelni akartam a cuccokat hozza. -
#19846 Sziasztok!
Az útvonalterv.hu-n kívül tud valaki megbízható bringa útvonaltervezőről? Győrből szeretnék lejutni Vásárosfaluba, és kíváncsi lennék, hogy más tervező milyen útvonaltervet dobna be.
Köszönet a segítségért! -
Blum #19845 Ha epp van monoblokk a bringaban,akkor egyszeruen kiszeded azt es lemered.
De amugy forumokat bongeszve kiderul az is,hogy a 2006-os Hardy 4-be 73mm-es csapagyhaz szelessegu blokk kell,amihez altalaban 113-as tengelyhossz tartozik.
Truvativ GigaPipe Team SL 73/118mm -
Knabb #19844 A csapágyház szélesség az a váz csapágyháztől függ, szépen leméred milyen széles a váz azon a részen, és olyan kell bele. A vázban van valami monoblokk? Ha van, akkor azesetben lekapod a hajtókarokat és leméred a tengelyhosszt is. Ha nincs, akkor próbálkozni kell, hogyan tudsz emberi láncvonalat kialakítani úgy, hogy legyen helye a lánctányéroknak, ne érjen hozzá a láncvillához. -
pike011 #19843 Adott egy hajtas es egy vaz. A hajtas suntour durolux hajtás
A vazam egy umf hardy 4 (2006). A kerdesem az lenne, hogy olyan 8-9 ft kornyeken milyen monoblokkot vegyek bele? Talan ha jol olvastam a hajtas miatt ISIS kell bele de milyen tengelyhosszal meg csapagyhaz szelesseggel? Na ez nekem rejtely es fogalmam sincs milyet vegyek.
Eloee is koszi!
-
cobranco #19842 Üdv a kollégáknak!
Egy kis hazai/a változatosság kedvéért/:
Mátra-körtúra 2013.05.16. /Hungary/ HD 720p
Útvonal:
Parádsasvár-Mátraháza-Kékestető-Sástó-Gyöngyös-Károlytáró-Mátraszentimre/-istván,-lászló/-Vöröstorony-kilátó-Galyatető-Parádsasvár
További kellemes nyaralást…
-
Knabb #19841 Valakinek ötlete, hogyan lehetne kiütni a csapágyat pálya agyból anélkül, hogy gallyra ne vágnám az agyat?
-
#19840 Tényleg megnézném, ahogy a lejtőn szépen eléget egy garnitúra fékpofát a cucc :D Valahogy a tárcsafék minimum lenne... -
#19839 Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek gondolnak arra, hogy a féket is megerősítsék? Mert itt nem egy ember súlyát kell lefékezni ugyebár. -
#19838 Ennyit költeni arra, hogy mindeki apuci fingását szagolja... :) -
#19837 Pedálos kerítés -
#19836 Még nem vettem
Amúgy világítani
Az tuti mindig készen áll, míg az akkuk lemerülhet. Cserébe, ha megállok, sötét van, de nem gond. -
#19835 Hát, és akkor még olcsót is vettél:)
Amúgy csak kiváncsiságból, de miért fontos az agydinamó? Egyáltalán mire kell a dinamó? -
#19834 ja, új küllők .. 36* ... 45Ft-tól
Lehet, mégis a régi jól bevált bolttal fogok üzletelni :} -
#19833 Hát, új küllők mindenképp kellenek, mert esélytelen, hogy ugyanakkora legyen, mint a normál agy. Plussz fűzés, stb. De szerintem akkor sem éri meg jobban egy új kerék.
Kérdezd meg más boltban:) -
Knabb #19832 Világos, akkor én nemlátom okát hogy miért kerülne annyiba :D -
#19831 az ebike-on a legdurvább árak valami 25 ezer. Ezt a bringát már csak olyan helyre használnám, ahol nem nagy "baj", ha lopnak (pl boltba), szóval egy 10-ezres is teljesen megtenné, ha jobb, mint a köpenyes dinamó :) -
Knabb #19830 Mondjuk vannak olcsóbb agyak is de gondolom azokkal nem egy álom a gördülés, bár jókérdés. Nem okoskodok inkább, majd a nagyok megmondják hehe. -
Knabb #19829 Az új agy ára (nemtudom mennyibe fájnak mostanában de szerintem olyan 20-30ezer környéke), akkor a kifűzés, befűzés, racsni leszedés, visszaszerelés, esetleg új küllők niplik, centrír. Agytól meg a mesterembertől függ, hogy mit mennyiér számol fel, de meglehet az 40ropi, legalábbis szerintem. -
#19828 az -
Knabb #19827 Az agydinamósítás az mit takar? :DD Agycsere? -
#19826 Helyi bringaboltban azzal etetnek, hogy olcsóbb venni egy agydinamós kereket, mint agydinamósítani a mostanit. Ez utóbbira valami 40ezret emlegetett.
Igaza van, vagy csak nem akart küllőt fűzni? -
#19825 Amúgy ti mit tudtok? Körülbelül mikorra lesz használható Budapesten a Bubi? -
#19824 Beméssz egy boltba, és megkérdezed.
Hozzáteszem, hogy általában nem éri meg kazettatestet cserélni..
Nagyon keveset hozzáraksz, és van egy új agyad. -
#19823 32 köllős 8 fogaskerekes! és még annyi hogy nem a jobb oldalról lehet lecsavarozni rólla a kazetta részét mint a többségnél hanem a bal oldalról! -
#19822 http://imageshack.us/photo/my-images/12/px4a.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/541/f9nk.jpg/
Képekben tudom csak megmutatni neked sajna a tipusát nem tudom:( /amúgy egy merida bicikli/ -
Knabb #19821 Hátö milyen agyról lenne szó, amihez ez tartozik? Így nemtudok sokat mondani. -
#19820 Nem nagyon akarnák más agyat bele szeretném ha megmaradna az eredeti állapotban minden ha nem találok ilyet akkor kell egy másik komplett egy + át kell füzetnem a kereket! -
#19819 ez lenne a lényeg mert ez romlott el de ilyet nem kapok magában sehol!
http://imageshack.us/photo/my-images/822/f8k4.jpg/
-
Knabb #19818 Ez csak kazetta test -
#19817 kazettás agy -
#19816 egy ilyet keresnék valakinek kallódóban esetleg??
-
#19815 Kicsit beteg csak az arc :D -
ldavid #19814 :D